Нинова получи шамар от руското посолство и потвърждение, че то защитава Методиевич от нея

 

Руското посолство в София отново, за трети път в от началото на април досега, защити …Методиевич ( ще поясня накрая).   

Бихме искали да обърнем вниманието на посетителите на страницата на Посолството във Facebook, че от 2008 година почетен консул на Русия в Пловдив е предприемачът Георги Гергов.

Нашият почетен консул взема активно участие в мероприятия, които имат за цел укрепването на руско-българските отношения, той направи доста за развитието на междурегионални връзки, запазването на паметници на общата история на Русия и България. При това тази работа беше започната от Георги Гергов още преди 2008 година.

С неговата подкрепа провеждат се мащабни мероприятия, посветени на укрепването на руско-българските отношения, включително шествията на «Безсмъртния полк» и акцията «Георгиевската лентичка», великолепни концерти и запомнящи се задълго поздравления на ветерани.

Със съдействието на Георги Гергов Русия през 2011 г. стана официален партньор на Международния панаир Пловдив и от 2013 г. поднови участието в неговата работа в пълен формат, а през 2019 г. Русия беше страна-партньор на форума, което допринася до растежа на икономическия авторитет на нашата страна на Балканите.

Нашият почетен консул оказва всестранна подкрепа на катедрата по руски език и Центъра за руски език към Пловдивския университет «Паисий Хилендарски», включително в рамките на руско-български научни и образователни проекти.

И това далеч не е всичко. Гордеем се с това, че Русия има такъв приятел, истински патриот на България и Пловдив, който вече няколко десетилетия не на думи, а на дело помага да запазва и да развива приятелските отношения между руския и българския народ”. https://offnews.bg/politika/shamar-za-ninova-ot-moskva-ruskoto-posolstvo-obiavi-che-se-gordee-s-750111.html

Чудя се на глупостта на “братушките” от посолството, които издават три пъти за около месец своя най-важен агент за влияние, когото дважди бранеха предизборно от критиката на Вашингтон срещу неговото управление, предизвиквайки мълчаливата му благодарност. 

Не става дума за Георги Гергов, а за онзи, който му правеше услуги за милиони в качеството си на премиер на България. 

Казва се Бойко Методиев Борисов. Него на практика продължава да защитава Митрофанова, готова да жертва образа на Нинова пред русофилстващите българи, заставайки на страната на задкулисното заиграване на Гергов с Методиевич.  

Нинова не отстрани Георги Гергов заради неговата публична близост с руския режим, а поради задкулисното му заиграване с Методиевич, лъснало отдавна пред кулисите. Но щом Гергов е дърпал БСП към колабарация с Методиевич, значи е човек на Кремъл, ни казват от руското посолство.

 

 

 

 

 

Сега Руското посолство потвърди този факт и своята неадекватност при намесата си в българската политика. 

Очакваме да видим дали Нинова ще изтрезнее от русофилското опиянение. Или щом шамарът идва от Русия е “аванта”?

16 мнения за “Нинова получи шамар от руското посолство и потвърждение, че то защитава Методиевич от нея”

 1. Доган се крие в руска “резиденция”, Руското посолство се гордее с “дружката” на Борисич Гергов. Евроатлантици, чак дрънкат.

 2. Малко преди да си отиде легендарния пловдивски седесар Христо Марков сподели, че още когато по някакъв повод му представили СВИНАРЯ георги гергов, последният изцяло покрил представата която
  вече с пълна сила битувала сред съгражданите му. гг е всеяден. За няколко лева отгоре е готов да се “партнира” с всеки и от никакъв “бизнес” не се гнуси. Хибрид на героите от анекдота: “Каква е разликата между гръка и евреина. И двамата са готови за жълти стотинки да продадат майка си но гърчето ще ти я И достави.”

 3. Няма изтрезняване за руските мекерета. Шамара от рашка винаги е “заслужен и за добро”. Толкова много години имат традиции в надупването пред Мацква и предаването на България.
  За нинова борбата в партията беше борба за лично оцеляване. Сега като поразчисти пак ще приклекне да целува ръка.

 4. @sms
  Берьозките май ги върти някакъв руски мафиот, но там може да се купи грузинско вино, украинска горила, белоруски шоколад и много други неруски неща. Доста от стоките имат толкова общо с Московска Русия, колкото и Светослав… демек почти нищо общо.

 5. Георги Тодоров Гергов, род. с. Нивянин (бившо с. Джурилово), врачанско – агент на ДС.

 6. Маските паднаха!

  Боце, Гоце и чичо Гоче пускат газове (да се изразя деликатно…) в едно гърне.

 7. Бб (герб) надгради бсп-то в слугинажа към масква. Навсякъде калинки-пердета които не виждат разграбването на България. И тук не става въпрос само за материалното разграбване. В ход е заличаване на наименования с Българска етимология, личности борили се за България. Запустяват и се рушат паметници свързани с Българи и с Българска история. Древните артефакти с глобално и Българско значение изчезват и на тяхно място се пръкват фалшификати. Е къде ще се мери бсп-то с бойко. При това в герб няма лабаво . Има единоначалие. Като в единна расия.

