Борисов живее и гласува “сам като куче”

 

 

 

 

 

“Живея сам като куче”. Помните ли, че така се ожали сам Бойко Борисов в един от безбройните си видеомонолози? Сякаш някой му е виновен, че  има какво да крие и не иска да споделя тайните си с жена, която да е нещо повече за него от онези, които му удовлетворяват “човешките потребности”.

Както живее, така и гласува. Демонстрира го днес: сам като куче. Защото има от кого и защо да се крие.

Борисов се доказа като ученик на Доган, който от години се показва извън бърлогата си само на избори, но никога не заявява предварително предстоящото си присъствие, за да избегне среща с критично настроени граждани или журналисти. В ранни зори премиерът приложи за пореден път тактиката на бягството от подобни срещи, но не пропусна да си каже обичайната реч без някой да го пита.

Говори си сам и в деня на изборите, а журналистите подменя с персонал, който да го снима и записва. Не беше забравил и този път да си доведе фоторепортер, както се видя от видеото, разпространено от персонала му. Постановката дори не включваше задаване на въпрос. Само един микрофон му тикаха зад кадър в лицето.

Най-голямо внимание в монолога на самотника заеха благодарностите му към лидери от чужбина, които, според него, са го подкрепили. Пропусна в това отношение да спомене Путин, който го защити чрез своето посолство в София от лошите американци и критичния им доклад за неговото управление. 

За всяко набито око се набива на очи и фактът, че сред имената на подкрепилите го чужденци блестеше в монолога на Борисов с отсъствието си Ангела Меркел, “компенсирана” в това отношение от него с благодарности към премиера на Бавария Маркус Зьодер. Явно Борисов се опитва да се “позиционира” сред онези в Германия, които допускат именно той да наследи наесен Меркел на канцлерския пост. 

Само да не стане като със залагането му на Тръмп в САЩ. В Германия зелените са набрали голяма инерция и не е изключено да поемат управлението. А те са много, много ядосани на Путин и настояват повече от всички в Германия да бъде спрян газопроводът “Северен поток 2”, върху чието построяване Борисов паразитираше, за да легитимира угодничеството си пред Москва с нейния “Турски поток” в България.

Нито дума на благодарност не отрони Борисов по американски адрес. Явно не е мазохист все пак – след шамарите, които отнесе предизборно от Вашингтон.

Ако се приземим от тези геополитически висини обратно в двора на училището в Банкя, гласоподавателят Методиевич дължи отговор на един простичък въпрос на простите, които му гласуват: защо ги наказва с финтовете си покрай журналистите?

Къде са му многобройните почитатели да го съпроводят с овации, както строените за целта негови посрещачи онзи ден в полите на Родопите? Защо пропуска златния за него шанс за още пропагандна гавра с пенсионери, които да му потвърдят колко са доволни от предизборните 50 лева месечна добавка към пенсиите?

Сам като куче не е само констатация за него, а и прогноза за бъдещето му.

 

23 мнения за “Борисов живее и гласува “сам като куче””

 1. Самотата е присъда свише. И “човекът в бункера” е самотен, дори в тайгата. И Ленин живя в затвора на самотата. И Сталин живя самотен като куче, както и умря. Както Хитлер. Както Г. Димитров. И както Садам Хюсеин и Кадафи. И Доган е усамотен преживе нещастник…самотни някъде се укриват и Пеевски, и Ц. Василев…и куп дребни грешници.
  Мавзолеите и помпозните гробници не са спасение от самотата нито за И. Павлов нито ще бъдат такива за много от “живите самотници”, а само перфидно изпълнение на присъдата “отгоре”. В момента в който някой извърши нещо нечестно, оня “отгоре” го наказва със съответното на греха му, късче самота.
  Боже колко много самотни хора се навъдиха по нашите земи…а разкаяние и прошка няма.

 2. “Сам като куче не е само констатация за него, а и прогноза за бъдещето му!”

