Лебедовата п(л)есен на Методиевич

 

 

 

 

 

 

Изборите приключиха, а с тях и Борисов като премиер, победил “на всяка цена”, но на цена, която гарантирано ще му струва уволнението и отнемане на абонамента за властта. 

Вече писах какво ( ще ) се случи доста преди това. Ако ви се вижда нескромно твърдението ми, вижте резултатите, които обявих отдавна в най-важната им част. А именно, че дойде краят на статуквото, макар лъжците, блюдолизците и прочее сган на хранилката му да се опитваха да убеждават лековерните, че нищо няма да се промени на тези избори.

Ще бъда кратък в повторението преди да се уталожат някои проценти и да може да се направи коментар на базата на данни, които са по-стабилни от плаващите пясъци на тънките граници между печелившите и загубилите по математически признак.

Дойде краят на епохата на простите и простите решения на вожда на простите Бойко Борисов.

Той все по-малко прилича на лебед, но тази негова победата е лебедовата му п(л)есен. 

8 мнения за “Лебедовата п(л)есен на Методиевич”

 1. В тази вечер, в която ГЕРП и Методиевич определено СЕ СРУТВАТ…

  Г-н Инджев, позволете ми да Ви поздравя!
  Вие сте много смел и много почтен човек!
  Не знам дали всички читатели и съмишленици от Форума изобщо си имат на представа какво е да застанеш години наред с Името си, Лицето си, Професионалното си достойнство…срещу тази гадна, лицемерна СИКаджийска напаст!!!

  Бъдете жив и здрав и Бог да Ви благослови!

  Факелът на Свободата – Вашият Блог…

 2. умилкването на Тиквата – Ребята, давайте жить дружно!

  звучки жалко нали ?

 3. зБОГОМ, туй по министъра на културата при тройката на БУЦИ и КО. Няма да ни липсвате.
  Наесен с песен избори, ДБ, първа политическа сила и както се редеше във филма: “Парижки потайности”: “Сега ние ги почваме”. Каквото и да означава това за досегашните силни на деня. Моделът КОЙ е в агония.
  Много мина, мъничко остана.

 4. eeenai-posle—statuiata na svobodata shte donece oshte kasmet ziv i zdrav i vce taka trezvo da opisvash vcichko

 5. Думата “лебед” е интересна – прочетена на обратно – ДЕБЕЛ….

  Или: Б.Б. е лебед => Дебел е Б.Б.

 6. Край на епохата на простите?! Първа политическа сила Герб с ББ, втора (изглежда) – Сл.Тр, с акомпанимента на МаяМ и Кр.Кар на ръба?
  Едва ли, за съжаление..

 7. Надяваме се, че това е началото на края на малокултурната, ченгеджийско-мутренска посткомунистическа отровна напаст. Тревога будят обаче гласовете за Слави и Възраждане от чужбина, в това число и от Града със Статуята на свободата. Какво ли ни готвят още?! Мимикрията и креатурите в бг действителността сякаш нямат край.

 8. Здравейте, скъпи приятели! Иво, ти излезе абсолютно пра!!! (не съм се съмнявал никога в предвижданията ти.) За голямо съжаление БГ народа е опростачен и от Учиндолския дългуч! Мислещите и разсъждаващите Човеци са винаги по-малко. Иво, ние мислещите заставаме зад всяка твоя дума! Продължавай смело напред! Сърдечно БЛАГОДАРЯ, за БУДИТЕЛСТВОТО!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.