Ако изгоним руски дипломати, Москва ще ни върне за наказание Киркоров

pastedGraphic.png

Догоняй! Е7Ы09

@mix_voronezh

Mar 21

Если Болгария вышлет наших дипломатов, то мы вернем им Киркорова. Пусть хорошо подумают заявили в МИДе РФ”.

Ако България изгони наши дипломати, ние ще им върнем Киркоров. Нека добре си помислят, заявяват от външното министерство на Руската Федерация”, шегува се в руските социални мрежи познавач по темата какъв подмазвач на Путин ( и неговия Тръмп)  е Филип Киркоров.

 

 

3 мнения за “Ако изгоним руски дипломати, Москва ще ни върне за наказание Киркоров”

 1. Коркоров…Добра шега. Но извън шегата, да дам съвет на нашето Външно. Понеже и дума не може да става за реципрочност в действията по повод вихрещия се още шпионски скандал , посочвам смразяваща по реципрочната си точност, възможен български отговор. Външно да каже на московското външно, че ако рекат да изгонят български дипломати заради това, че не са шпионирали Русия/в тамошното ни посолство всички дипломати са проверени русофили/, то България ще изгони/събори, демонтира и прати в Русия, в каменоломня../ МОЧА от Борисовата градина. Мисля, че на този ход руснаците и да искат не могат да намерят реципрочен ответ.😆

 2. Когато водеща държава, САЩ, Великобритания, Германия и др. от Колективният Запад обяви че, санкционират хора и организации от кремълската ОПГ следва незабавна заплаха, че предстои задължително асиметрична “отгветка”. При другата страна, “изпаднала в ступор”, неизбежно следва единствената възможна реакция-джобен тенис.
  Защото, нъл тъй, да кажем на класическото замразяване на сметки на този или онзи кремълски чиновник няма как да отвърнеш със същото-на “провинили” се западняци, примерно, в Сберкаса да им посегнеш на спестяванията? Те, има си хас, дори от зор заман нямат и една рубла на депозит в матушката. Но за България, аре (както е и в конкретния казус) за двама, с изтичаш мандат и тяхно съласие родни дипломати не е никакъв проблем за Мордор да го играе по “правилата”.
  Та, подкрепям изцяло идеята на Любен Пандев. Засилят ли ФК към “Републико наша, Здравей”, правим се на “оригинални”. Бутурясваме МОЧА-вците.
  @Румен Христов (Шеф на жалките останки на някогашното славно СДС): “Бъди мъж и на думата си дръж!”
  А дано, ама надали.
  Ех, мечти!

 3. Чудя се защо бб не награби руската посол?
  Отвращение или страх?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.