Методиевич се оказа много обидчив, когато не може да обижда наред

 

 

 

 

 

Не бих цитирал вездесъщия телевизионен любимец Андрей Райчев, който изобщо не се нуждае от допълнителна реклама и споменаване при постоянния му абонамент за екрана на “големите телевизии”, ако не се изказа днес от екрана на държавната телевизия като типичен представител на преторианската гвардия апологети на Методиевич.

Човек би се съгласил с бащинския съвет на Райчев, че “обидите и хашлашката стилистика трябва да бъдат намалени, да бъде забравена политиката на реванша и депутатите да се заемат с конструктивни неща”. Обаче се натрапва въпросът: каква (беш)е стилистиката на хашлака Борисов, когото Райчев хвалеше за умението му да си говори с народа на просторечие?

Ами обидите му към специфична част от този народ? То не бяха тулупи, мисирки, че и Проста кърджалийска питка нарече собствената си вярна марионетка, монтирана начело на парламента.

Колкото до реваншизма, благодарение на него Методиевич нахлу в парламента, представяйки се за борец срещу червените, към които самият Райчев принадлежи, но е нает за апологет, който да поддържа мита за Борисовата “харизма”.

От коментар на читател в ivo.bg научих, че колегата Сашо Диков  е обяснил в ефира на “Евроком”, че тази медия е сключила договор за 300 000 лева, за да се появява там редовно путинолюбивият Костадин Костадинов. Няма собственик на телевизия, който да устои на подобно предложение, обяснил Диков.

Ако това е вярно, в задачата се пита: колко ще да е плащането в телевизиите с многократно по-голяма аудитория? 

11 мнения за “Методиевич се оказа много обидчив, когато не може да обижда наред”

 1. На 26-ти април т.г. от 11,30 часа в СГС, в сградата на Съдебната палата ще се проведе заседание по НДЧХ 4831/2018г. по жалбата на георги жеков срещу ИВО ИНДЖЕВ,

  Всички които се чувстват съпричастни към каузата на Стопанина на БЛОГА НИ и имат възможност нека дойдат да го подкрепят морално. Предвид обстоятелството, че не се знае номера на залата най-удобно би било това да се осъществи по следния начин. В 11, 00 часа желаещите да се съберат пред таблото-указател на партера. След приключване на заседанието, по Закон, съда обявява решението на място.

 2. Костадин Костадинов е отделил 300 000 лева от залъка си, за да подпише договор с телевизия евроком, а Вие се отннасяте с незаслужено порицание на родолюбивата му дейност. Колкото до определението на Борисов за прредседателката на бившия парламент, то е с “У”, а не с “А”.

 3. По темата
  Тук, онзи ден един Наблюдател-ен чете “иносказателно” морал на Стопанинът на БЛОГА НИ.
  Препоръчвам му, за негово добро е, щото нъл тъй, “сега са други времена” и отпочна-започването на обръщането на палачинката да се вслуша в думите на пекания Данчо Ментата. Бас ловя, че и той не знае кой мандат вече кара в НС.

  “Колко време премиерът не е бил в тази зала. Според вас това нормално ли е? С този въпрос депутатът от ДПС Йордан Цонев се обърна към колегите си от ГЕРБ. Докато говореше, те останаха безмълвни.
  Цонев допълни: Иван Костов беше казал, че министър, който си позволи да не отговори на депутатско питане, ще му бъде поискана оставка. Това е уважение към народното представителство. Властта ни е дадена от народа и ние излъчваме изпълнителната власт. Премиерът трябваше да бъде тук, да отговоря на въпроси. Самите вие твърдите, че има какво да каже. Аз също мисля така. Говоря за уважение към Конституцията. От ДПС сме си подставили задача парламентаризмът да бъде възстановен.
  Има институционална криза в страната заради нарушения диалог между институциите. А Конституцията повелява друго – да има диалог и, координация и взаимен контрол между институциите. Парламентаризмът днес не е уважен за пореден път. И ни тук сме призвани да възстановим доверието на българските граждани в институциите.”

  Кой разбрал-разбрал!

