Всеки си има мнение, но не всеки си го продава- освен ако не е задник

Ако има нещо, по което разноликите коментатори са съгласни досега за тази предизборна кампания, това е фактът, че такава на практика няма. Т.е. опровергаха се стандартните пророкувания на управляващите, че щяло да има големи компромати, хвърляне на кал ( по чистите като момина барселонска сълза властници) и изобщо щяло да бъде много, много гадно…

Всъщност гадното се състоя и то именно в лагера на властта, но по-гадното е, че то минава за нещо готино. Там царува лозунга “ Другари, да се сложим на началника”.

И друг път се е случвало, но безчестието и безсрамието на подмазването на вожда достигна висини, от които би спрял дъхът дори на Сталин, Георги Димитров, Вълко Червенков или на Тодор Живков. Нямам предвид само и единствено писачите на хвалебствия, за които това те са на живот, както за торния бръмбар е  правенето на топчета от изпражнения, с които се храни.

“Новото” е, че дори известни и ( предполагаемо) уважавани хора се отдадоха телесно на вожда. https://frognews.bg/novini/sled-kato-kupi-nashite-milioni-shto-prekrastite-boiko-1-boiko-2-mizernitsi.html

Доказа се, че купуването и продаването на тела се върши не само в една резиденция от един охранител, който охранява кюлчетата, пачките и телесата си с пистолет на нощното си шкафче. Предизборната покупко-продажба, както знаем, не е никаква мистерия и не се свежда само до Мата Хари.

Най-големи покупки в рамките на предизборната търговия са правят не на някаква приглушена светлина по време на удовлетворяването на човешките потребности на купувача. Напротив. Върши се напълно открито и демонстративно дори.

И не само не ги е срам от себе си, но и се снимат на показ с фланелки, на които рекламират не партията, за която ще гласуват, а образа на своя вожд. Иначе казано, агитират за благодетеля си, който лично захрани с държавни милиони футболния им отбор “Локомотив”.

 

 

 

 

Всички знаем, че ГЕРБ е собственост на ББ. Но има и други неща, които всички знаем – например за задника, който е като мнението. Всеки го има, но не всеки си го продава. Освен ако не е задник.

10 мнения за “Всеки си има мнение, но не всеки си го продава- освен ако не е задник”

 1. А зад гърбовете им се вижда: “Купуването и продаването на гласове е престъпление”, бих добавил: Освен ако не е с държавни пари!!
  Боклуци, а най-гнусен е Спас Гърневски!

 2. Слава Богу, не всичко и за всички е далавера.
  Ето двама неподкупни, ерудирани, достойни кандидати. Целият досегашен парламент да тичаше срещу тях пак не може да им насмогне по нормотворческа и практически дейност достигнала в положителен план до всеки гражданин.
  БЮЛЕТИНА №11 и 105 в съответния избирателен район. Петър Славов и Мартин Димитров
  https://frognews.bg/inteviu/martin-dimitrov-petar-slavov-ako-noviia-parlament-otvorim-pak-temata-ktb-potarsim-otgovornost-zamesenite-vav-falita-riskuvame-utre-povtoriat-shemata-druga-banka.html

 3. А за пременените с лика на вожда на дебелокожите, туй по Иво, няма как да им се размине този път само със стандартното ДГД (Да Го Д….) Поздрав от братска Украина с превърналото се в култ пут.ин-ХУЙЛО!

 4. Баджанака е запален локомотивец. Трябва да му изкажа съболезнования.
  Аз съм играл като дете в Тракия Пд при другаря Танко Танков (златен човек) и сърцето ми остана в този клуб. Изчоплил съм една газка семки по стадионите, но това беше отдавна.
  Но и при моите нещата не са по-различни, отколкото в Локото. И те целуват ръка (или други части) на баце за някой лев, все едно от чекмеджето си ги вади, а не от данъците нахората. Другарката Тачър беше казала нещо от сорта, че няма такова нещо като публични средства, а има пари на данъкоплатците. Но кой ти споменава другарката Тачър у нас, ако не е в негативна светлина… Така е, затова и аз минавам на другари и другарки, за да свикна отвреме.

