Руски професор доказа, че да си член на Руската академия на науките не е сертификат за вменяемост

Руски професор доказва по безспорен начин, че да си член на Руската академия на науките не означава, че не си неук и невменяем.

Постижението е на професора от Руската академия на науките Владимир Матвеев. Пред учители и директори на училища той изнесъл чрез видеовръзка лекция, в която заявил, че “Холокост в такъв обем, за какъвто говорят историците, просто не е имало”, съобщи главният редактор на радио “Ехото на Москва”-Петербург Валерий Нечай. https://faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi-ruski-profesor-o-z-polkovnik-6-mln-zhertvi-na-holokosta-sa-mit

Матвеев разкрил, че германците не са горили трупове на концлагеристи, защото ( бедни те ! ) не разполагали с пещи със сгъстен въздух. Следователно познатите на цял свят кадри на изгорени трупове в концлагерите са инсценировка ( от страна на Червената армия- освободителка на Освиенцим, както излиза). 

Освен това и газът бил мит. Нацистите просто го използвали за дезинфекция. С други думи, полезен е бил и за концлагеристите и за здравословното им общуване с управата и охраната на лагерите.

Не случайно Политковская написа в последната си книга, която се оказа завещание, че руският народ е склонен към фашизъм. Явно професорът е много представителен в това отношение. Цитирал съм я и друг път, но да припомня отново какво констатира тя.

Във връзка с поредното зверско убийство на расова основа, подклаждано от истерията срещу човешки същества с мургав вид, след като в кофи за боклук в Москва за пореден път са намерени отрязани глави на „черногъзи” (както народецът в Русия масово нарича мургавите човешки същества) Политковская регистрира:

„Такива са резултатите от расистката пропаганда в предизборната кампания. Нашият народ е много податлив на фашистка пропаганда и реагира веднага. По рано този месец Родина, партията на Дмитрий Рогозин, спечели в Москва 15 процента” (2003-та година- бел. ivo.bg).
( ”Руски дневник”, стр. 56)

От кратката дописка за епохалното откритие на руския професор и полковник от резерва най-ми хареса още по-краткото описание на професионалната му характеристика. Сред нея между другото се мъдри твърдението, че е преподавател по международен тероризъм. Може да е грешка в превода, но е вярна.  

Моля, не го съдете строго. Ние тук си имаме политици, подписали се под подобни твърдения, което не им пречи от години да тероризират българската демокрация със своето шумно присъствие, включително в парламента. А на базарите у нас свободно се продават сувенири с лика на Хитлер, Сталин и Путин.

Така че не ни отива да се правим на възмутени с широко затворени очи какво се случва – особено по отношения на продължаващата монументална прослава на съветската окупация като “освобождение” на България, чиято (де)комунизация е узаконена, но не и по отношение на вносната версия на съветския комунизъм в чистия му болшевишки вид.

НА СНИМКАТА: В Русия, по липсата на декомунизация, има и паметници на съветската дехуманизация. Като този в Челябинск, градът, буквално “бомбардиран” радиоактивно от избухнало открито сметище с отработено ядрено гориво в зората на съветската атомна програма. Не е ясно дали някакво същество, пострадало от радиацията, е позирало на твореца, но е видно, че трябва да си луд да се заселиш  в град, който те посреща на входа си с предложение да ти направят лоботомия ( след или преди кастрация ).

 

17 мнения за “Руски професор доказа, че да си член на Руската академия на науките не е сертификат за вменяемост”

 1. И на всичкото отгоре в матушката вече си имат нов химн. Пророчески. Написан преди повече от 10 години.

 2. От руския расизъм и национализъм много са болните, включително и Навални

  Видео в което сравнява муслиманите с хлебарки
  https://twitter.com/MarkAmesExiled/status/1354052162570117121

  друго в което имигрантите се депортират и казва, че само хората с твърд калций в главите мислят, че национализмът означава насилие, а националистите не искат от думата Русия да бъде изтръгнат руският корен
  https://twitter.com/kazbek/status/1351562333299093513?s=20

 3. Странното е, че наистина руснаците поддържат и разпространяват тази пропаганда, че не е имало Холокост. И в България има доста хора, които им се връзват.

