Бай Гадньо

Методиевич се опита да “реабилитира” наказаните от близо година журналисти с пресконференция, на която демонстрира, че с нищо не се е променил. Изля си гнева и се държа като обидено “величие”. https://www.actualno.com/politics/borisov-se-pojavi-pred-mediite-i-govori-za-plana-za-vyzstanovjavane-za-nosht-i-za-leten-prevrat-v-rosenec-video-news_1583916.html

“Ние не сме талибани, не сме били фашисти”, каза той като гузен, който негонен бяга без някой да го е наричал фашист. Освен днешният му словоблудстващ охранител Тома Биков, който нарече ГЕРБ фашистка пария преди да се присъедини към нейния победен поход. https://gospodari.com/вижте-кои-са-някои-от-най-скандалните-н/

Методиевич набеди в словоблудство противниците си в парламента, които  имат нахалството да не го хвалят. 

  …те искат да направят провокация, а и мен да ме вкарат в словоблудството – е, няма да стане, няма да си изпусна нервите” .

И си ги изпусна ( видно от стоп кадъра) с фалцетно повишаване на тона дори на миролюбивата пресконференция, когато по изключение дързък женски глас от медийните редици се осмели да му противоречи, с което си навлече крясъци и обръщение на “ти”.

Не знам колцина търпеливи читатели ще изгледат и изслушат 40-те минути от шоуто на Методиевич, което не се различава по нищо от обичайните му самохвални монолози. Но за коментаторите, на които им работа да го бранят, ще бъде полезно да си сверят все пак угодническите часовници. За тях имаше една нова опорна точка, приготвена като за тях: че “Да, България” ( не “Демократична България”, название което му е трудно на Методиевич да запомни ) имали обща “уйдурма” и това се видяло от “летния преврат” на Росенец.

Това “прозрение” е като да кажеш, че Хитлер и евреите са се договорили за Холокоста, за да бъдат мотивирани оцелелите евреи след това да се преселят вкупом в Израел. Абсурдно? Да, но точно това твърдят до ден днешен най-заклетите антисемити. Защо и Методиевич да не се поучи от тях, заявявайки, че ДПС и “Да, България” са си мобилизирали партиите по взаимно съгласие чрез акцията в Росенец, за да си другаруват в обетования парламент?

Тази интрига Методиевич удря на камък със самия факт, че във встъпителното си слово при откриването на този парламент Христо Иванов ясно посочи ДПС като част от предишното корумпирано управление и предизвика с това демонстративното напускане на Мустафа Карадайъ.

Да го пита човек Методиевич като е такъв противник на ДПС, защо не мобилизира изпреварващо своите “буйни младежи”, с чиято възможна мобилизация вече заплаши в мутренски стил? Защо не ги изпрати навестят сараите на Доган? И ако е “пропуснал” да го направи докато е на власт, защо не ги насъска сега да отидат в Бояна пред самите сараи на онзи, за когото не смее да словоблудства?

Но хайде да оставим заканите му да използва шпицкоманди. Истински важният въпрос е защо не изпрати Гешев на добре познатите му адреси, както го изпроводи срещу президентските съветници, превръщайки го в доживотен враг?

Гаднички интриги върти нашият Бай Гадньо.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ( за истинската “уйдурма” между ГЕРБ и ДПС): https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/04/17/4199825_doskoroshnite_aktivisti_na_dps_v_momenta_sa/?ref=home_layer2

 

 

9 мнения за “Бай Гадньо”

 1. Г-н Инджев явно командите към каскетурата първо минават одобрение през сараите. Поне на мен така ми изглежда. А защо не и каскетурата да е оставена на “пауза” в момента и почетния председател да я ползва като разменна монета с цел индулгенция, с която ако са съгласни трите партии на протеста изведнъж да настъпи рязка промяна и каскети и документи да изкочат срещу методиевич и сие.

 2. Ха-ха-ха, Бокошенко е просто един wannabe dictator. За фашист трябва нещо повече, един друг народ, преди всичко и различна география.

