Бай Гадньо не ни освободи от Съветската Комунистическа Имперска Тирания ( СКИМТИ) – скимти, не смее да вдигне крак край МОЧА

 

 

ОБНОВЕНА

 

 

Ще се нагледаме и наслушаме на още чудеса на демагогията от страна на нашия Бай Гадньо. Днес той не се посвени да направи паралел между Априлското въстание и своето състояние на беглец от законността.

Толкова упорито бяга от отговорността да отговаря на въпроси в Народното събрание, че чак травма на крака си докара. Дали заради тази болка или поради анестезията преодоля най-накрая амнезията по въпроса кой все пак е победител и кой не на състоялите се избори?

Бай Гадньо за пръв призна, че е загубил битката, заявявайки днес по повод годишнината от Априлското въстание, че “ не винаги загубената битка води до край на войната”. 

Както обикновено той демонстрира невежеството си. В старанието си да употреби най-великото и най – трагичното събитие в най-новата ни история за целите на собственото уязвено “величиие”, което не може да преглътне трагедията на (само)изолацията си от властта, той бърка от началото до края.

Защото Априлското въстание е всъщност началото на войната за българската свобода, предизвикана от него. Патриотарското му съжителство в управлението не можа да го просветли вече толкова години, че освобождението на България е предизвикано от българите през онзи април. Съзнателно или не, чрез саможертвата си те предизвикват огромен международен отзвук най-вече в Западна Европа, от който в крайна сметка се възползва Русия за своите имперски цели да се доближи до Проливите под претекст, че освобождава “православните славяни”, но със задната мисъл да ги употреби и да ги присъедини към своята империя. В което гръмко се проваля в крайна сметка.

Този кратък разказ за същината на българското възкръсване не е по силите на един подмазвач на Путин. Не му е позволено да произнесе истината по същия начин, по който му беше забранено толкова години да прояви волята на управляващ да освободи България от натрапничеството на Съветската Комунистическа Имперска Монументална Тирания (СКИМТИ).

Сега Бай Гадньо скимти самосъжалително, но все така не смее да вдигне крак край Монумента на Окупационата Червена Армия МОЧА.   

Отива си на куц крак и много държи да се види как събира обречените си на бламирани министри в болницата. https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-objavi-imenata-na-ministrite-v-proektopravitelstvoto-na-gerb-sds.html

 

 

 

 

Оперираният по рождение от всякаква скромност властник се определи сам като “мъдър човек” , сочейки настоятелно с пръст “един от най-големите съвременни писатели” Любен Дилов да потвърди за колко умен го смята. Дилов, който от самото начало на репортажа кършеше нервно пръсти, разбирайки в какво унизително шоу се е вкарал, преглътна употребяването си, премълча и погледна в камерата жално като бито куче.

 

 

 

 

Номинираният за обречен да не управлява премиер Даниел Митов обаче не пропусна да изрази съгласие с всичко, което началникът говори. За него Бай Гадньо беше запазил специален бонус в шоуто си с припомняне, че държавният секретар ( на САЩ по подразбиране ) два пъти е бил кабинета му ( на Митов като външен министър). Това – за баланс, че Държавният департамент в наши дни отправи унищожителни критики към досегашното управление на Борисов, за което самият той обаче явно няма желание да припомни.

 

 

Със самохвалства и закачки, дори и с претенции да интелектуално превъзходство над онези, които не знаели, че “Винету” не е една книга, а се състои от два тома, Бай Гадньо не стърпя да прибегне отново до жестомимичния превод на вътрешното си състояние. Помогна си с ръце да покаже  докъде е вдигнал равнището.

 

 

 

 

Ако не съдържаше всички елементи на примитивния фарс, сценката щеше да напомня на архивните кадри с изпращането на японски камикадзета в бой и под строй. Докато “раненият” им шогун, твърд като чугун, смята да векува и тържествува с фразата към публиката на унизителното зрелище : “вижте как ме слушат”!

 

 

 

 

Виждаме и никак не им завиждаме за послушанието.

12 мнения за “Бай Гадньо не ни освободи от Съветската Комунистическа Имперска Тирания ( СКИМТИ) – скимти, не смее да вдигне крак край МОЧА”

 1. На 26-ти април (следващият понеделник) т.г. от 11,30 часа в СГС, в сградата на Съдебната палата ще се проведе заседание по НДЧХ 4831/2018г. по жалбата на георги жеков срещу ИВО ИНДЖЕВ,

  Всички които се чувстват съпричастни към каузата на Стопанина на БЛОГА НИ и имат възможност нека дойдат да го подкрепят морално. Предвид обстоятелството, че не се знае номера на залата най-удобно би било това да се осъществи по следния начин. В 11, 00 часа желаещите да се съберат пред таблото-указател на партера. След приключване на заседанието, по Закон, съда обявява решението на място.