 4. А Валери Симеонов покзва среден пръст на протестиращите от прозореца на партийния дом!

 5. “Руски професор доказва по безспорен начин, че да си член на Руската академия на науките не означава,
  че не си неук и невменяем.”

  Напротив!
  Значи, че си невменяем идиот.

  Всеки човек си носи кръста!
  Комунистът си носи петолъчката.

  Като комуниста Бойко Борисов.
  Който е от най-долната червена утайка на БКП!

  Между другото…

  Хитлер е взаимствал от Сталин свастиката.
  Свастиката в ранните години на СССР,
  е била нагръден знак
  на червеноармейците от Югоизточния фронт.

  Хитлер е взаимствал мечтата за Хилядолетният райх от комунистите в Кремъл,
  мечтаещи за пролетарска революция и комунистически строй в цял свят.

  Хитлер е взаимствал цензурата и тоталната пропаганда от комунистите в Кремъл.

  Хитлер е взаимствал еднопартийната система от съветските комунисти.
  “Библейската” фраза на Ленин:
  “Който не е с нас е против нас”

  Хитлер е взаимствал и Хитлерюгенд от съветските комунисти.
  Всесъюзният Ленински комунистически съюз на младежта (ВЛКСМ)
  В социалистическият концлагер НРБ беше Димитровският комунистически младежки съюз (ДКМС)

  Хитлер е взаимствал и концлагерите от комунистите в Кремъл.
  Но Хитлер бил по-глупав от Сталин.
  Хитлер е умъртвил милиони концлагеристи с бърза смърт
  чрез разстрел или в газови камери.
  Вместо да ги умъртвява като Сталин.
  Бавно и мъчително с непосилен труд, нечовешки условия и гладна смърт.
  В концлагерите на ГУЛАГ
  Сталин е унищожил много повече милиони от Хитлер.

  И все пак.
  От двамата изроди
  Сталин е бил по циничният:

  “Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика.”

  “Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем.”

  “Незаменими хора няма.”

 6. Още за руската (ветеринарна) ваксина Спутник V, рожба на руските “гении” в медицината:

  Ген. Венцислав Мутафчийски: “В Европейската агенция по лекарствата са подадени документи. За руската ваксина се знае много малко и нямаме кратка характеристика. Досега знаем, че с нея се прави опит да се “излъже” COVID-19. Ние ще имаме 12 млн. ваксини. За какво са ни повече, колко повече да се ваксинираме – за рожден ден и за празник? Колкото повече циркулира този вирус в човешката популация, толкова повече ще се изменя. Затова е важно да имаме колкото се може по-бързо ваксини”.
  Проф.Чорбанов:
  Руската ваксина е с маймунски аденовирус

  “Руската ваксина може да е опасна”, казват учени и експерти по цял свят:

  https://www.dw.com/bg/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D1%86%D1%8F%D0%BB-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82/a-54539178

 7. А пък Сталин взаилмствал концлагерите от англичаните.Първите концлагери в света са създадени от испанците в Куба,след това творчески доразвити от англичаните по време на англо-бурската война.Германците за първи път използват концлагери в Намибия за борба с местните бунтовници. Първият концлагер в Европа е пряко свързан с нашата история- Гърция го създава на 18 юни 1913 г. Той е само за македонски българи от гражданското население и пленени български войници. Това е лагерът на о. Трикери, където само за 3 месеца са унищожени според различните изследвания между 1000 и 7000 българи. През октомври 1913 г. военнопленниците са освободени, но съдбата на останалите българи е неизвестна. Сведения за този лагер дава чехът Владимир Сис, който през 1914 г. намира масовите гробове на избитите българи и ги фотографира.
  Та така…обмяната на опит върви.