  Това е ХУМАННАТА прогноза за съдбата на Борисов, както и за кумира му в Кремъл. Защото не е изключено да ги постигне и съдбата на Кадафи!
  Някой сам като куче, друг с много деца, внуци и сладки кучета. Всеки с избора си !

 3. По принцип кучетата не са самотни, когато са свободни. В природата кучетата живеят на глутници и НИКОГА не са самотни, нали!
  Самотни са само опитомените кучетата, които си имат господар, нали!
  Така че сравнявайки се със самотните кучета бокоТИКВАТА потвърждава, че си има МНОГО господари, че си има МНОГО началници и МНОГО дресьори, нали!
  Но все пак върховният гасударин и дресьор на бокоТИКВАТА е альфа-сабаката Путлер, нали!
  Та затова и бокоТИКВАТА е самотно дресирано куче , свободните кучета не са самотни!
  ДОЛУ МУТРАсалият СЕРИЕН убиец бокоТИКВАТА!
  ДОЛУ дресираната банкянска МУТРА!
  ДОЛУ ПОРЦИОНният грабител и ПСИХОПАТ бокоТИКВАТА!
  НЕзабавна ОСТАВКА!
  -ВЪН!
  -МАРШ!
  ОСТАВКА!

 4. На 1ви април тРамп заяви че застава твърдо зад разБойко!Тулупи от всички страни съединявайте се!

 5. Днес има две новини за братска Украйна, бореща се с кремълските окупатори!

  И двете – ХИБРИДНИ, ТА ДРЪНКАТ!
  Не ви ли е срам бе, продажници от Фактор?? Надминахте Блиц.RU в навеждането си! ПОЗОР

  https://faktor.bg/bg/articles/ukrainski-politilog-zelenski-poluchi-parvo-poritsanie-ot-dzho-baydan

  “Украински политолог: Зеленски получи първо “порицание” от Джо Байдън”

  “Российская газета“ —-> “Фокус”—-> Фактор…

  https://faktor.bg/bg/articles/moskva-obvini-evropa-che-s-pozitsiyata-si-donbas-naliva-maslo-v-oganya

  “Москва обвини Европа, че с позицията си за Донбас “налива масло в огъня””

  РИА Новости.—-> БГНЕС —–> Фактор..

 6. Броя минутите до 19-00 часа днес, със сигурност резултатите в новия Парламент ще бъдат ПО-ДОБРИ за Европейска България, отколкото отминалият просеверноазийски 4 годишен мандат на безвремието, Лъжата, Чекмеджетата и мръсните СИКаджийски мутри, ИМИТИРАЩИ проевропейско развитие, а всъщност закопаващи България под северноазийско робство, дали възможност през тези 4 години спокойно да покълнат откровените отровни проруски формации на Костя Копейкин и Малиноффф…защото в сравнение с тях СИКаджийските МУТРИ направо “изглеждат” “прозападни”!

  Туй им е тънката игра на сивочервените другари!
  ТУЙ!

  И не вярвайте на Фактор, а за тв европа (харизановата) – и дума да не става!

 7. Мисля си, че поставеният въпрос не е за самотата, а за достойнството.

 8. Борис , напълно съм съгласен с теб (коментар на Борис от предишната статия ). Голяма е вредата от образованието ни. Но не по малка е вредата от смяната на имената на градове и улици. Например Сердика със София. Нещо което е не толкова видимо но като карцином разяжда Българщината. Мисля че трябва да сме заедно и всичко да върви в една кошница и да се допълва. И да се повтаря и още и още. Докато народа узрее.

 9. https://www.svobodnaevropa.bg/a/31185388.html

  Българите в Западна Европа ГЛАСУВАТ МАСОВО!

  Милите… Не се уплашиха от китайския вирус, от безбройните спънки и обструкции, които сикаджийските мутри и проруските “патриоти” им създадоха, с цялото си долно и мерзко нахалство (знаейки, че трудно ще видят глас от тях, Българите усетили Свободата…)

  ГЛАСУВАЙТЕ ПРИЯТЕЛИ!
  КАКТО РУМЪНЦИТЕ ИЗЛЯЗОХА И СЕ БОРИХА ЗА ГЛАСА СИ!

