Възрожденци си възраждат паметта: чудо , научен пробив в борбата с Алцхаймер

По забавен начин разказват днес от “Клуб Z” за ужасяващата случка с посегателството на съда, който си позволява да се усъмни в легитимността на партията,  скромно взаимствала най-святото от българската история, за да се закичи с етикета “Възраждане”. https://clubz.bg/109765-oshte_3_ma_svideteli_se_izlekuvaha_ot_amneziya_za_partiyata_na_k_kostadinov_vazrazhdane

СНИМКА ( Клуб Z): Възрожденци в акция в Съдебната палата

 

 

 

 

Само се питам, ако наистина бъде заличена след месец, каквато апокалиптична за българската демокрация опасност е надвиснала над партията на Костадин Костадинов, дали тя няма да се пререгистрира направо като Политическа партия “Левски”, а Костадин да се прекръсти ( пред същия срашен съд) на Дякона?

Ама да не подсказвам, че току-виж…Защото луд умора няма, а Костадинов и срама няма.

Стига ни, че си имаме съуправляваща партия ВМРО, която продължава най-сериозно да се обявява за революционна без уточнява каква точно революция практикува в наши дни и по нашите земи. 

Като пострадал от сблъсъка с една глутница двукраки, свързана с “Възраждане”, опитала се да ме заличи като оратор и без съдебно решение на представянето на книгата ми “Измамата “Сан Стефано” в Добрич преди близо 2 години, мнението ми няма как да не е пристрастно. 

А то е: долу ръцете от привържениците на възродителния ни процес и лично от възродителя Костадинов! 

Ако досега съм имал колебания да изразя тази категорична позиция, то вече нямам никакви съмнения. Защото се видя, че от “Възраждане” имат лекуващата способност да възраждат паметта. Засега само на избрани възрожденци, но защо не и на други българи, пострадали от пандемичната амнезия в българската политика, в която от незапомнени времена се бутат типове с месианско самочувствие. 

Общо 6 възрожденци вече са си спомнили, че са присъствали на учредителното събрание на партията, чиято легитимност е атакувана по съдебен път на второ съдебно заседание днес. 

Методът, по който Костадинов успява да върне паметта на своите свидетели в съда, за да говорят обратното на онова, което вече са казали пред разследващите на по-ранен етап, засега остава тайна. Не видях в репортажа сведения свидетелите да са били със синини по лицето, следи от изтръгнати нокти и белези от гасени цигари.

Явно някаква друга методика, доста по-приятна за свидетелите, готови да им бъде приложена някаква ваксина с цел възвръщане на паметта, е била упражнена в случая. И друг път съм забелязал, че има хора, които не обичат звъна на монетите. Защото предпочитат шумоленето на банкнотите.

Да сте чували някой друг в България, че и в света, да лекува от загуба на паметта толкова ефективно?   

Докато в чужбина цели научни екипи се борят да открият причината за болестта Алцхаймер, която поразява мозъка и особено центровете на паметта в него на хората в зряла възраст, у нас вече имаме истински пробив в това отношение. При това тук експериментите се правят не върху мишки, както в Единбург например, а направо върху съживени хора, които внезапно отказват да напуснат като плъхове потъващия кораб. 

Опитите показват отличен резултат в съживяването на мъртви електорални души, регистрирани като живи от Костадинов и компания. Оказва се, че към днешна дата те буквално възкръсват. Или пък биват телепортирани от миналото и от чужбина обратно в залата, за да открият, че все пак са присъствали на онова учредително събрание на партията. 

Да ме прощават православните фундаменталисти, но такова чудо не е сътворявано от времето на Спасителя, който най-много да е нахранил множеството с една риба, докато в нашия случай е обратното: множество риби се хранят от една ръка, при това тя загадъчно не разтваря юмрук, за да се не види какво е кюспето в нея. 

Чудо! Не за 3 дни, а като за изборния 4 април. Ако мине ( в съда). Иначе и за 1 април става.

13 мнения за “Възрожденци си възраждат паметта: чудо , научен пробив в борбата с Алцхаймер”

 1. ако и нашият съд се окаже от класата на съда над Навални,жална ни майка,по-добре емиграция.

 2. Не става с емиграция. Света е полудял и спасение дебне отвсякъде. Единственият ни шанс е да си върнем държавата. Не успеем ли няма да дочакаме следващи избори. Тези се очертават като последните. Добре,че световната общност ни прави услуга като драстично намали шанса ни да емигрираме или въобще да напуснем родината си. И колкото и да ви изглежда противоречиво точно в това е разковничето. Да останем и да се борим ако е необходимо и с не съвсем демократични и законоодобрени методи.

