Освен мисирките и биволите са мобилизирани в кампанията на Борисов

“Ако не бяхте вие, биволи нямаше да има в България” http://www.focus-news.net/news/2021/03/31/2857381/premierat-boyko-borisov-vsichki-sotsiologicheski-agentsii-pokazvat-kakva-ni-e-predninata.html

Този възторжен възглас на почит към живия гений на биволовъдството у нас се отнася за Бойко Борисов. Не е цитат от времето на Тодор Живков. Взет е от “живия живот”, както обичаше да казва вождът и учителят на ББ от Правец. 

Нищо ново под слънцето на Премира Слънце, който огрява навсякъде. 

Да си припомним няколко примера от времето на НРБ.


12 мнения за “Освен мисирките и биволите са мобилизирани в кампанията на Борисов”

 1. Нищо за чудене. При първата оставка, в далечната вече 2013г. на 20-ти феврури в най-големия студ свиневъди докараха И няколко стотин солидарни свине на жълтите павета пред Коня и заедно с десетки активисти на герба МУ молеха Буци да не си дава оставката. Той се омеша с тях и препоръча на феновете си ( Ора и добитък): “Ако ме уважате, тръгвайте си”.
  И аре, кой-откъде е.

 2. Моля, посъветвайте ми за коя партия/коалиция да гласувам. Единственото ми условие е те да са за ЕС, НАТО и САЩ/Канада и др.демократични страни. Понеже Съюзът на репресираните от комунизма и Обединените земеделци подписоха споразумение с ГЕРБ за предстоящите избори/а аз съм бивш политически затворник-все още има такива…./, то на останалите живи, остарели като мене е трудно да се ориентират..Съвсем отделно искам да Ви питам, просто като люботитство, кои от Вас са абонати или читатели на единствения независим вестник в България, вестник Стършел /според Reporters Without Borders,France ? Румен Панков /пише Ви от едно забутано село /.

 3. @Румен Панков

  Щом сте за ЕС и НАТО, гласувайте за Демократична България (номер 11 в бюлетината).
  Има и други партии, които се наричат евроатлантически, но те нямат шанс да вземат повече от един процент, така че ако не искате гласът ви да отиде на вятъра, изберете ДБ.

 4. До Румен Панков: Г-н Панков, чета “Стършел” от десетгодишен.Сега съм на 78. Може би хумора ми е помогнал да се запазя до сега. Относно партията, която Ви интересува, според мен това е Демократична България!

 5. Уважаеми господин Румен Панков.

  Отзад-напред. Чета “Стършел” в електронно му издание но нередовно. Винаги когато го правя си давам сметка, че от него вестник може да научиш реално повече за положението в България отколкото целодневното вторачването в “централните” тАлАвизии справедливо наречени в т.н. матушка “зомбоящик” ( “съндък за зомбиране”). Битува приказка, че много бързо това което се случва в Мордор се пренася в България-т.е. в “малката русия”. В съответните мащаби, обеми и особености на пейзажа. Но по същество, резИлтите са еднозначни. Не е случайно, че толкова години вече се влачим на опашката на ЕС имитирайки до степен на пълна профанация принципите и ценности му.

  За избора ви на 4 април. Точно преди две години, непосредствено преди изборите за европейски парламент Иван Костов даде едно интервю пред Медияпул на 24 май 2019г. И както обикновено е при него, то е с “основополагащ характер и фундаментални последици”. Което практически означава, че и днес звучи повече от актуално.

  Цитат:

  “Как ще коментирате съюза на СДС с ГЕРБ?
  -Ще кажа, че ГЕРБ използва едно оръжие което досега не е използвала в битката си срещу автентичната десница. То е да привлича и прави коалиции с партии които доскоро са
  претендирали да са част от тази автентична десница. Това го прави за първи път (Вече, с днешна дата е дежа вю-бележката моя).
  … Затова е важна и мобилизацията на техните привържениции (на Демократична България-бележката моя) които винаги са били критични, придирчиви и не са “лесен” електорат.”
  Надявам се, че съм бил полезен.

  Цялото интервю

  https://www.mediapool.bg/ivan-kostov-evroizborite-edva-li-shte-dovedat-do-promyana-v-upravlenieto-news293672.html

 6. към Румен Панков:

  Уважаеми господине, има само една партия която отговаря на Вашите изисквания, а освен това има и конкретна програма за излизане от блатото, в което сме затънали в момента. Това е ДБ с Бюлетина номер 11! Преференциално можете да гласувате (аз така ще направя) за Мартин Димитров с № 105. Това ще увеличи вероятноста за успеха ни на тези избори. Бъдете здрав!

 7. Изглежда невероятно,но се оказа вярно. Съюза на репресираните от комунизма подкрепя ББ в изборите,защото само той щял да ни спаси от евразия. Христо Иванов бил Бойкикин и роднините му били комунисти,не разбрах повече. СДС израстнало много в очите на репресираните.
  ” Безкрайна е вселената и човешката глупост.” С уговорката,че освен името нищо не ми говори за този съюз мисля – в случая глупоста и материалните интереси се допълват. Познато и до днес

 8. @Асен

  Какво означава “Бойкикин”?!

  Все в рози ред на мисли, с Любен Дилов-червен имаме общ/а приятел/ка, кой(я)то на въпроса ми защо ЛД-ч пристана на на простите, отговори лаконично: “изгладнял е”.

 9. Ако на Бойкикев роднините са му били комунисти,то самия водач на ГЕРБ е комунист с незахвърлен партиен билет.Чета Стършел от 1957 г.,дори в Коми бях абонат 3 години.Гласувайте с бюлетина 11.

 10. На старите табели комунистите си пишат какви са всъщност,а не “призовават” към даване на животински налози!Те са като “Очакваш светлокоси/oки славяни,а получаваш новите Хуни,Татари-Монголи”!Златната Орда и Мародерите в едно!

 11. Това е нищо!А Ной с неговият Първи ЗооМагазин в Армения!”Циркът дойде”!СтароВремски шеги!На ламаринените табели Аве Системата е написала каква е всъщност!А НАП и всички останали “администрации” са подобни на Мумия Парад!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.