На окупатора Альоша най-после му припари под нозете

 

 

 

 

Българи подпалиха огън в нозете на съветския окупатор Альоша в Пловдив.

 

 

 

 

Пред тези жалони на робството е мястото да се правят митинги, демонстрации и възпоминания, свързани със съветската окупация и с нейните последици.

Пред тези капища на позора, чиито продължители са и днешните управляващи, трябва да бъдат свикани предизборните митинги на партиите и коалициите. Ако искат да бъдат разпознати като свободолюбиви носители на промяната в противовес на крепителите на съветското статукво, каквито са гражданите за евразийско развитие и тяхната фалшива московска “алтернатива”. 

Дано примерът на пловдивчани да се окаже заразителен за всички, които наистина желаят освобождението на България от постколониалната ни зависимост!

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-pred-pametnika-na-okupatora-alyosha-plovdivchani-pochetoha-zhertvite-na-komunizma

9 мнения за “На окупатора Альоша най-после му припари под нозете”

 1. Видя се, че тези чудовища не са сложени там да плашат хората “от благодарния български народ” както пише на тях.

 2. Браво на Пловдив,най-красивия в България.Ние от града- герой Плевен сме поставили гордия генерал ВАЗОВ на мястото на руското “карабинче” .Да живее България и всички добри хора в нея!

 3. Фактите са факти : България е окупирана от СССР и Червената му армия. Идват и не си отиват. 45 г. Това е. Всякакви глупости и бълнувания за Дедо ти Иван в случая са пълна глупост. От какво ни освобождават 1944 г. В тази посока – не само Альоша, но и софийския му събрат, както и всички останали по села и паланки , а те са много – следва да се изтръгнат и претопят/разрушат. Аре стига глупости, че ми писна.

  ЕМИ СОРИ, АМА 2021 НЕ МИ СЕ ГЛЕДАТ ПАРТИЗАНИ И ПАРТИЗАНКИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКА СГАН СЪС ШМАЙЗЕРИ ПО НАЙ-ХУБАВИТЕ НИ УЛИЦИ. От какво ни освободихте бе ?! От тия дето взривиха църквата Св. Неделя!!?!

  Аман вече, крайно време да се реши този проблем, баси – 50 години ли ще чакаме да минат? Всеки знае за кво иде на реч, ама всеки си прави оглушка. Да не разсърдиме този и онзи. Ай сиктир бе !!!

 4. Стига ,когато погледна на горе да гледам Окупатор с шмайзер който плаши хората,Стига трябва да го овием и преустроиме като паметник на Видни патриоти примерно В.Левски.пък и е нагло паметника наОкупатора да бъде10 пъти по голям от този на Освободителя ни Цар Освободител
  Да съберем средства за незабавно преустроиство.

 5. към Никола Панайотов:

  “10 пъти по голям от този на Освободителя ни Цар Освободител”

  Не се заблуждавайте, този цар е наречен “освободител” не заради нас, а защото е подписал декрет за освобождаването на руските крепостни селяни, нещо което не се е случило и до ден днешен, както знаем! По отношение на нас е направил точно обратното: “300,000 добруджанци са оковани и продадени в робство в Сибир от царя „освободител“ – Българската независимост и Русия –
  http://forum.tisitova.com/viewtopic.php?f=27&t=403

  Паметника на окупатора с шмайзера е 12 пъти по-голям от паметника на Кирил и Методий – за това трябва да ни боли!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.