 8. Лекар: Руската ваксина”Спутник V” има по-скоро пропаганден характер, отколкото медицинска роля

  През следващите 5-6 месеца ще има много повече желаещи да се имунизират, отколкото ще има налични ваксини

  https://faktor.bg/bg/articles/lekar-ruskata-naksina-ima-po-skoro-propaganden-harakter-otkolkoto-meditsinska-rolya

 9. @ anonimen

  Счита се, че пленниците на остров Трикери са македонски българи
  от Трета дружина на 14-ти Македонски полк.

  Но не е така.
  Един от пленниците на остров Трикери
  е от село Богорово/Арпач/, Ямболско.

  Иван, един от петимата братя на баба ми по майчина линия.

  Всички го мислили за умрял.
  И му правили помени по християнските обичаи.

  Когато се върнал брадясал,
  жив скелет,
  случило се, че в момента
  възрастните не били в къщи.

  Децата му не го познали
  и избягали в съседите…

 10. Първите КОНЦЛАГЕРИ в историята на планетата срещу “опонентите” от СОБСТВЕНОТО народонаселение са създадени в болшевишка русия от гениалния тактик на преврата и безкомпромисен унищожител на врагове от всякакви разцветки от владимир илич ленин (улянов).

 11. към The Rock:

  “Странното е, че наистина руснаците поддържат и разпространяват тази пропаганда, че не е имало Холокост.”

  Интернационалсоциалистите (КОМУНИСТИТЕ) бранят своите братя/близнаци Националсоциалистите (НАЦИСТИТЕ). Както някой в този форум попита: Осъдиха НАЦИСТИТЕ, а КОМУНИСТИТЕ кога? КОМУНИСТИТЕ нанесоха, и продължават да нанасят неизмеримо по-големи щети на Човечеството! Кога ще бъдат съдени? КОГА?

  @ данъкоплатец:

  “Сталин е унищожил много повече милиони от Хитлер.”

  Така е, пропорцията е 1:10 в полза на Сталин:

  Какво донесе на човечеството социализма/комунизмът?
  И докато нацизмът и фашизмът преди 70 години бяха победени, забранени, осъдени и днес изучавани като нещо много лошо, то комунизмът – Коренът на злото – беше оставен непокътнат.
  Какво донесе това на човечеството? Според “Черната книга на комунизма”, том I; на Стефан Куртоа /С, 1999, 767 стр, имам я с посвещение от автора/:
  “Въпреки цифрите, които са приблизителни, занижени и изискват още множество уточнения, може да се направи равносметка, която дава представа за размерите на феномена и позволява да се проникне в сериозността на проблема:
  -СССР – 40 милиона убити,
  -Китай – 65 милиона убити,
  -Виетнам – 1 милион убити,
  -Северна Корея – 2 милиона убити,
  -Камбоджа – 2 милиона убити,
  -Източна Европа – 1 милион убити,
  -Латинска Америка – 150 хиляди убити.
  -Африка – 1 милион и 700 хиляди убити,
  -Афганистан – 1 милион и 500 хиляди убити,
  -международно комунистическо движение и комунистически партии, които не са на власт – десетки хиляди убити.
  Общата сума се доближава до 100 милиона убити.”
  Най-вероятно жертвите на комунизма са между 120 и 130 милиона души.
  Жертвите на фашизма са 13 милиона, а на комунизма 130 милиона – кое е по-голямото зло преценете сами!

  @ anonimen

  Първите концлагери действително изграждат британците, но само за изолиране – в тях никого не избиват.

 12. към anonimen:

  Това ни обясниха н Музея на Апартейда в ЮАР. Точно там нямат никакви интереси да лъжат по темата, мисля си.

 13. Бедният Иво…и той като всяка медийна подлога ни убеждава в ционистката гледна точка на “победителите” за измислените “6 милиона фигури” !?!?

 14. Към Аненербе
  0 одобрени
  carpediembaby@abv.bg

  Нацистите сте ясни.
  Виреете тук само благодарение на факта, че сте рашисти.
  Това обяснява нахалството да се чувствате безнаказани в прорашистката обстановка, създавана в България от десетилетия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.