 4. @sms
  Благодаря за линка към интервюто на Л. Кулезич с Копейкин. Точно поради тази негова нагла устатост се страхувам, че тепърва ще берем ядове с него. Дано Путин да го изпревари…

 5. Въпрос 4 на атлантиците предизвика върховното ми възмущение! Значи на нас от НАТО ни дават военни поръчки, за да вдигнат на крака отбранителната ни промишленост, а ние ги преотстъпваме на руски подизпълнители !? Каракачанов, ти си за разстрел!

  Атлантици с парещ въпрос към депутатите: Изпълни ли Русия ремонтите на МиГ29, платиха ли неустойки?

  Ще се намерили ли в това Народно събрание поне един депутат, който веднага да внесе парламентарно питане до министъра на отбраната в оставка? Този горещ въпрос задават от Атлантически съвет на България.

  Според техните експерти Каракачанов незабавно трябва да хвърли светлина по няколко важни теми:

  1. Докъде стигна изпълнението на петте договора по рамковото споразумение с РСК МиГ от 2018 г. за ремонта на старите съветски самолети МиГ-29? (подробности ТУК, б.р.)

  2. Какви неустойки България е поискала досега и изплатени ли са те от руската страна?

  3. Има ли планове за модернизация на авиониката, включително радиооборудването, на старите съветски самолети МиГ-29? Колко ще струват те? Вярно ли е, че цената е не по-малка от 100 милиона?

  4. Водени ли са разговори с руската страна за включването й като евентуален подизпълнител на българска компания от отбранителната промишленост?

  Изясняването на тези въпроси е изключително важно в сложната външно-политическа ситуация и кризата между Русия и Украйна. Недопустимо е България като натовска държава да продължава да налива милиони за ремонти на стара съветска техника на държава, която я определя във военната си програма като свой враг.

 6. @Караиванов

  Благодаря, споделям и написаното в отзива Ви от 15.04.2021 в 23:00 !
  Често, от шока пред изречената на публично място нагла лъжа, нормалният човек остава без думи. Вижте хаотичната реакция на уж “печената” водеща! 🙂

 7. Ами от тук се вижда, че ЦИК са дали на НОВА 100 хил. Само те, само за месец
  https://bivol.bg/%d1%81%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d1%85%d0%b8%d0%bb%d1%8f%d0%b4%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%86%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%b8-%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc.html
  Не ми е работа да проверявам верността на данните.
  Медиите бяха задължени да публикуват на сайтовете си данните за сумите, платени им от партиите. В ПИК бяха рекламирали само ГЕРБ, ВОЛЯ/НФСБ, ДПС и ВМРО. ГЕРБ не бяха рекламирали в Дневник. Би трябвало да са достъпни данните.

 8. Доживях да видя Йордан Цонев да дава за пример Иван Костов и да го цитира.
  А Борисов унищожи СДС като партия и от нея останаха шепа гюведжари!
  Срам и позор за СДС, наистина то е изпразнено от съдържание , мъртъв политчески субект, с който ще се занимават само политическите патологоанатоми.

 9. Копейкин и ИТН за мен са двата коня на Петата колона – явният и скритият. Копейкин все още загрява на тъч линията като резерва за следващ парламент. БСП е ясна – ядрото й е ретроградно и тъмно, уж лява – а всъщност дясна националистическа, грохнала, залежала се, дърта. Божков потенциално вероятно също е готов да служи на ПК, щом става въпрос за “кинти”. “Изправи се.Мутри вън!” също ми е в мъгла. ДБ беше кристално ясният проект на тези избори, но, уви, населението ни масово отказва да мисли извън битовите стереотипи. Има “друга България”, но се оказа, че тя не е непременно георгафски в Европа и Америка. Вотът на българите зад граница го показа. А Йордан Цонев дава Иван Костов за пример, защото е убеден, че той вече не представлява заплаха. Иван Костов беше припознат като най-големият враг на ДПС, нека не забравяме близката история.

 10. В дэлницитэ на кабеларката эвроком ми направи впечатление и друго: любимците на бай Кольо, които той по принцип кани поне веднъж седмично да сеят анти-евроатлантическа пропаганда, преди месец и половина изведнъж се оказаха кандидат-депутати (Зорница Илиева, Кольо Парамов, Боян Дуранкев, Пламен Пасков и още дузина подобни путриотични отпадъци). Случайност? Едва ли.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.