 3. Сега ако и двамата, дето са починали, преди да се подпишат през 2014 г. се явят като свидетели, дори Вие, г-н Инджев, ще трябва да признаете колко свят човек е другаря Копейкин )))

 4. Един пиян руснак уби с автомобила си двама млади българи на българска територия. За двойното убийство получи условна присъда от български съд.
  Двама 17-годишни германци след автомобилна гонка по улиците на Берлин са убили уважаван местен 50-годишен лекар. Германски съд ги осъжда на доживотен затвор и двамата, защото счита, че двамата са участници в умишлено убийство.
  Организирана престъпна група с участници от Германия и България са източили пари на Европейския съюз. Немският съд бързо и мотивирано осъжда германските граждани. Българският съд след изключително бавен съдебен процес оправда българските тарикати.
  Г-жа Нинова изрази надежда за справедлив съдебен процес по отношение на Навални. След произнасянето на руския съд, дамата мълчи. “Журналистите” не смеят да попитат, защото тя заяви позиция за ненамеса във вътрешните работи на Русия, изпълнявайки препоръките на външното министерство на Руската федерация.
  Блажени са вярващите и тяхно е царството небесно.

 5. Към Българиин:

  Сега остава да приложи същият стандарт спрямо световния шампион по бързо угаждане на плановете на Путин чрез прокопаването на България за целите на руско-сръбската дружба за българска сметка.

 6. Към Gabo:

  Амчи аз веке го признах за чудотворец, който връща паметта на мъртви души и самите тях от отвъдното, та да му свидетелстват в съда!

 7. Не правете реклама на хора позиционира ли се с управлението а сега се правят на опозиция. Към Българин и sms за александър йорданов и николай ненчев . За последните не заслужават дори да се споменават. атлантическия съвет когато трябваше да заеме позиции ги зае. Не подкрепи Демократична България.

 8. Г-н Иво Инджев
  09.02.2021 в 09:18

  Дано, ама надали.

 9. A какво стана с изхарчената партийна субсидия от този тарикат (меко казано)?

 10. @Веселин Станев

  Г-н Станев, бих приел Вашия съвет, само ако се отнася и за г-н Цветан Цветанов!
  (който разбрал – разбрал)
  Бих спорил с Вас дълго и напоително, дали цитираното от мен участие на А. Йорданов в тази подписка е реклама, но вече нямам нито нерви, нито особено желание.
  Ако прецените, коментирайте същината на подписката – а именно, сервилното (меко казано) поведение на г-н Борел при посещението му в Москва.
  С най-добри пожелания
  Българин

 11. @Веселин Станев

  Присъединявам се към поста на Българин и

  вместо реплика препубликувам мой предишен пост:

  sms
  05.02.2021 в 20:48

  Наближават избори и очаквам “с нетърпение” обилен рублофилски спам! Бодри тролове пак ще налазят (предизборно) ivo.bg. Като по команда ще се вдъхновят и ще изпитат “непреодолима” нужда да пишат във форума “възмутени” и “загрижени” за бъдещето на България граждани с патрэотични никове, които страстно ще защитават българщината, праСославието и славянството, в името на националното ни достойнство и независимост ще призовават веднага да напуснем НАТО и ЕС. (Ох, Малинов, ох кеффф!) Други, отдавна забравени никове, отново ще се “завърнат” във форума под напора на рублолюбиви чувства, за да заклеймяват ентусиазирано “джендърите” и да громят проклетите “евролиберасти”. (Ох, Джамбазки, ох кеффф!)
  Те са същите, които преди президентските избори в САЩ громяха “сенилния” БайДон и плашеха с радикалната комунистка Харис, а след щурма на Капитолия злорадо повтаряха като папагали путинската опорка, че Америка е “завинаги разделена” и “вече не можела да бъде еталон за демокрация”.

  И стига с тоя “навалнинг”! Молчать и не разсуждать! Покупайте немедленно русския ни “Спутник”, сдэлан от маймунски аденовирус, и си налягайте балканските потури и цървули, щото тесно ще ви се види Черноморието ви, там вече се веят постоянно пребиващи русские флагове и авангард от болгаро – русские шлюхи и “ветераны” !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.