 3. Иво,по-полека приятелю. Аз съм от хората, които пръст да им покажеш се разсмиват: Ха-ха-ха… И сега се налага да ходя няколко дни с превързана брада, за да не падне! Ха-ха-ха!…

 4. Датата 16. 04 отмина и замина но от парламента нищо не се чу. На предложението за едно минутно мълчание от Демократична България последва много минутно мълчание от останалите. Много просто разделение на партиите в парламента. Но този атентат трябва да го помним и да помним поръчителя на атентата. А иначе тиквата може да слага Демократична България с кой ли не.

 5. няКОЙ да в очаквал нещо друго от примитивната банкянска МУТРА??????
  Беше очевадно, че бокоТИКВАТА дори не е прочел заглавието на “планът за въстановяване ” , той не е отворил дори първата страница на папката ,която му бяха дали неговите партийни лакеи от герберастката му ШАЙКА ,нали!
  Няма как гнусната МУТРА да отиде в парламента за да защити този план , след като дори не го е разлистил, дори!
  Той не разбира нито какво е писано в този план, нито за какво се отнася, той си е само една Проста Банкянска Мутра(ПБМ), нали!
  Неговият личен шут-дончев е писал този “план за възстановяване ” и затова бокоТИКВАТА го беше изпратил в парламента в петък, вместо да отиде сам пред депутатите неподготвен, нали!
  Затова единственото решение е – НЕзабавна ОСТАВКА на нискочелата банкянска МУТРА!
  Той няма нито необходимото образование, нито необходимата квалификация и ценз………НИЩО!
  -ВЪН!
  -МАРШ!
  ОСТАВКА!

 6. @ банкянскотоМУТРАподобие

  Бойко Методиев Борисов=БМБ=Банкянска Мутра Безмозъчна

 7. Аз допусках, че Алековия Бай Ганьо отдавна се е поминал, но това не било така.
  Той е жив и здрав и в среда всеки от нас може да го види наперен и надут като пуяк.
  Не пропускайте представлението.

 8. Ясно е, че Алековият Бай Ганьо никога не е умирал по тези географски ширини, и също така е ясно, че не е “рожба на своето време”, както ни учеха в “социалистическото общежитие”, но “Бай Гадньо” е истинска езикова находка. Шедьовър.

 9. Бойко Борисов обяснява нещо за Народният съд от 1944- 1945 година на фона на сградата в която днес 2021 година, се помещава създаденият по негов воля Специализиран съд, който трябваше да се бори с мафията, а всъщност громеше политическите му противници. Камерата минава върху лицата на депутатите от личната партия на Борисов, ПП ГЕРБ. Същества готови на всичко, давани под наем , без право на собствено волеизлияние, освен умилкване и лай, дресирани кучета. В кадър влизат назначени от него обикновени главни прокурори, с каскет или без, обвинили в какво ли не, кого ли не от лидерите и познатите лица в български десни партии, и подкрепящи ги медии. Може би подобен сценарий , изглежда пресолено, пресилено, но кадрите и събитията са документални, навсякъде са и съвсем реални. Друг въпрос е доколко са осъзнати. Цяло чудо е, че тези които като група или лично бяха под обстрел, от медиите и репресиите на ГЕРБ оцеляха, обединиха се и сега са в парламента представени от Демократична България. Въпреки всичките си изпълнения преди и особено напоследък, политическата злоба и безскрупулност на Борисов, може би не бива да бъдат подценявани , даже напротив. Учудващо ли е, че при такива методи на управление, горе долу в стила сопа и стадо овце, България е първа по бедност и корупция , и на последните места по свобода на словото в Европейския съюз. Може би не е изненада , но направо не е за вярване, че въобще все още има такава държава в Европа. Колко да е обнадеждаващо, че за критиките си срещу правителството и разследване на съмнителни договори подписани от министър Ангелов и здравното министерство за закупени защитни средства и хигиенични материали по повод изборите, бюджетът на БНР е намален с половин милион, с довода, че заради пандемията нямало пари. В същото време послушните БНТ и БТА получават съответно 20 и 2 милиона лева. На местният тепих, борбата е без рефер, няма независими обществени и частни медии, които обединени с гражданското общество да държат сметка за липсата на съвест в управляващите. Сигурно е доста трудно въздържанието от мръсни хватки и навярно е лесно да се наредиш до тези които ги употребяват. Кал тиня власт, колко ли поколения ще ринат тия обори, пласт по пласт.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.