 8. Нещо хубаво от Пловдив.
  Вчера в Пловдив официално беше открит историческият паметник „Епископска църква“, който предстои да бъде включен в индикативния списък на ЮНЕСКО.
  Не видях сред присъстващите Бокова и Митрофанова, бивши служители на високи постове в ЮНЕСКО. Конечно, подруги не пришли по заказ.
  Площта на базиликата е само с 10% по-малка от тази на Свети Петър в Рим. Изобразени са над 70 вида птици. Птицата е символ на душата в ранното християнство. Датировката на надписа, както каза историкът, 70 години преди Никейския събор. Ранните християни сме ние българите и сме приели вярата директно от светите апостоли Павел, Андрей първозвани,Ерм, Йоан, Амплий. Подобни са нещата и с базиликата в Плиска, но там Божидар Димитров ги зарови по поръчка ясно откъде и отгоре нареди кичозни арки и колони, дано да не са изпотрошени и някой ден да ги възстановят.
  Само да добавя, че в Пловдив е покръстена и първата християнка в Европа – Лидия от св. апостол Павел, а не в гръцкото градче Никридис.

  https://www.otizvora.com/files2015/tschilingirov//atch-ap-pavel-philippi-i-philippopol.pdf

  https://www.facebook.com/watch/?v=280502360227456

 9. Веселин Станев
  19.04.2021 в 07:38

  6++ за коментара!

 10. Останах потресен от новината, че Милош Земан ще представи по телевизията доказателства за руското участие в терористичен атентат.
  Милош Земан! Главният чешки петоколонник! Чешкият Додон, Орбан, Първанов….
  Нямам никакъв поглед върху тамошната политика, но това ме навежда на мисълта, че техните петоколонници са по-скоро заблудени патриоти, отколкото злонамерени предатели, като нашите…. Или поне не си затварят очите пред фактите..
  Свят голям, петоколонници разни….

  Прекрасно разбирам, че това може да е прах в очите (много по-лесно е да излезеш по телевизията, отколкото да купиш самолети), но е приятно да се види…

 11. @Веселин Станев

  Да, точно властимащите носят огромната вина за унищожаването (подценяването) на всичко българско и заместването му с чужди фалшификати. А що се отнася до артефактите от археологическите разкопки, обърнете внимание , че почти винаги в ръководствата на екипите, които работят на най- перспективните археологически обекти, задължително присъстват “гениални археолози” с руски именца и фамилии от БАН, свърталището на допотопни руски шпиони и бездарни измекяри, и точно те се “пъчат” пред медиите, присвоявайки общия принос със СЕЛЕКЦИОНИРАНИ, според чуждия интерес, когото обслужват, научни “съобщения”. Крайно време е да бъде закрито това шпионско гнездо, финасирано с милиони от българския бюджет, което съществува НЕРЕФОРМИРАНО повече от 30 години след падането на комунистическия режим, за да продължава да краде български интелектуален продукт.

 12. към Веселин Станев:

  “Древните артефакти с глобално и Българско значение изчезват и на тяхно място се пръкват фалшификати.”

  Ето още един факт в тази връзка – “Панагюрското съкровище е подменено/откраднато от руснаците по времето на Людмила Живкова – tsvetankov.blog.bg/drugi/2013/12/29/edna-dylboko-skrita.1223238

 13. @Караиванов
  Твърдят, че и т.н. “Немски магазини” също били руски, но регистрирани в Германия.
  Преди около 25 години се излъгах да купя от т.н. “Берьозка” популярните преди 1989 г. у нас съветски бонбони “Мишка косолапый” и “Гриляж”. Само опаковките бяха същите, а вътре, вместо оригиналния пълнеж, имаше парчета от безвкусна, суха вафла, една и съща във всичките видове. Мои познати пък се оплакаха, че водката и конякът, купени от същото място, били “подделки” (ментета), нямали нищо общо с оригиналния вкус.
  Сигурно собствениците на тези мошенически “търговски” вериги продължават да се отнасят към клиентите от бившия соц.лагер като към непретенциозния (преди перестройката) вечно “гладен”, заради дефицита на стоки, съветски гражданин, който беше принуден да купува всичко, стига да е “импортное”. Така че единствената гаранция да не бъдеш измамен и ограбен е да не влизаш в “Берьозките” ИМ и “културните” ИМ капани (балалайките ИМ), да не използваш нищо руско и да не допускаш руснаци да живеят и правят “бизнес” на българска територия.

 14. Относно Земан-първият антисъветски виц в Полша чух от втория секретар на ПОРП в Бидгошч/и директор на трихиляден машиностроителен завод/,не знаех как да реагирам.А относно Бокова и Мутрофанова-те не са подруги ,а са колеги от ГРУ.

 15. КОМИКС НА НЕВЕЖЕСТВОТО:
  Двете най-опасни сили , които непрекъснато притискат българското историческо мислене и пречат да възтържествува истината за българското минало са:

  -Закостенялостта на нашите научни институти. Прилежни подражатели на съветския исторически опит.
  -Стихийната слободия

  Пример: Хабят се луди пари за изопачаване на факти и фабрикуване на сензации. Археологът Н.Овчаров организира експедиция по посока на Монголия да търси български следи, където световната история отдавна не търси древни български следи, но това не пречи на този учен да представи монголските юрти за български жилища, маговете/колобрите на българите за шамани и срещата си с главния шаман на Тангра, въпреки че там няма бог с такова име.

  Всичко това разрушава на историческото познание чрез подмяна на реални факти или тяхното скриване водещо до изопачаване до корен цялата история на един народ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.