ГЕРБ издигна предизборен лозунг, който става за скандиране ” БеСеПе”

 

България следващо поколение“ е лозунгът на ГЕРБ в тази предизборна кампания.

Това каза в интервю за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Тома Биков, втори в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 24-и МИР в София.

 http://www.focus-news.net/news/2021/03/17/2853675/toma-bikov-mototo-na-politicheskata-programa-na-gerb-balgariya-sledvashto-pokolenie-e-svarzano-s-porodenite-ot-transformatsiite-na-evropeyskata-ikonomika-predizvikatelstva-sled-zelenata-sdelka.html

Само три, безконтактни помежду си думи, а колко много говорят за интелектуалното безсилие на загубеняците, загубени в превода на своето безсилие да говорят на някакъв разбираем и логичен предизборен език в епохата на простия  им началник. 

България следващо поколение” е  (не)удобен за скандиране предизборен лозунг. Би трябвало да е неудобно дори и на простите скандиращи, на които е  платено със заплати и постове да им е все едно какво ги карат да викат, за да си запазят постовете, че все така да кльопат порциите от ръката на падишаха. 

Лозунгът може да не става за скандиране, но помага за сканиране на безмозъчността на неговите автори.

България Следващо Поколение” –  съкратено БСП.

БеСеПе, БеСеПе!

7 мнения за “ГЕРБ издигна предизборен лозунг, който става за скандиране ” БеСеПе””

 1. Ха-ха! Тъпанари! Да им припомним:
  ПУТКА (Пернишки Университет по Телекомуникации, Компютри и Архитектура). Е вече го нема.
  И герб го чака, пардон чЕка, същото.

  ВдигнАл тиквата телефоно и рекъл: Направете слогано така: нека да има нещо за европата, нещо за утрето, нещо за младите, за кампютрите… И те така…

 2. На 26-ти март т.г. от 11,30 часа в СГС, в сградата на Съдебната палата ще се проведе заседание по НДЧХ 4831/2018г. по жалбата на георги жеков срещу ИВО ИНДЖЕВ,
  Всички които се чувстват съпричастни към каузата на Стопанина на БЛОГА НИ и имат възможност нека дойдат да го подкрепят морално. Предвид обстоятелството, че не се знае номера на залата най-удобно би било това да се осъществи по следния начин. В 11, 00 часа желаещите да се съберат пред таблото-указател на партера. След приключване на заседанието, по Закон, съда обявява решението на място.

 3. А може би това е лозунг – приятелско намигване към др. Курнелла ( за следизборно сътрапезничество)?

  ХА ХА ХА ХА

  Приятен ден на всички!

 4. С какъвто се събереш, такъв ставаш. ПКП се мултиплицира на мах. Никакво значение от пола, па дори и “джендър” да си. ДГД!
  Все в тази посока. Дългия го играл през мътните 90-те траверстит. Сега, трие на мах. Но следите остават. И как само му отива.
  А другият главен герой на клипа, т.н, тогава, с забравеното днес Фил Кенеди, потвърди за н-ти път народната мъдрост: Никога не е късно да станеш за резил. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
  Скелети от гардероба.
  https://www.youtube.com/watch?v=IsCEzm2RV5k
  И една много интересна успоредица, на уралският диалект на българският е, туй според Павел Тинков, за манталитета на руснаци и американци. За първите, всичко е война. За вторите-игра. Повече, в рамките на 10 минути, по-долу.

 5. Просто са изплагиатствали рекламата на Пепси от миналия век Generation next. До толкова им стига капацитета.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.