Управленската ни излагация в европейската класация

 

 

България е на последно място в ЕС по темп на ваксинация и по реална декомунизация насред продължаващата доминация на белезите на съветската колонизация.

Но пък е на първо място по бюрокрация и полицизация – с най-голямата милиция под пагон на глава от населението в ЕС.

Вече водим и европейската класация по угодническо поведение спрямо путинистката газификация.

Всичко това е еманация на цялата (профа)нация чрез управленска байганьовизация.

С две думи: пълна излагация. 

6 мнения за “Управленската ни излагация в европейската класация”

 1. Е, па нЕма лошо!

  Първо място по излагация в ЕС!
  Първото място си е първо място, нали?

  Както казва идиотът Борисов,
  когато го плюят за излагациите му:
  “Лоша реклама няма”

 2. Българското Задкулисие винаги полага усилия да осигури минимална избирателна активност, а тази година и пандемията му помага. Борисов бави ваксинирането, а Курнелия агитира да не се гласува за малки партии, защото без БСП Борисов не можел да бъде свален от власт. Посланието е: “Не гласувайте, но ако гласувате, гласувайте за БСП”.
  За да остане статуквото непокътнато, нали?
  За да бъде заменена чумата с холера, нали?
  Не, благодаря!

 3. Един от най-често задаваните въпроси по студията е за “руската ваксина”. В една анкета на dir.bg на въпроса “коя ваксина бихте избрали да се ваксинирате” 41% от анкетираните посочват руската ваксина, 18% американската, 8 % английската и т.н. Значи руски автомобили не искаме, руски компютри, телефони, ел.уреди, даже ютии не ползваме, но сме готови да си поверим най-ценното – здравето на една ваксина, която не е преминала през всички етапи на изпитване, има резерви от доста страни, но е рекламирана от Путин като най-добрата в света. Самият той призна, че Русия няма капацитет да произвежда големи количества и търси партньори в Индия или Южна Корея. В Русия са ваксинирани около 1 милион от 140 милионното население, което е 0.7%, но са готови да предоставят на целия свят. Това е новото стратегическо пропагандно оръжие, което е попило в мозъците на някои хора и то не малко.
  Май е прав проф. Иво Христов за 80-те процента от нацията.

 4. У нас ще има пълно медийно затъмнение за случващото се в Русия. Режимът у нас днес все повече заприличва на Живковизма от края на 80-те, когато реагираше истерично и на “мека критика” от свои хора.
  Защото, показването на филма за двореца на Путин, например, би предизвикало аналогии с нещата у нас.

  Разкриването на мащабите на този дворец продължава:
  https://meduza.io/feature/2021/01/29/esli-chelovek-prezident-emu-vse-mozhno

  Сайтът, обаче, макар и руски, се намира в Рига.

 5. Четох някъде във фейса, че България е заприличала на СРУТИЩЕ и СВЛАЧИЩЕ като резултат от бруталната некъдрност и наглост на управляващата ни мафия.

 6. “Дойче веле”: Защо хората в Аржентина станаха опитни зайчета за руската ваксина?

  “Спутник V” е ваксина със странични явления, които не са описани в нейната листовка”, казва журналистката Хосефина Еделщайн, която е сред водещите здравни експерти в Аржентина. “При това нямам предвид медицинските странични явления, а политическите, както и геополитическите и икономическите спорове, които тази ваксина предизвиква.”
  Опозицията, която от месеци критикува държавния глава от левицата заради неговия подход към кризата с коронавируса, се опасява от съвсем други последствия: че Аржентина изпада в зависимост от автократ като Владимир Путин.
  Инструмент в ръцете на Русия?
  И действително: за Русия “Спутник V” е повече от ваксина. Путин усилено рекламира препарата, макар самият той така и да не се е имунизирал. С названието “Спутник” се свързват последните големи достижения на руската космическа наука от миналия век. Чрез ваксината Москва се опитва да възстанови имиджа си, пострадал покрай Сирия, Украйна и Навални.

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-doyche-vele-zashto-horata-v-arzhentina-stanaha-opitni-zaycheta-za-ruskata-vaksina

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.