Борисов прелъсти и Любен Дилов, поредната преклонена тиква пред Тиквата

 

 

 

 

 

 

Любен Дилов ще води листа на ГЕРБ ( където и да било).

Да си уточним понятията. Любен Дилов е син на баща си. Както всеки от нас. 

Покойния му баща Любен Дилов няма как да е участник в ничия листа за изборите, за да бъде сбъркан със синковеца си в наши дни. 

Така че споменаването на моя набор Любен Дилов като син на баща си не е много уважително към личността му на толкова търсен интелектуалец с партийна бюлетина в диапазона от щаба на злополучния кандидат за втори президентски мандат Петър Стоянов,  през офертата му към неговото величество да му ползва гергьовската партия за влизане в парламента, та чак да залязващата ГЕРБ.

 

Иначе е удобно за всеядния Борисов неговият Любен да изглежда син в пакета, брандиран с марката СДС. 

Най-важно е, че изобщо не е важно кой точно е Любен Дилов, с чиято личност съм слабо запознат и не желая да “запознавам” аудитория с него от тази наистина слаба позиция.

Такива синковци с лопата да ги ринеш в орбитата на “Орбан” на Балканите, както би казал Орбанистът Г. Марков, също “склонил” да се отдаде на малограмотния си вожд като участник в листите му за изборите. 

Въпросът е как Любен Дилов и подобните му се “влюбват” в една тиква и прекланят начетените си тикви си пред Тиквоний. Ей това, с моята бедна фантазия, не ми го побира тиквата, признавам си.

 

Феноменът, разбира се, не е тема за анализ публицистичен, макар и въпросът да е риторичен.  

Ако ли пък ми се обиди, че му “ям кокалите” ( по Борисов, който се опита да ме склони на своя страна при онова негово телефонно обаждане за АЕЦ “Белене” от 29 март 2012 г.), ще се наложи да му припомня, че ми е малко длъжник заради подлото му съюзяване с червения президент Г. Първанов срещу скромната ми личност, принудена да напусне БТВ през октомври 2006 г. В качеството си на гл. редактор на в. “Новинар” Дилов е спрял буквално от печатницата брой на вестника си, за да бъде свалена от него статия в моя подкрепа, от каквато към онзи момент наистина се нуждаех. Да риташ падналите и да си все с победителите е лесно.

И понеже авторът на спряната статия е Иван Бакалов, връщам му жеста да направи усилие по онова време да ме защити с един ( дългичък, но заслужаващ си ) цитат от неговия e-vstnik за случая с неуспешния опит на Борисов да ме “влюби” в себе си:

„… и се случи нещо забележително – премиерът Борисов съобщи новината за отказ от АЕЦ “Белене” най-напред в телефонно обаждане лично на журналиста Иво Инджев, един от малкото останали опозиционни журналисти, последователен критик на АЕЦ “Белене”. Този подход не е случаен. Това е пиар ход на Борисов, той търси контакт, опитва се да спечели симпатии от страна на критиците си, защото в кризисното положение на страната има нужда от това.

Така новината за отказа от “Белене” изтече най-напред в сайта на Иво Инджев, което шашардиса журналистическата колегия. Много медии подеха новината без да цитират първоизточника, но започнаха да търсят информация от правителството и един зам.-министър потвърди. Чак след това изтече официалната информация от министерския съвет. Обиграният с медиите Борисов е решил да даде “новина” първо на Иво Инджев и това хвърли в ревност много журналисти, които се борят за любовта на премиера и тръпнат в очакване да им обърне внимание.”

Да му е честит прелъстеният Дилов на Борисов и обратното. Да си ритат падналите заедно, че току виж някой ден най-после избирателите ги изритат от политиката да ходят да си ритат мачлетата и да си броят кайметата.

 

21 мнения за “Борисов прелъсти и Любен Дилов, поредната преклонена тиква пред Тиквата”

 1. ” ….журналиста Иво Инджев, един от малкото останали опозиционни журналисти, последователен критик на АЕЦ “Белене”. ”
  —————
  Г-н Инджев, само това да беше (а не е), би било напълно достатъчно почтените хора да Ви уважаваме!

