Лавров пак напсува- този път писмено

Руският външен министър Сергей Лавров, запомнен с изпусната от него на микрофона псувня на брифинг със саудитския му колега  Адел ал Джубейр през август 2015 година, отново дефилира пред публиката с псувня. Този път в писмена форма.

Лавров беше сниман по време на посещението си в Китай да носи маска, на която пише FCKNG QRNTN.

 

 

“Забавно” е как в Русия и у нас се опитват да омаловажат значението на надписа, с който се е закичил. Според РИА “Новости” съкращението на ругатнята означавало “Проклета Карантина”, макар на английски да има дума за “проклета”, а в случая става дума за “шибана”. 

Надписът бил “забавен”, пишат от агенцията, цитирани от нашенската агенция “Фокус”. 

Ако има нещо наистина “забавно” в оценката за това кой е Лавров, това беше комплиментът със суперлатива, който Бойко Борисов му направи. Когато Лавров го нахока и каза, че България трябва да се срамува за спирането на “Южен Поток” през 2014 година, макар решението да беше на Путин, Борисов отвърна, че Лавров е “най-големият дипломат в света”.  И толкоз.

Побратимите по манталитет се подкрепят. Можем да очакваме възторжени отзиви от ББ и този път за “забавното” поведение на “най-големия дипломат на света”.

 

 

8 мнения за “Лавров пак напсува- този път писмено”

 1. Лавров не може да се сравнява с “нашичкият”, който ги бие всички “с двеста”, въпреки че не знае езици и е прост! Затова Той е най-великият дипломат!

 2. В Китай всеки който пресича границата, по земя, въздух и вода независимо кой е и от де иде му правят тест за КОВИДА. По един-единствен начин. Гъзобърк. Там е заровено кучето на Унилият кон, там И е ключа от палатката. След като си минал тази процедура и си малко по-“темпераментен” трябва да избиеш нанякъде. сергей лавров има и положително качество. Само то е но не е никак за пренебегване. Запален “болейщик” на московският Спартак е. Най-дивите фенове и по съветско време въпреки червените фАнелки минаваше за побратим на родния Левски. Всичко дето се бараше десидент в матушката симпатизираше на тима на “профсъюзите” (водеха се под ведомството ВСПС ли им беше идиотската абревиатура). Та и по тази линия явно е решил да изрази насъбраните отрицателни чувства от преживяното на границата в скандальозния надпис на маската. В живота няма случайности. Има неопознати закономерности.
  И те, така.

 3. Не е по темата но е свръх актуално. Да имаш такъв кандидат-умница, ерудит, чаровница в избирателнят район в който си в избирателния списък и да посегнеш на друга бюлетина напълно си заслужаваш последното място по всички положителни евро класации и първото място при отрицателните.
  https://www.actualno.com/politics/kristina-merdjanova-lyja-povtorena-sto-pyti-nevinagi-stava-istina-news_1573973.html

 4. Иво Инджев
  23.03.2021 в 21:00
  Към Georgi Nikolov ( и не само):

  Делото се отлага за 26 април в същия час. Това ми съобщи моята адвокатка днес. Информирана е от съда, но не и за причината за отлагането.

 5. Простакът е кремък – корав и могъщ.
  Простакът е демон без лик, вездесъщ
  Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
  Удариш на кухо, простакът звучи.
  Простакът не чака, не знае предел
  и стига простакът до своята цел.
  Защото простаци край него вървят
  и дават му знаци и правят му път
  Надкласов, безкласов, без род и съюз,
  но винаги касов, но винаги в плюс
  Без ден да протакаш, дори да кърви
  война на простака до смърт обяви
  За срам на Европа, на всичките нас,
  когато докопа в ръцете си власт
  По страшен от спина, по жилав от рака,
  сега за сега се оказва простака.
  Радой Ралин

 6. Много се смях на твърдението, че Путин ще се ваксинира с руска ваксина, при положение че спортува облечен от глава до пети в западни дрехи. Сега се оказва, че и маските са им вносни.
  А един военен пенсионер разправяше, че ще чака Спутник. И много българи го чакали. Някои дори вземали самолета до Русия, за да се ваксинират… Глупостта не ходи по горите…
  Преди време един съфорумец каза, че след като никой от неговите познати няма да гласува за ГЕРБ, няма начин 25 % да гласуват за тях. Сигурен съм, че 90 % от аркадашите на гореспоменатия пенсионер чакат Спутник и според него цял народ я чака…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.