  А днес другарят бацето бил казал, че сме като ластик! Отваряме – затваряме, вика, търсим баланс между мерките и психичното здраве на … хората. Значи дори самият пръв ръководител другарят баце осъзнава, че мерките са вредни за психичното здраве на хората! Какъв държавник! Да си признае, че ни побърква…
  Сега остава да реши дали му трябват що годе нормални гласоподаватели или му трябват напълно побъркани гласоподаватели. Има още време, ластикът може още да се разтегне или да се отпусне.
  Борбата с положителните писиар тестове стига нови измерения. Вече е ясно, че ще ни побъркат, остава само да разберем ще ни затварят ли после в лудници или ще ни оставят да се затрием без допълнителни разходи. Няма значение от какво ще страдаме и ще умираме, важното е да няма положителни писиар проби. Опитвам се да разбера защо е така, но ми трябва още малко време съвсем да се побъркам. Тогава вече ще ми се изясни.
  Помните ли още Сервантес? Как неговият Дон Кихот се сбори с вятърните мелници? И загуби? Тази метафора придобива ново значение в условията на биомедицинска диктату… пардон, пандемия.

  Ластици – мастици … сетил се баце за психичното здраве. Ми да тури психиатри да управляват държавата, аз от колко време ви разправям… И покойният Тони Филиповр д-р също настояваше, че хахавите сме мнозинство. Кво ми е наслагал коремни хирурзи и други неблагонадеждни лекари?! Психиатри трябват! И “Полет на кукувиче гнездо” да се забрани и да се изхвърли от образователната ни програма. Ако изобщо я има, че то като не е от Вазов… и не е свързано с рода Дулу… кой ли пък ще я сложи там.
  Но не може да се отрече, че у баце има напредък. В другите държави, в които уж са по-умни премиерите, никой не си признава, че побърква народа си. Всички лъжат, че се грижат за здравето на хората, като смело подминават да споменават думичката “психично”. А то друго здраве има ли? То човек кога изтрещи, па нека му е силна имунната система и да не дава положителни писиар проби… Ѐбем ти такова здраве, както казват братята сърби.

 5. Добре е тези купени задници от снимката да бъдат посочени поимено, та публиката при бъдещите “бизнес” сделки да знае с кого си има работа –морала и цената им .

 6. Шефът: Ти имаш ли мнение по въпроса?
  Служителят: Имам, ама не съм съгласен с него.

 7. Към Окам:

  Повтарям се, но американският зевзек Гручо Маркс:

  Имам си принципи, но ако не ви харесват, имам и други

 8. Аз ще направя контра раклама на геройкото дето го рекламират тези пуяци.
  Ето пример какви ги е свършил тиквата барабар с корифеят мишо константинов по въпроса с цифровизацията и “усвоените” 2.5 милиарда лева.
  Това се случи с мен обикновен пенсионер.
  Писах миналото лято затова,че трябваше да чакам месец и половина докато ми издадат шофьорска книжка, понеже толкова време трябваше на информацията, която се намираше в изчислителния център на КАТ да стигне до стая на 10-15м от там.
  Прежалих го някакси този месец и половина миналото лято без да карам кола и забравих за случая. Да, ама не.
  В средата на март преди 2 седмици ме кани на разпит млада следователка в районото и се оказва, че и те нямат тази информация нищо, че пътна полиция е сектор към областна дирекция на МВР.
  За капак на това получих преди няколко дни писмо от КАТ, с което ме уведомява, че сбърканото административно-наказателно производство от 2018г е прекратено на 13 01 2021г.
  Живеем в пълен абсурдистан от средата на миналия век!
  Мога да си представя как цялата тази толкова важна система МВР работи и ни защитава от престъпници!
  Трябва да съм пълен малоумник за да гласувам за цялото това комунистическо котило: герб,бсп, дпс, патреоти и т.н.
  За това ще гласувам с №11 за ДБ!

 9. Може да е глупав въпроса, но как точно се превежда Путин Хуйло, че не съм сигурен. В Гугъл преодач Хуи на украински пише че е петел.

 10. До Веселих:
  Хуйло – обсц., бран. дурной, никчёмный, неприятный человек
  Синонимы – вульг., бран.: мудила, мудило, мудло; груб., уничиж.: чмо;

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.