 2. Долу МОЧА!
  Да се демонтира, чрез взривяване от патриоти!
  Като Мумиярника на Г.Димитров!

  25-ти февруари.
  1992-ра година.

  Столичният общински съвет приема решение № 19.
  С него се възлага на Кмета на София да предприеме действия
  за демонтирането на Паметника на съветската армия,
  получил прозвището МОЧА.

  В самия център на българската столица, на височина 37 м., се издига огромен монумент МОЧА,
  възхваляващ армия, окупирала България на 5 септември 1944 г.

  Червеноармейската сган е опустошила
  България-“Швейцария на Балканите”

  Към 1946 г. от съветски войници и офицери са били убити безразборно 123 деца, жени и мъже – българи и българки…
  Известно е и отчаяното писмо на марионетния премиер Г. Димитров до Сталин,
  в което се изброяват конкретни примери за извършени тежки престъпления
  и съдържащо молба към Сталин да се намеси и спре убийствата,
  изнасилванията и грабежите на безцеремонните окупатори.

  В шуменското село Дивдядово съветски мародери убиват най-възрастния комунист в България!
  Междувременно са известни десетки случаи на изнасилвания и убийства на случайно срещнати жени и момичета.

  За целия период на окупацията (от септември 1944 г. – до декември 1947 г.) издръжката на Червената армия
  е струвала на българския народ 82 милиарда лева!

  МОЧА, разположен в сърцето на Княжеската градина в София е открит на 7 септември 1954 г.

  Приетото на 25 февруари 1992 г.,решение № 19, на СОС не е отменено и до днес!

  Но всички Гл.прокурори:
  Иван Татарчев
  Никола Филчев
  Борис Велчев
  И.д. Бойко Найденов
  Сотир Цацаров
  Иван Гешев,
  се правят на слепи за беззаконието,
  относно неизпълнението на решение № 19, на СОС!

  Нещо повече!
  Кметът Софиянски премахна скелето,
  изградено вече от кмета Янчулев
  за демонтаж на МОЧА!

  МОЧА се е превърнал урбанистична язва в самото сърце на София!
  МОЧА се е превърнал в място, сеещо постоянен разкол сред обществото ни!

  И не се чудете, след три мандата на Борисов,
  защо няма действащ интерконектор нито до Румъния, нито до Гърция!
  И продължаваме да плащаме милиарди
  за енергийното си руско робство!

  България е единствената държава в ЕС,
  в която няма активна регистрация за изборите,
  в която няма гласуване по пощата,
  в която има “избираеми места”
  в която гласовете на неотбелязалите преференции се приписват на водачите на листи!

 3. Фъфлещият Любен Дилов- син на баща си! Мигновено в съзнанието ми (асоциативно) изскачат и гумените глави на приятелчетата му Слави Бинев, Слави Трифонов, Николай Бареков, една сюрия вулгарни “плеймейтки” и стриптизьорки, сещам се за нечистоплътния му “Гергьовден” с рублофилски уклон, отново ортак с ГЕРБ и с кой ли не преди? Очевидно има личности, с фрагменти от свинско ДНК, на които им доставя удоволствие да се въргалят в изпражнения и без капка свян, открито да лочат корупционна помия!

 4. Само за протокола!

  Царят, бъдещ Премиер не гергьовската партия за влизане в парламента.

  Партията Оборище на Т. Пейков е една от двете партии,
  чиято регистрация Национално движение Симеон ІІ използва
  за коалиционно участие в парламентарните избори.

  Другата бе “Партията на жените” на Весела Драганова.

 5. Към За прокола:

  Не съм писал, че т.н. цар е приел предложението на Дилов за предоставяне на места в листата на Георгьовден, а че му направи такова предложение.Което не му пречеше на Дилов да изобразява критична позиция после срещу царя ( това за протокола за сведение на Борисов като вероятен рецидив от страна на Дилов, защото и Борисов един ден ще изтече в канала, но пътниците на борда на новите ракети-носители няма да свършат с това).

