Изнасилвачът на медиите им се извини дважды и се примоли да му пристанат пак

 

 

 

 

 

В късна доба, след като победи България за последен път, Бойко Борисов отприщи отново своя поток на мисълта с обръщение и предложение да се съединяваме. Звучи като “разкаяние” в стил “аз малко ви поизнасилих, но хайде пак да се съберем и да забравим”.

https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/04/4193810_izbornata_nosht_borisov_poiska_da_ostane_vuv_vlastta_s/

Иска да го спасяваме от пировата му победа и да му продължим още малко властването под някаква форма.

Самата сценка на самотното му говорене с ръце в джобовете ( жестикулирайки в моменти на недостиг на думи насред неспирните повторения ) на фона на паркираната подвижна четириколесна платформа за монолози, показа колко е наранен и самотен.

В края на изборния ден в такъв час Вождът на дебелокожите обичаше преди да триумфира пред медиите. Наслаждаваше се.

Днес се яви в кадър посърнал като поразена от пролетна зима магнолия. Два пъти им се извини на медиите в своята лебедова пледоария, но не уточни за какво точно отново се подмазва на онези, които го създадоха като властник –  след което започна да ги унижава системно. 

Палачинката се обръща. Плачът на палача на медиите може да трогне само онези, които си предложиха срещу сребърниците му главата си на журналисти на дръвника пред този самозабравил се дръвник.

И всичко това примитивно говорене ни го сервира след като малодушно изпрати като свой говорител пред медиите да фъфли извинително интелектуалеца Любен Дилов-ГЕРБ. 

Очаквайте отмъщението на унизените от своя изнасилвач. Ще бъдат безпощадни, както бяха безп(л)ощадни по време на бунта на площада срещу техния насилник. 

 

10 мнения за “Изнасилвачът на медиите им се извини дважды и се примоли да му пристанат пак”

 1. Първо честито на партия Демократична България, Дано да оправдае за избирателите си всички очаквания.
  Второ, ако позволите, гледайки видеото което споделихте, според скромно тук мнение, на Бойко Борисов сърцето му е в петите. Дойде времето, столчето му да подритнете. С чиста съвест . За децата какъв пример е за премиер, кой ще страда за един лицемер. Възможно е недоволните около този шинел да не се обединят, да се разделят и самоунищожат.

 2. Аууу, б.б. е бесен!
  Което е СУПЕР!

  https://www.clubz.bg/112081-znaete_li_kolko_e_lesno_da_vi_gledame_seira_v_parlamenta_nyama_da_se_spravite

  Как само му се иска да е начело на експертно правителство. Ама няма кой да му се върже. Твърде токсичен е.
  Мале какъв популист!! Как само нарежда, като за бабите от долно уйно.

 3. Не може, няма как, да не припомня съждението на Павел Тинков от онзи ден: “В едно изречение да има “мисъл и Буци” е абсурд.” Туй по повод на “поток на мисълта”. Редно е да се върнем към класиката: “Поток на съзнанието”. Великолепният текст на статията го потвърждава изцяло.
  И още нещо. Не разбраха ли масмедии разни, че те преди всичко и най-вече, унижават първо себе си, после потребителите, когато прекъсват събеседниците за да МУ дадат думата. И то монологично, чрез Фейса МУ който на всичкото отгоре е платен от данъкоплатците. Оставете ГО в пълно мълчание простака-еднокнижник, “уникалния политик с неповторим стил” въплащаваш “чудовищна некомпетентност” и след само месец той ще е забравен от всички и пръв клиент на прокуратурата. Финалът МУ е еднопосочен-СЦЗ, килия с южно изложение, при бай Ставри, строг но справедлив.
  Елементарно, Уотсън!

 4. Сега е момента журналистическата гилдия да покаже, че е четвърта власт, а не множество от гулю гулю.

 5. Вече става много интересно!
  ВМРО – извън парламента!
  ДБ-четвърта политическа сила.
  БСП -трета политическа сила.
  ДПС-пета политическа сила.
  Чудесна работа!

 6. Просвещението на българите трябва да продължи още по-усърдно. То дава плодове.
  ДБ трябва да дава пример за почтеност, политически професионализъм и модерно мислене и действие в парламента и в живота.
  Ние демократите трябва да бъдем пример за останалите като почтени хора, милеещи за народа и природата си. Ние трябва да водим грижовно измъчения си народ по пътя към достойния живот в достойна държава.
  Ние трябва търпеливо да отваряме очите на хората с истината! Трябва да им върнем вярата, надеждата и любовта.
  Към възрастните препатили в годините на лъжа и беднотия трябва да подхождаме с разбиране и синовна грижа и любов.
  Към младите – трябва да ги убедим, че днес е модерно да си политически и обществено активен, да гласуваш и да търсиш сметка от политиците, че е старомодно да не гласуваш или да гласуваш неинформиран.
  Че вече е Модерно е да си смел, просветен, почтен човек демократ. Модерно е да имаш голямо и добро семейство с много деца и да пазиш природата и общественото. Че е старомодно е да се краде и да допускаш да те крадат. Че е срамно да мамиш и се оставяш да те мамят и е грозно да се боиш, търпиш или се възхищаваш на простащината, мутрите и агресията.
  Ние трябва да изчистим България от прахоляка на миналото и да покажем на себе си и света красотата на хората и природата си. Да върнем на българите гордостта да си българин.
  За Демократична, нравствено и екологично чиста Република България!
  Новите демократи трябва да са просветените богомили на модерна България. Така ще станем народу мили.
  Бъдете здрави и късметлии приятели.
  Извинете за патетичния призив, но всички имаме нужда от красота и оптимизъм.
  🌞🙋

 7. @Любен Пандев
  Благодаря Ви за вдъхновеното есе, което зареди с оптимизъм утрото на всенародната надежда за промяна. Българите, влачени вече 12 години из мутренската духовна пустиня и будалкани, докато ги крадат, с нагли лъжи за просперитет, са жадни за справедливост и възраждане на нравствените ценности от Възраждането (не става въпрос за антиконституционните руски “възраждания” из партийната ни фауна!)
  Кога успяхте в този ранен час ? 🙂

 8. Предварителните резултати от изборите са много обнадеждаващи. Този път вярвам, че демократично, проНАТО и проевропейското общество ще бъде достойно представено в парламента. Не мога да не споделя разочарованието си обаче от високият резултат на ИТН. Лидерите на ДБ бяха бити, блъскани във водата, подигравани. “Великият” Слави си стоеше на спокойствие и сега приема овации. Хората гласували за него знаят ли какви реформи ще прави, какви политики ще провежда. Аз например много искам да знам какви промени предвижда в здравеопазването. И този човек без ясна програма обра протестния вот. Ето това не го разбирам.

 9. Вари го- печи го , няма друг такъв народ ! Статуквото си остава – с или без Борисов.
  Медиите са си техни и няма да променят поведението си.
  Слави , който дължи кариерата си на Борисов , ще се наложи сега да си плаща дълговете. Може да плямпа наопаки , но няма да мъти водата на мнозинството (ГЕРБ, БСП, ДПС , Мутри вън) при гласуване. Имам лош спомен от “отлюспването” на депутатите от СДС .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.