Кама Мутра

 

 

 

 

 

 

И друг път съм обяснявал защо изобщо поглеждам какво пишат във виртуалния официоз на властта – защото от там наистина човек може да научи какво мисли властта, но не винаги й е удобно сама да си признае срамните мисли. За тази цел си имат орган, който да върши мръсната работа след обработка на захранването с информация в чревния тракт.

В повечето случаи вярвам на органа, че има нещо достоверно в поредната му  наистина ексклузивна информация, която получава ексклузивно. Например: напълно е вероятно да е вярно, че синът на президента Румен Радев е бил на масов купон тези дни в една столична пицария и след сигнал на буден гражданин е попаднал в ареста след полицейска намеса и поради липса на документи. 

Как ли точно е проникнал органа до тази тайна в полицейския участък? Или освен в полицията, възмутените от купона съседи са звъннали също така в редакцията на органа, за да скъсят пътя на важната информация до съзнанието на съзнателните граждани?

Апропо, ако не ставаше дума за този Георги Радев, а за нечие друго синче, но на родители, свързани с  обожествявания от органа Борисов, сигналът на гражданина вероятно щеше да бъде наречен “донос”. Но в органа е така. Там ругаят на ченгета и комунисти критиците на Борисов, а ласкателите му са редовни автори, анализатори и коментатори независимо от принадлежността си към ДС, БСП и прочее заклеймявани в органа структури. 

Тяхна си работа, ще рече някой. И ще бъде прав. Това им е работата. Но все пак е за отбелязване как работи машината за (де)информация у нас. Тя , (де)зинформацията, бива поднасяна екслузивно на органа, който без излишна гнусливост може да покаже най-интимни човешки пози и органи, стига това да върши (мръсната) работа на властта.

Тези дни тече такъв порно скандал в органа със снимка, за която се твърди, че била получена ( предадена, подхвърлена, направена, подправена) от неизвестен подател. Това, че е неизвестен, не спира известните защитници на голата истина – такава, каквато похотливо я поръчват от властта. Съответно от органа, след като намекват за политическия профил на голия любовник, зоват гражданите да станат съучастници в неговото разпознаване и поименно заклеймяване.

Ей на това му се казва органична връзка между властта и нейната загриженост за размножаването на населението чрез демократично зачитане на опозиционния пример в кревата!  В края на краищата Бойко се напъва всинца да ни оправи, но без помощници не може да проникне навсякъде. Има си органи за тая работа. 

Кама Мутра!

10 мнения за “Кама Мутра”

 1. БОКЛУЦИ, Сър!
  Да Го Д….!
  Днес се навършват 3 години от най-голямата сухопътна битка в историята между американци и руснаци. И понеже, обаче, защото пут.ин дава мило и драго, вкл. и ефективни присъди за “пренаписване” на историята, да припомним защото и у нас сред т.н. през “такова беше времето” СМИ подобни факти и обстоятелства или се неглижират или се профанират кето как е било според CNN някъде в Сирия където се е състоялo побоището (защото сражение практически няма).
  https://www.youtube.com/watch?v=XaeDMOWkCwU
  И един бъдещ “потърпевш” на поредния смехотворен и мъртъв по рождение закон.
  Виктор Суворов

 2. Заглавието направо кърти мивки!
  Г-н Инджев, както винаги, е удоволствие да Ви чета. Разсмяхте ме, въпреки че темата тотално не ме интересува – тоест, нищо ново под нашето слънце за “синчето” правилата не важат.

 3. Към Иванка:

  Имам смътен спомен, че съм използвал преди доста година вече тази игра на думи. Но понеже си е моя хрумка, не се притеснявам да се повторя.

 4. Г-н Инджев много се доверявате на перото на Недялков. (То е доста съмнително, че е неговото).

 5. Хрумката е блестяща! А статията доказва, че когато фатмаците нямат сериозен враг (не опонент, защото това предполага някакво интелектуално ниво, а те го нямат) започват да се замерят един друг с компромати. Четох статия с предложение на Хр. Иванов да се осигури възможност на български граждани в чужбина да гласуват. Невероятна активност в коментарите под статията!!! Активирани са тролове да очернят ДБ, лидера им, и всичко що мърда извън фатмашкото статукво!!! Ако някой има съмнения за намеренията на ДБ, може да се ориентира по факта, че причиняват такъв гъзобол на фатмаците още преди да са влезли в парламента! Por algo será, както казват мойте комшии! А както казват други едни мои комшии: bir nedeni olmalı !!! А фатмаците нека си се замерят с екскременти!

 6. Към Явор:

  На перото му-не. Но на правителствените му източници, които го снабдяват изпреварващо с подбрана за властовата пропаганда информация, съм длъжен да давам ухо. Защото няма кой друг да ми нашепва ексклузивни тайни.

  Апропо, здравният министър Ангелов потвърди днес за задържането на непълнолетния президентски син. С цели три дни закъснение въпросното перо го изпревари!

 7. Товарищ МУтрофанова, която е много опитна в “россотрудничествата” по света, идва у нас, за да опресни спешно (за изборите) някои пози от българо-руската Кама Мутра:

  Изборите на 4 април са първият тест за новите хибридни оръжия на посланик Митрофанова
  Пратеникът на Кремъл трябва да препакетира в нова опаковка имиджа на Русия

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-izborite-na-4-april-sa-parviyat-test-za-novite-hibridni-orazhiya-na-poslanik-mitrofanova

  Кремъл изпраща дъщеря на генерал от КГБ за посланик в София, отзовават Макаров за провалена мисия
  След като „Макаров” не проработи, очаква се Елеонора Митрофанова да изиграе ролята на „Калашников” за “непослушната” България

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-kremal-izprashta-dashterya-na-general-ot-kgb-za-poslanik-v-sofiya-otzovavat-makarov-za-provalena-misiya

 8. Пиявицата “Россотрудничество” е синоним на изсмукване на материални и духовни ресурси от “сътрудника” по неволя. Вижте своите собствени граждани до какво състояние са довели, а какво остава за задграничните “сътрудници”:

  “Лъскавата” Русия на Путин: 20 милиона руснаци тънат в мизерия
  Воронеж е сред десетте най-бедни градове в Русия

  https://faktor.bg/bg/articles/20-miliona-rusnatsi-tanat-v-bednost

  Ето “русският ИМ мир,” азиатският концлагер, към който ни тикат нашите еничари- русофилите:

  https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B6%D0%B8+%D0%B2+%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B5&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=ZJRb3MNLvGtBaM%252CQHg5tA0v7UuYqM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQ0xBmrdVuHx73AL1KDmNvTMfilow&sa=X&ved=2ahUKEwjbobqQ-NruAhVF4YUKHZ8ZC1MQ9QF6BAgKEAE#imgrc=wrYq8wuTE4LxVM

 9. Активи за над милиард лева са свързани с България
  OpenLux разкрива финансовите потайности на Люксембург

  Биволъ работи в разследването заедно с медии като: Le Mond, Süddeutsche Zeitung, Le Soir, OCCRP, IrpiMedia, Woxx, Tempo…

  https://bivol.bg/openlux-start.html

 10. Иво,приятелю, пак си точно в 10-ката, както винаги!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.