  ГЛАСУВАЙТЕ!

 10. Моля се само манипулациите на изборите от страна на управляващите да бъдат максимално ограничени!

 11. Днес семейството ми отиде заедно да изхвърлим боклука. 🤗

 12. Да се Пофаля. Току що с булката се върнахме от Монпелие. Гласувахме точно по обед и имаше над двеста бюлетини в урната. На миналите парламентарни избори нямаше секция в този чудесен университетски град. На последните президентски избори дадох гласа си за Трайчо Трайков в Париж. Там той събра най-много гласове. Нашенците в чужбина са силно мотивирани и въведе ли се електронно и по пощата гласуване Буци и КУРнелия никога няма да спечелят. НИКОГА!
  Много мина, мъничко остана!

 13. Само за протокола!
  По BG VOICE ( за българите в чужбина предава) ще има в коментарното им студио в НДК от 19.30 до 20.30 много интересен гост!

 14. ГЕРБ, БСП и ДПС катастрофираха! Чудесна работа!!!

 15. В София първа политическа сила е “Демократична България” с близо 30% от вота на столичани. Следват ГЕРБ с 19% от вота и Има такъв народ с 13%, БСП събира 12 %, според екзит пола на “Галъп интернешънъл”.
  Днес София, утре страната.

 16. Руските “патриоти” катастрофираха!
  МВРО на ДС агент Ивань едвам едвам (С КЛИЗМА,,,) се опитват да прекрачат чертата – дано гласовете от ЧУЖБИНА оставят тази СИКаджийска патерица АУТ!!!

  Костя Копейкин – АУТ!!!

  Марешки кагебисткия зет – АУТ!!!
  Заедно с Далавери СемьоноФФ!
  АУТ!
  За Бялата Златка изобщо не коментирам – ПЪЛЕН КЕФ!!!

  БРАВО ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

 17. ако се върнем малко назад,ще видим,че си пожелавах 12 %,е не ги достигнахме,малко ни остана,но гласът ни ще се чува от парламентарната трибуна,въпреки манипулациите на всички”социологични”агенции.Ако имахме достъп до телевизионни и радио студия резултата щеше да е над 20 %.

 18. Днес кацнахме с булката в Сф, газ до Пловдив, разтоварихме багажа и бегом до секцията. Единадесети номер (вече е след края на изборния ден). Жената се амбицира и изпрати голямата дъщеря и единия племенник да гласуват в Белгия. В нашия град Хаселт има секция. Дясно крило!

  Сега чакаме резултатите от чужбина.

  Дълъг ден, дъждовен и не много празничен.

  Поздравявам всички католици, честито Възкресение.

 19. Победите имат своите герои. Днес гласувалите въпреки китайския грип и руския сняг са героите на бъдеща България. Поклон!

 20. Силно искам да отпадне и скритата руска лимонка Каракачанов. Съвсем ми опротивя покрай кризата ЕС – Северна Македония. Според мен това е важно, защото е гербаджийска патерица и показва най-грозното лице на “патриотизма”. Надявам се с мощния вот от чужбина в полза на ДБ да изхвърлим и това руско прокси.

 21. @ Мария
  И аз това се надявам Каракачанов и МВРО-то му да гледат парламента ОТВЪН, в компанията на Магарешки, Винкела, Антиваксъра и останалите руски “възрожденци”. Но нещо ми е тревожно и от неочаквано високия резултат на Чалгаря, протежето на “Газпром”, и случайниците му, особено след възторга в прогнозите на Андрей Райчев, който злорадо пророкуваше в изборното студио, че “сега в парламента всички за всичко щели да тичат да питат Чалгаря дали ще се съгласи”. Опасно е да се допуска съдбата на България да бъде в ръцете на един зависим от чужди финанси и интереси безотговорен психопат!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.