Синдикалният бос Пламен Димитров открито подкрепи своя дон Борисов

 

 

 

Възкръсна политически Владислав Горанов, финансовият министър от неофициалната квота на Доган в официално чисто гербаджийското правителство на ГЕРБ. Беше театрално отстранен от Борисов като (основателно) заподозряна торпила на ДПС във властта. https://clubz.bg/110846-gerb_razkaza_malko_ot_programata_si_pred_knsb_vladislav_goranov_otnovo_na_teren

Целта на постановката беше да бъдат  умилостивени протестите от миналото лято, когато колосът на глинени депесарски крака ББ беше готов да клекне.

Не ми се вижда интересно да коментирам изплуването на депесарската шамандура. Тя беше временно потопена миналото лято, когато “Демократична България”  дебаркира на брега на руско-турското солидарно безобразие в уж българското пристанище Росенец, окупирано от руския монополист “Лукойл” , където Сокола е приютен да гнезди по волята на московските си соколари.  

Горното падение е видимо за всички зрящи българи. Както и за техните приятели в държавите, където си правят труда да наблюдават залязващото на Запад слънце от Банкя.

Във връзка с политическата реинкарнация на Владислав Горанов се п(р)ояви и една едра привидна дреболия, която е твърде едра по своето значение, за да бъде все така замитана под килима на колаборацията на т.н. синдикалисти с властта на истинския шеф на Синдиката в държавата.

Цитирам:

Председателят на КНСБ Пламен Димитров дори представи днес Горанов – без да иска – като “финансовия министър”. https://clubz.bg/110846-gerb_razkaza_malko_ot_programata_si_pred_knsb_vladislav_goranov_otnovo_na_teren

Човек може да се изпусне “без да иска”. Физиология. 

Шефът на КНСБ Пламен Димитров, обаче, ни най-малко не се изпуска. Той не пропуска да се отчете на “когото трябва”, че се е намърдал в гащите на статуквото. И няма мърдане от там. 

Освен ако за пореден път в новата ни история не се получи от Москва нареждане за промяна на статуквото, гащите на “когото трябва” бъдат намазани с новичок. 

Как се нарича сливането на профсъюзите с политическата власт?

Правилно, казва се мафия. Банално, но вярно.

 

7 мнения за “Синдикалният бос Пламен Димитров открито подкрепи своя дон Борисов”

 1. Малко грубо казано, но това е солташака на тренчев. Чудя се само как Пламен я докара до тук! Иво, знам, че никак не е приятно да рови
  ш в този боклук. От цялото си сърце ти благодаря! Респект!

 2. В бандитустана НРБ има само КАЗИОНни “синдикати” ,НАЛИ!
  Това се вижда при сравнение с гръцките и френските СИНДИКАТИ! И в Германия синдикатите организират СТАЧКИ, които продължават по няколко седмици, НАЛИ!
  За разлика от тях казионните синдикати в НРБ дори не подкрепиха протестите миналата година!
  Казионните синдикати не могат да организират дори едночасова стачка в НРБ!
  ДОЛУ Казионните “синдикалисти” на бокоТИКВАТА!
  ДОЛУ синдикалните СЛУГИ на банкянската МУТРА!
  НЕзабавна ОСТАВКА!
  ОСТАВКА!

 3. Началато на прехода включваше съвсем открито (пред очите на хората) създаване на “класическа” мафия (по италиано-американски образец) една антиморална симбиоза между синдикати и политическа власт, която отврати българите, но чиято “явност” имаше и друга перфидна цел – да отвлече общественото внимание от криминалната дейност на ОТДАВНА ИЗГРАДЕНАТА с протекциите на комунистическия режим могъща мафия, добре организираната мрежа на ДС, действаща на територията на цялата страна. Там имаше тясно специализирани “звена” на базата на бившите отдели на ДС : едни (стопанската милиция) източваха държавните предприятия на входа и на изхода, други организираха фалита на банките, за да откраднат спестяванията на сънародниците си, трети организираха изключително доходната (за тях) контрабанда на алкохол и цигари, експортираха на Запад проститутки, “археологическото звено” разораваше с трактори археологическите обекти и продаваше на международни аукциони историята на българските земи, някои взеха хазарта, други спорта, църковните имоти… Но макар и с различни “специализации” имаше нещо, което обединяваше всички звена на ДС мафията: ВСИЧКИ изпълняваха безпрекословно едно общо ЗАДЪЛЖЕНИЕ – обслужването на руския интерес, свързан предимно с пране на крадени от руската мафия, КГБ и ГРУ, изнесени криминално от Руската федерация капитали и УДЪРЖАНЕ на руския енергиен монопол в България чрез корупция и заплахи на висши чиновници от изпълнителната, законодателната и съдебната власт. Тази мафия от внимателно подбрани тъпи и алчни безродници доведе България до просешка тояга! Ако не беше членството ни в ЕС и НАТО вече нямаше да ни има! По същото това време на организиран жесток грабеж ние мръзнехме по демократични митинги и викахме до прегракване “Времето е наше!”, а те си пиеха уискито в “Монтерей”, в “България”, “Берлин” и нагло ни се подхилваха : “Да, да, времето е ваше, но всичко друго е наше!” Сега го правят в “Осемте (духовни) джуджета” и в разни други борисови, гешеви, пеевски и каракачанови кочини.

 4. Прогноза: След 4 април ни чакат коалиции от партии, готови заради властта да се прегърнат с всеки
  ГЕРБ с 80, БСП със 64 и Слави Трифонов с 36 депутати, но каква е ползата за България
  Димитър Попов

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-prognoza-sled-4-april-ni-chakat-koalitsii-ot-partii-gotovi-zaradi-vlastta-da-se-pregarnat-s-vseki

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.