Методиевич не ни разочарова, шоуто му продължава

Бойко Методиев Борисов, именуван (все) още премиер ( а не премиер в оставка) от неговите глашатаи, е пострадал мускулно днес.  Когато си взе отпуск, за да не посети Парламента, не знаехме, че е ще е по болест.

Не знаем точно как и къде е пострадал. Не ни казват на този етап неговите медии, упълномощените да знаят къде ходи, какво му се случва и от какво страда. Но благодарение на тях разбрахме, че е докаран днес в болница в София и посрещнат лично от нейния директор в ролята на санитар, подкрепящ куцукащия пациент. 

 

 

 

 

 

 

За разлика от Методиевич, с чиито глас чухме наставления кой да бъде “изгорен” като противник и кой да бъде “размазан” за недостатъчно уважение към него, нямам подобни садистични желания спрямо персоната му, която си позволявам да критикувам.

Имам обаче самопризнание да правя: чистосърдечно съобщих, че нямам и идея какво още ще измисли нашият страдалец, за да удължи агонията си на сцената като артист в собственото шоу, което не иска да напуска. 

Има два варианта сега за (не)явяването му в парламента, където е повикан на 21 април.

Или не отива, защото има проблем с мускулите.

Или отива с патерици в новото Народно събрание, в което вече няма патерици, но пък се явява като страдалец срещу “озверелите” опоненти, които с лекота е победил на куц крак.

Неговият най-гръмогласен депутат и адвокат ( от квотата на бившия Конституционен съд, уви) на величието му, който с възложената му роля доказа лицемерието на ГЕРБ да наема притежатели на досиета за своите “антикомунистически” цели, пожела часове по-рано неговият Бойко при никакви обстоятелства да не ходи в новия парламент. И дори възкликна, че щял да пали свещ и да се моли този парламентарен ужас да не се случва на божеството му от Банкя.

Не се наложи да му пали свещ. Почти както във вица за мутрата, която дала банкнота на една старица в църквата да спре да се моли за дреболии, щото мутрата иска да се дореди до амвона, тъй като има по-важни неща, които да си поиска от Господа.

Пожелавам (е)му здраве на Методиевич. Искам(е) го жив и здрав, за да отговаря на мноого въпроси.

 

11 мнения за “Методиевич не ни разочарова, шоуто му продължава”

 1. Ха, вижте колко добре снимката отразява комично тъжната ситуация.
  Смешна от една страна че “непобедимия” Бойко най-сетен ранен и духовно и физически ядосан се крепи на съчувствието на хората около него. А няма дори и грам благодарност у него към тях.
  И тъжна като се види разкопаната болница и накриво паркирана кола във фон. Сякаш отражение на постиженията му като премиер.

 2. Прогнозирам, че без патерици следоперативният Му период може да се проточи много дълго време…

 3. Междувременно:

  https://mvs.gov.ua/uk/press-center/news/eskalaciya-bilya-nasix-kordoniv-naibilsa-z-2015-roku-ale-ukrayinski-viiskovi-gotovi-dati-gidnu-vidsic-rosiiskomu-skazenomu-psovi-arsen-avakov

  “Аваков за концентрацията на руските войски на границата: ние сме готови да отблъснем руското бясно куче”

  Това са истинските герои и защитници на Свободна Европа!

  Слава Україні♥️♥️♥️Свободна България!

 4. Кой, който е някой в света на мафията, не опира до бастуни, патерици, инвалидни колички и епикризи на метър, за да омилостиви, забави или спре правосъдието, дойде ли му времето. Е, как може бай ви Гадньо от Банкя , бил с бухалка застраховател и няколко пъти министър-председател да се мине с нещо по малко от всеобща медийна залъгалка. Документални кадри, куцукане, драма, интервюта, репортажи, трагизъм, шеф на болница, дали освен колена там лекуват и вероятно неизлечим нарцисизъм.

 5. ЗАКЪСНЯЛ КОМЕНТАР ПО ПРЕДИШНАТА ТЕМА (За Чехия и руските шпиони):

  Имам „основателно предположение“, че случилите се взривове в някои оръжейни предприятия в България през изминалите години, както и многочислените злини, причинени на България от 1944 година (и преди това) до сега, са причинени от нашата „освободителка“ и нейните разузнавателни и подмолни служби, като много от тези злини, сполетели ни през последните десетина години, са осъществени с любезното съдействие на любимия ни премиер и храбър защитник на руската окупационна символика.

 6. E, Бай Гадньо не направи изключение. Няма VIP престъпник в страната България, който да не се е възползвал от възможнастта да се разболее спешно, тежко, заразно и непоправимо. За по-сигурно, преди и след присъдада.

 7. Бойко е изтрещял не от днес или вчера. Бих искала той да продължи с подобни номера за да поднат още много маски. Стана безпощадно ясно, че не само Борисов хабер няма от конституция и парламентарни процедури. Депутати, които търкат седалките в Народното събрание два или три мандата се чудят дали и как правителство подава оставка пред новоизбран парламент. За тези хора закони и правила няма. На всичко са готови за да спасят слънцето Бойко и как да спасят от собствената му глупост, която се оказа по-безкрайна от вселената. Докато за ГЕРБаджиите това си е в реда на нещата, какво да кажем за политолозите. Днес, моля ви се, Първан Симеонов, когото възприемах като смислен човек, днес се изказал във Фактор, че явяването на Борисов в Народното събрание щяло да бъде линч. Хайде някой сега да ми обясни с думи прости от кога процедурите в НС са линч, че нещо не схващам.

 8. И сега имаме премиер в оставка,в отпуск и в болнични…е,и ако вземе да забременее от кмета на Симитли,банкянското човекоподобие може да се влачи вкопчил зъби във власта и 2-е години по майчинство…!!!!!
  Аман от циркаджилъци..!!

 9. Както можеше да се предположи бокоТИКВАТА отново се е шляел и си е ритал мачлета вместо да ходи работа и да се отчита в парламента, нали!
  Няма какво друго да се очаква очаква от една тъпа и МЪРЗЕЛИВА банкянска МУТРА, нали!
  МУТРИТЕ са генетично МЪРЗЕЛИВИ , генетични ПСИХОПАТИ и циници, нали!
  Единственото решение е да се уволняват всички МУТРИ и КАЛИНКИ на бокоТИКВАТА!
  НЕзабавна ОСТАВКА!
  -ВЪН!
  -МАРШ!
  ОСТАВКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.