Първанов ми се подиграваше, че съм безобиден, но на Радев вече наистина съм обиден

 

 

 

 

 

 

Още Георги Първанов ме обяви за безобиден, т.е. беззъб журналист ( иначе казано, едно нищо), но този път съм наистина обиден.

Виртуалният официоз на властта пак хвърля бомба, която гърми като за шарани в блатото на Борисов. Бракониерите му твърдят напълно сериозно, че на в тяхната бдителна мрежа се е уловил таен списък на президента Радев с имена на страдалци, които той се кани да арестува след парламентарните избори. Понеже Радев явно вече знае, че няма да бъде съставено правителство и той ще може да си назначи свой служебен кабинет.

Виртуалният официоз твърди също, че списъкът е доплувал по два канала – единият червен, а другият, както си подразбира, кафяв. Т.е. не е изтекъл от кристално чистата канализация на герберската пропагандна профанизация.

Трепетно изучих (с)писъка за застрашените от Радевия арест и с голямо разочаровние не открих себе си сред кандидатите за активни борци срещу радевизма.

Ама, моля ви се, не бях ли този, който ( може би) пръв извади на показ Решетников, селекционера на Радев в качеството му на кандидат президент? Обърнах внимание на дейността на бившия генерал от КГБ в България още в книгата си “Течна дружба” преди близо 10 години. Нима не ми се зачита заслугата за изобличаването на слугата на Путин и не се броят хилядите ми читатели не само в блога, но на книгата –  допечатваната, продължаваната с още два тома и допълваната пак от от мен книга?   

Малко нещо ли изписах и в блога си за русофилщината на Радевото обкръжение и Радевите вълнения сред другарите и другарките преди, по време на и след изборната му победа? Ритал съм го здраво и без да е паднал. Стигат само няколко клика, за ми се види ритника. Обаче съставителите на списъка с героите на този фронт явно искат цялата мъченическа слава за себе си.

Или може би сгафих, като обърнах внимание на факта, че вдигнатият юмрук далеч не е запазена мярка на комунистите и Радев ( въпреки навика на др. Бойко Борисов да размахва юмруци) , илюстрирайки този факт с многобройни снимки, включително на Меркел, Столтенберг и най-вече на Тръмп?

Чувствам се  пренебрегнат и не мога да сдържа справедливия си гняв от този гаф. 

Ето защо смятам да заостря вниманието си върху личността, жената, децата, тъщата, кревата и прочее детайли от Радевата истинска същност, за да заслужа в следващия списък своите минути слава на попрището на мъченичеството в революционната битка срещу злодея, кацнал с Миг 29 се на върха на държавата ни с решаващата помощ на навигатора Борисов, издигнал на изборите през 2016 година неизбираемата Цецка Цачева.

Апропо, тя, милата, наистина има право да претендира за пенсия като активен борец срещу радевизма. Извърши истинска саможертва, като прие за истина номинацията на Борисов за кандидат-президент и през остатъка от живота си трябва да обяснява, че никак не е глупава и не е изиграна като жертвен агнец на олтара на Борисовото его. Агне срещу его…

 

8 мнения за “Първанов ми се подиграваше, че съм безобиден, но на Радев вече наистина съм обиден”

 1. Е, не може всички да арестува. Трябва да остави някой да го подкрепя за “Три морета”, че на комунягите за това не може да разчита. Преди време на конкретен въпрос Нинова отговори, че не са го обсъждали. А “журналистът” не се сети да я попита за личното ѝ мнение….

  За да не стане грешка – за “Три морета” и аз го подкрепям (при това знам, за кои точно морета става дума).

 2. За страха на властта от някого се разбира по публичното отношение към него. (Иначе, в “изолирана стая” може непрекъснато да го говорят за него, да го кълнат и да кроят сценарии за комплоти срещу него). Не назовават името му, не се говори за него, все едно, че го няма, не се коментират изявите му, нито позициите му, не го канят по медиите…Няма го “беззъбия” Иво Инджев, гледам, че и Цветан Цветанов го няма никакъв, нито лично, нито партията му съществува за медиите, “низвергнат” е Атлантическият съвет в България, групата за натиск в предишния парламент и други. Няма информация за загубените дела за милиони срещу България за нарушения на европейското законодателство, значи няма такива дела!
  А колко го е страх Путин от Навални разбираме не толкова от опитите да го отрови и компрометира, а от това, че никога не произнася името му, казва “немският пациент” ( т.е луд пациент ), забранил е, както на говорителя си Песков, така и на останалия си обслужващ персонал, да споменава това противно име. Няма такова животно !

