Шайката на ГЕРБ бие за назидание провинил се свой човек, а медийната шайка си трае

ОБНОВЕНА

Има нещо неразказано, оставащо встрани от общественото внимание, по което шайката ( както я нарече Антон Тодоров)  на ГЕРБ прилича допълнително на своя руски прототип. По стара руско-съветска традиция шайката не жали своите, когато смята, че са се провинили. Нещо като садиста Жуков, който имал навика да бие с юмруци или с приклада на пистолета си собствените генерали в щаба на Червената армия – за кеф и респект.

Или “нещо” като ликвидирането на Гагарин от режима на Брежнев от страх да не издаде фалшификацията с негови “полет” в Космоса- ликвидиране, за което е убедена собствената му майка. 

 

В “малката Русия”, в каквато Борисов превърна България, това съветско-руско отношение се вижда от случая с пребития от шайката кмет на село Белгун Благомир Станев, обвинен часове след края на изборите на 4 април, че не е направил достатъчно за ГЕРБ. https://topnovini.bg/novini/874015-kmet-na-gerb-tvardi-che-sa-go-prebili-zaradi-11-glasa-za-dps

 

 

 

 

 

 

Арестуваният през 2016 година по обвинение изнудване за половин милион евро председател на местната земеделска кооперация д-р Кралю Кралев въпреки това е бил издигнат за кмет на селото от местната коалиция “ГЕРБ-СДС”. Спечелил е тогава. Но се е провинил пред шайката с лош резултат на местна почва за парламентарните избори на 4 април 2021 година. Подлъгват го да се яви посред нощ сред пияни и озлобени гербаджии, които го пребиват за назидание и кеф.

Сценката не е толкова величава като побоищата на Жуков над генералите му, които после си го “връщат” по същия начин на подчинените си, за да стигне всичко това до невероятните мащаби на масовите убийства на червеноармейци за щяло и не щяло по време на самата война. Но когато става дума за манталитета, разликата е само в мащаба.

Защото съветските мащаби на разправата със своите са наистина грандиозни, особено, ако бъдат сравнени с разстрелите на провинили се военни в армиите на Великобритания и САЩ по същото време, които се измерват общо с няколкостотин души. Докато осъдените от съветските военни трибунали са 2 530 663 души, от които осъдените на смърт са 284 344. От тях са разстреляни 157 593 човека. Сто петдесет и седем хиляди петстотин деветдесет и трима! Петнадесет дивизии! https://priorities.bg/da-dozhiveesh-do-razstrela/

 

 

 

 

 

Позорно е, че българските “големи медии” си правят оглушки за побоя над някакъв си селски кмет. Единствено местна добруджанска телевизия си е свършила работата. Което ми напомня за моето линчуване в Добрич от банда “възрожденци”, имитатори на “руските вълци” в кожени доспехи на 7 март 2019 година. По същия начин тогава “големите медии” премълчаха случая, а работата си свърши само местната добричка телевизия. https://www.facebook.com/watch/?v=1026648470861282

В “малката Русия” т.н. големи медии са част от проруското статукво, което обслужва имитаторите на путинския режим, но както и в Русия тук все пак се намират “малки” медийни фактори, които да развалят идилията на фамилията по отношение на мафиотската омерта.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ( за фалшификацията с “полета” на Гагарин в Космоса):

Поради липса на каквото и да било доказателство, че Гагарин е летял в Космоса, отчаяните защитници на тази лъжа в днешно време се обосновават с някакво потвърждение на ЦРУ по онова време. Понеже и то не “работи” вече, Кремъл днес припомня, че САЩ са признали съветската лъжа за истина през 1961 година и дори президентът Кенеди е поздравил Хрушчов. Пък и в няколко американски градове има паметници на Гагарин, със същото отчаяние казват днес защитниците на култа към Гагарин. Позовават се отново на “американски аргументи”, без да могат да извадят абсолютно никакво съветско доказателство от строго секретните и до днес съветски архиви.

В САЩ втора година дават знак, че вече не вярват на съветската лъжа.

В Туитър Държавният департамент поздрави за годишнината всички американски астронавти, “включително астронавта от Аполо 11 и бивш асистент на държавния секретар – Майкъл Колинс”. Името на Гагарин отново отсъства в американското поздравление за Международния ден на космонавтиката. Вместо Гагарин в обръщението е упоменат един от тримата американци, които донасят на САЩ победата в космическата надпревара.