 6. Любен Дилов-червен – по професия политическа проститутка.

 7. Учудена съм, г-н Инджев, че фантазията Ви не побира поведението на Дилов и Диловци. В щрих да припомним на аудиторията – конкретният стартира кариерата си в Новата ера като представителя на Комсомола в “Ку-ку””, с еквилибристиката в политиката заслушава “Оскар” за цирково изкуство, проявите му като жури на “Плейбой” са блатно дъно, от което не би трябвало да има излизане. Или? “Тука е така”, както писа Георги Марков, писателят, не Орбаниста. За мотивите на поведение като на Дилов Алеко използва едничка дума – келепирджилък.

 8. А ДС агент “Галицин” Боянчо,пристана на ДС агент “Иван”

 9. Любен Дилов (червен) е автор на “Атомният човек” – плитко фентъзи в стил “претворени в дела тезиси от Н-ти конгрес на партията”, в което описва построения комунизъм (май в САЩ беше, ако не е прекалено нагло) и как от само себе си един престъпник, изпратен в бъдещето, става комунист… или нещо подобно. Чел съм я преди … години. Описанието на комунизма беше в светло-бъдещтно червено, смесено с новочовешко бяло – демек, едно розово такова. На младини все още не знаех, че това хич няма да стане, но и не ми се вярваше чак път баш така да стане, а то стана едно — не е за хвалба.
  Описание на комунизма, макар и построен в една отделно взета фабрика, прави и Айн Ранд в “Атлас…”. Не само не е розово, но си е направо грозно, мрачно и учудващо пророческо. Но пък като чете човек и не може да намери слабо място в аргументите, не му остава друго, освен да се съгласи с тезата на Ранд, че комунизмът (марксизмът, като ракета-носител) е тотална щета на човешкото у човека.
  Е, в бегето Любен Дилов е ту син, ту баща (червен), но си е Любен Дилов – фъфли по телевизорите, дава мнения и не слиза от ефир. А за Айн Ранд или лошо, или нищо. Тя е една от задължителните мишени в тролските брошурки. Толкова е права в написаното, че се е превърнала в идеологически враг сама по себе си.

  Марксизмът настъпва в Европа и в САЩ. Това е друга тема, но все повече е видимо марксисткото нахлуване в университетите, а от известно време и в колежите. Дори има системи за подбор на кадрите в университетите, които да не допускат политически некоректни служители. Понеже съм спец но УЧР и ги следя от интерес нещата, казвам ви – става все по-неприкрито марксисткото влияние в образованието. Отново се опитват да крадат детски души, мръсниците.

  Дилов син продава нещо, което Баце иска да купи. Няма място за харесване и любов тука, големи хора са, пълнолетни, може и да са вече ваксинирани – разбрали са се за цената, имаме сделка, както казват братята македонци. Няма да се правим на учудени сега.

 10. Убийствен комплексар е този Дилов . Разбирам това в ситуация , когато не можеш да стъпиш и на кутрето на татко си . Пустословие и словоблудство цял живот , гарнирано с псевдоартистична доза арогантност.

 11. Въпросът е как Любен Дилов и подобните му се “влюбват” в една тиква и прекланят начетените си тикви си пред Тиквоний. Ей това, с моята бедна фантазия, не ми го побира тиквата, признавам си.
  —–
  Той няма тази дилема, не си задава този въпрос. И затова той ще е на жълтите павета, а Вие в в селска къща в Балкана откъдето ще списвате личния си блог. И ще правите козе сирене. Примерно. Не се опитвам да съм груб, но това е истината г-н Инджев. Да си отваряш устата и да казваш, че царя е гол си носи своите последици. И Дилов вижда, че царя бе гол , ама не си отваря устата да го казва. Простичко е , плащате цената да бъдете … Иво Инджев. Бъдете здрав !