  А къде можем да прочетем този “таен списък на Радев”, за да разберем дезинформация ли е или контрадезинформация ? 🙂

 3. Апропо, тя, милата,
  —-
  :))))
  хахаха аха ха ах

  Подигравате се Вие г-н Инджев, на бедната леличка (бедна духовно, защото след престоя си във властта вече хич не е бедна),но се поставете на нейно място. Какво ли не изтърпя Майката на Нацията покрай Борисов и накрая кво – натириха я, като мръсно коте…

 4. Юрий Швец: Руските културни центрове създават и управляват “петата колона” в държавите, в които се намират
  “…В САЩ освен от посолството и консулствата, руската държава е представена от организация, която се нарича “Руски център за наука и култура”. Той се подчинява на “Россотрудничество”. А “Россотрудничество” е наследник на Съюза на съветските дружества за дружба (ССОД). Тази организация е създадена в СССР като прикритие на КГБ и външното разузнаване. Аз го знам със сигурност.
  Във всички развити страни имащи дипломатически отношения с Русия “Россотрудничество” поддържа тези така наречени Центрове за наука и култура.
  Това са прикрития на Федералната служба за сигурност.
  Организацията се занимава със създаването и управлението на пета колона в държавите, в които се намират.
  Агентурата на ФСС се е внедрила в руската емиграция. Тук се въртят много големи пари. Има цяла прослойка в рускоезичната емиграция, която живее за сметка от кеша, идващ от тези центрове.”

  ДА ПОДЧЕРТАЕМ ФАКТА , ЧЕ НОВОНАЗНАЧЕНАТА ПОСЛАНИЧКА НА РФ В БЪЛГАРИЯ ЕЛЕОНОРА ВАЛЕНТИНОВНА МУТРОФАНОВА, ДЪЩЕРЯ НА ГЕНЕРАЛ ОТ КГБ, Е ДЪЛГОГОДИШЕН РЪКОВОДИТЕЛ ИМЕННО НА “РОССОТРУДНИЧЕСТВО” !!!

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-yuriy-shvets-ruskite-kulturni-tsentrove-sazdavat-i-upravlyavat-petata-kolona-v-darzhavite-v-koito-se-namirat

 5. Путин финтира и нас българите чрез своето протеже Бойко Борисов като ни загробиха с рускотурскобалканския газопровод.Ето какво пише специалистът по енергетика Георги Георгиев от Варна :Георги Георгиев
  НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ № 1
  Както ви съобщих преди два дни, успях да науча някои подробности относно предателските каузи в договора за Балкански (Руски) поток.
  Ужасната новина е, че държавната ни фирма Бугартрансгаз взе кредит (направи борч) от над 3 милиарда лева, за да строим руския газов поток.
  Не стига това, ами Борисов не допусна нито една българска фирма или работник до строежа и всички пари бяха взети от руски фирми.
  ОЩЕ ПО-УЖАСНАТА НОВИНА е, че кредитор е самият Газпром.
  НАЙ-УЖАСНАТА НОВИНА е, че Булгартрансгаз е собственик на цялата ни газопреносна система и тя е заложена като обезпечение по кредита.
  Забележете!
  Стойността на цялата ни газопреносна система е оценена под стойността на само един единствен газопровод от Варна до сръбската граница.
  С транзитни такси от не-повече от 30 мииона лева годишно при пълен капацитет, кредитът би се изплатил след 100 години.
  Самите транзитни такси са в ПЪТИ ПО-МАЛКО от дължимото от Булгартрансгаз към Газпром годишно.
  Излиза, че ние плащаме не само строежа, но и транзита.
  За да може да изплаща кредита, Булгартрансгаз ще трябва по някакъв начин да компенсира огромната разлика между приходи и разходи по кредита.
  Не виждам друг начин , освен от завишените ни сметки за парно и газ.
  Но не това е целта.
  Целта е да изпадне в неплатежоспособност и така газопреносната ни система да стане руска собственост.
  Онова, което Русия не можа да стори по времето на кабинета Виденов, когато Луканов, Овчаров и Мултигруп създадоха фирмата Топенерджи, която бе финансирана с 1 милиард лева кредит без обезпечение с идеята да купи газопреносната ни система и да я прехвърли на Газпром, сега вече е факт.
  Тогава Жан Виденов отказа да осъществи предателската схема и бе пометен от Кремъл.
  Днес Борисов доброволно заожи схема, по която Газпром да придобие цялата ни газопреносна система.
  Такова национално предателство не е вършено дори по времето на Живков.
  Както казва мой познат , юрисконсулт в ц;ентралата на Газпром
  ул. Наметкина, 16, Москва:
  – Георгий, Георгий, в областа на енергетиката всички ваши договори се изготвят от руски агенти на българска държавна служба.
  В тази връзка призовавам Прокуратурата и ДАНС да извършат спешна проверка на договора и да отговорят пред българското общество има ли съставомерно деяние по смисъла на Глава Първа от особената част на НК – “Престъпления против Републиката -“Предателство, измяна , шпионаж”, както и по смисъла Глава шеста – ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ СТОПАНСТВОТО.
  Призовавам и цялата ни демократична общоност ДА ИЗИСКА обявяване на клаузите на договора, които не би следвало да представляват търговска тайна, вкл. и по реда на Закона за достъп до обществена информация по силата на съдебно решение.
  Моля, споделяйте, за да знаят повече българи за какво национално предателство иде реч.

 6. @ Ivnaid
  Благодарим Ви за усилието да напишете в едно ясно и точно резюме (за да бъде разбираемо за всеки български гражданин) истината за предателството на Борисов и рублофилската му глутница към България и българите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.