Скромната ми прогноза е, че ще дойде ден, когато  САЩ официално ще заявят в прав текст позицията си по този въпрос. Както и по въпроса за солидарната вина на СССР за разпалването на Втората световна война, заедно с Германия.

А след това ще дойде ред и на подкрепата за българската кауза за демонтиране на символите на съветската окупация у нас, които нямат нищо общо с войната, а маркират идеологическия триумф на съветския колониализъм в България, отбелязан с огромни монументи 10 години след нахлуването на Червената армия в страната ни.

 

 

 

 

 

9 мнения за “Шайката на ГЕРБ бие за назидание провинил се свой човек, а медийната шайка си трае”

 1. На 26-ти април т.г. от 11,30 часа в СГС, в сградата на Съдебната палата ще се проведе заседание по НДЧХ 4831/2018г. по жалбата на георги жеков срещу ИВО ИНДЖЕВ,

  Всички които се чувстват съпричастни към каузата на Стопанина на БЛОГА НИ и имат възможност нека дойдат да го подкрепят морално. Предвид обстоятелството, че не се знае номера на залата най-удобно би било това да се осъществи по следния начин. В 11, 00 часа желаещите да се съберат пред таблото-указател на партера. След приключване на заседанието, по Закон, съда обявява решението на място.

 2. За щастие зле прикриваната путинофилия на Борисов вече е история. За съжаление може скоро да ни се струва, че е била мека путинофобия…. И това не са добри думи за Борисов…. Един престъпник си остава престъпник, независимо че може да има и по-големи престъпници от него…

 3. Тривиален епизод от живота на една мутренска социалистическа партия. Както питат риторично комунистите: Какво тук значи някаква си личност?

 4. Няма по-тъп терорист от “антиглобалистите”Те са като превишена скорост-заснети и документирани!Истинският гангстер никога няма да шофира суперлъскави коли,и да се пази с кроманьонци!Той ги купува за “eлитите”!А за себе си взема единствено палатите,и частните острови!

 5. Ловците на Митове разбиха митовете за некацането на Луната!Обувките,Произведени в НАСА,рефракторът с който е изчислено разстоянието между нас и Спътникът ни!Снимките от Светлата Страна!Това не е прожектор в студио!Плагиатори Гладиатори!Бият се за краденото от НеСССР-тоест нужното в контейнери!А непотребното се прави на боклук!Това са мамутите от Кривата Байкалска сметка!

 6. Разстрелите на червеноармейци е огромна, библейска трагедия. А случката у нас е нещо много по-прозаично, долно, кръчмарско-битово подбъзикване между безсловесни примати. Като го гледам “величавия” герберски кмет от с.Белгун не мога да се отърва от усещането, че в което и да е българско село да отидете, на все същата вселенска нищета ще се натъкнете. Почти няма кмет, който да не е от ГЕРБ и почти навсякъде това същество е отчайващо примитивна и нечленоразделна твар. Тази партия на точно на такива безмозъчни типове разчита “по места”. На този подпухнал от пиене другар изобщо не му вярвам на приказките. Кой нормален човек ще се вдигне в 3,30ч по нощите и ще ходи да празнува някъде си, защото и кметицата /?!?/ щяла да е там. Кой знае откога са седнали да пият и за какво точно са се сбили тия горили, а сега ни го сервират в “политическа” опаковка. Гербери, сър…

 7. Ял е бой тулупа, ама защото е обещавал, че ако го изберат за главатар, ще организира избирателите или по-точно избирането. Сега тези на които им не е бил даден кокала, поне са си отмъстили за загубата. Друго не бих могъл да си представя като мотив в средите на престъпническата шайка. А за краденото е ясно, Оперни Фантоме, техните крадливи шпиони, подобно на битият гербер, си живееха на запад, четяха вестниците там и обикаляха контейнерите за бракувани разработки, за да оправдаят командировката и средствата си. Така се получи и последната ядрена катастрофа и замърсяването с радиоактивни вещества, при опитът да се постигне дългосрочно ползвана ракета, която амитата отдавна задраскаха и захвърлиха в контейнера за боклук. Но нали малокалибреният се тупаше в гърдите по тарзановци, че вече имали свръх модерна техника на разположение (подобно на атомната бомба, която успешно откраднаха). Познато, Гагарин беше също подобен пример.

 8. Към Иванова
  Казвате, хак да им е! Нека си се трепят!
  Впрочем, ако не ме лъже паметта, Вие се причислява(х)те към някоя от колегиите на Темида. Или – принципно – сте над такива дреболии като презумпцията за невиновност?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.