 12. Към Petar:

  Благодаря, здрав съм, според последните изследвания които си направих. Това ми стига, заедно с факта, че имам голямо и здраво семейство, растящ брой внуци, както и достатъчно ( като за мен) съмишленици. Защото нямам амбицията да покорявам никого и нищо, поради което си позволявам да бъда непокорен.

 13. Много бсклуци е събрал падишахът от джипката за да му бъдат ибрикчии.
  Това не е добре, то говори за безсилие.

 14. А агент Галицин (Чуков) се намърда на челно място в листата на агент ДС Ивань…
  Учудени има ли?
  Двете сикаджийските патерици за след вота получават свежи ДС подкрепления…
  Вервайте, вервайте още в “антикомунизма” и “европейското развитие” на Cucurbitas от Панкрац…

 15. НС решава за получаване на гражданство срещу КРАТКОТРАЙНИ инвестиции

  Пробутват ни в последния момент, преди разпускането на този парламент, и то на ВТОРО ЧЕТЕНЕ (!), така между другото, без публичност и възможност за обществени дискусии поне в медиите, опасни за бъдещето на държавата ни законови промени:

  https://faktor.bg/bg/articles/obshtestvo-zakon-i-red-ns-reshava-za-poluchavane-na-grazhdanstvo-sreshtu-kratkotrayni-investitsii

 16. @Българин

  Съществен детайл в информацията за депутата от БСП, който отива при себеподобните (рублослугински примати) във ВМРО:

  “В края на миналата година Иван Иванов бе изключен от редиците на левицата, след като се появи информация, че е участвал в побой над свой съпартиец в морската ни столица”

  Копирам и един полезен пост по темата в “Дневник”на читател с ник Al Tikvone :

  “Каква чудна руска хибридна компания. Взаимовръзките с Държавна Сигурност са напълно случайни: ВМРО – водена от Каракачанов, известен като агент “Иван”. Негов съветник е лицето Александър Урумов, агент “Абел” – пръв борец срещу норвежците и “джендърите”. Владимир Шейтанов – сдружение “РОД”, съвсем случайно е член на Стратегическия съвет на Румен Радев, председателстван от Александър Маринов – агент “Майстора”.

  Боян Чуков напуска БСП, за да се присъедини към ВМРО.
  Няма само ГЕРБ да ни пазят от комунистите, малко и МВРО да помогнат!
  Чуков е изключително неприятно комунистическо ченге.
  През 1981 г. става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.
  От октомври 1984 г. е изведен в задгранична резидентура в Париж по прикритието на 3-ти секретар в посолството на НРБ във Франция. Предложението за изпращането на Чуков на този пост е одобрено от тогавашния началник на ПГУ ген. Васил Коцев 29 ноември 1983 г. и с решение на отдел Военно-административен на ЦК на БКП, оглавяван от ген. Велко Палин.
  През целия задграничен период се включва в активна работа по външно-политическо разузнаване (ВПР) и постига резултати, както следва:
  Извършва вербовка на агент „ДЖАМАЛ” на идейна основа, подкрепена с морално психологическа, отработи с него начин на връзка, приучи го към предаване на писмени сведения. Агентът притежава възможности да предоставя политическа информация и в перспектива да се оформи като канал за активни мероприятия.

  Честито на Външно Московската Разузнавателна Агенция ! Истински патриоти!

  Сдружението се прочу и със случай, при който имаше съмнение за присвояване на дарените за борба с “норвежците” средства.
  Цялата тази компания е в авангарда на хибридната пропаганда, фалшивите новини, насаждането на страх и ретранслира едно към едно опорките на Кремъл.

 17. Хубавo инфо, sms

  Лошото е, че ще го прочетем стотина човека, айде няколкостотин..та и 3 хиляди сме…и дотам.
  А това трябва да се каже по националните медии, ама там не дават такива коментари…На Хикимян гасударите бдят, яко!

 18. Няма и Коритаров да го каже,той е зает да кани Захари Захариев,Ал.Симов.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.