 2. Посланикът ни в Москва е извикан в руското МИД. Все пак момчетата от ДАНС може да почерпят една виртуална бира, задето ги подсетих вчера, че Кремъл се бавят с ответните мерки вече месец. 😎
  Някак издайническо е да изгонят веднага чехите, а с нашите да се помайват.

 3. Бай Гадньо след като направи пачките, разбирачи твърдят, че по “чекмеджата” разни са надиплени милиарди евро ако имаше малко от малко акъл би трябвало като го мързи сам да се просвещава да пита от обкръжението си по-начетени преди да се изходи по каквато и да е тема. НЕ, НЕ и НЕ!
  Сгромолясването от високо е оглушително и накрая наистина, доде правосъдието не си свърши работата ще е сам кат куче в къщата с магнолии. Напуснаха го кметовете на 4-ри от петтте главни града на Републико наша, здравей: София, Пловдив, Стара Загора и Бургас. Варненският мълчи със страшна сила, сила страшна. Няма я вече и “култовата МеНта Стоянова. И това е само началото на началото. Дежа вю!
  Сегам давам думата на Христо Иванов. Разлика Балкан и нагоре.
  https://www.dw.com/bg/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2/a-57252175?maca=bul-mediapool_bg-9749-xml-mrss

 4. Какво не му харесват на новото Народно Събрание? Липсата на бакалска възможност за един централен център ли, който да формира “Вертикала на Властта” ли? Бързо забравихме, че СДС беше именно такова шарено мнозинство, покриващо всички основни идеи за оценка, сдружаване и развитие, от Вагенщайн, през неудовлетворени кариеристи от БКП, през оцелели стари политици, та чак до самотни, легендарни бойци като Илия Минев?И какво, като СДС бе създадено в кухнята на Луканов, на Латинка 19? Това спаси ли ги от членство в НАТО и ЕС? Проблемът с първото СДС създаде именно тоталитарния рефлекс за централен център, с централен вожд и доминиращо мнозинство. Точно Това е статуквото на “системните” партии.Разграждането на партийно-административния модел е целта. Считам, че трябва да се деполитизират и с това професионализират публичните институции у нас.

  Обединението около публично оповестени цели е същественото, и именно това обединение е корена на надеждата за възраждане на Държавата и Демокрацията.

 5. Гледам и не вярвам на очите си! След като стана от стола и заговори, че чак сега разбрал колко му било трудно на Слави Трифонов, му подадоха патерицата в дясната ръка, пое я с дясната ръка и я постави под лявата мишница при болен десен крак? Времето е -1.10 от видеото.

  https://btvnovinite.bg/bulgaria/borisov-objavi-imenata-na-ministrite-v-proektopravitelstvoto-na-gerb-sds.html

 6. Веселин Димов
  20.04.2021 в 12:35

  Какво не му харесват на новото Народно Събрание?
  ——————–
  Кукловодите на Задкулисието не му харесват няколко неща на новото Народно Събрание:

  1. Наличието в него на ясна проевропейска, пронатовска, демократична формация с прилично присъствие в него с 27 депутата!
  В сравнение с предходното НС, където такива хора бяха НУЛА (0)

  2. Хората на Методиевич намаляха с 20 и останаха 75.

  3. Липсата в новото НС и на двете (практически – три) досегашни патерици на Методиевич.

  4. Оставането извън новия парламент на откровените кресливи агресивни кремълофилски национал-популистки формации.

  ——————-
  Ето защо мераците на Задкулисието и Кукловодите за НОВИ избори постепенно ще започват да избуяват като гъби след дъжд.
  Тон ще дадат МЕДИИТЕ (на 112-то място вече по Свобода на словото) и дежурно канените в тях “анализатори”, социолози, социални антрополози, коментатори и прочее мисирки.

  Само гледайте!

  Всичко най-хубаво Ви желая, бъдете здрав!

 7. Въобще не вярвам на геройкото. Това е поредната му пунта мара. Доста години ни финтира както си иска.
  Истината за тази “операция” ще излезе когато загуби силата си и страхът от него изчезне.
  Днешната му прислуга ще го рита и плюе. Виждали сме да се случва. Ще бъде забавно.

 8. Другаря Борисов е нЪй-умният, нЪй-великият, нЪй-генианият……….

  С две думи той (другаря Борисов) е “другаря нЪй”……

  Ама на видите ли, един глупав менискус го свали от екрана……….

  Хитра схема.

  И много удобна.

  Ама то…… от кого да се крие.

  Нито една нашенска медия не посмя да го покани на истински разговор.

  Да му зададе някой НЕУДОБЕН въпрос.

  Още му имат страха.

  Зашото все още той (другаря Борисов) е другаря нЪй………

 9. Според последните слухове другаря Пеевски е ял шамари в Катар.

  Здрави.

  От ГРУ разбира се.

  Щот’ здраво се е омазал.

  Щот’ избЕга и сега не ще да си плати масрафа.

  От доста време го разследват сериозни хора от САЩ.

  Говори се, че даже искал да стане защитен свидетел.

  Сега вече е готов на всичко.

  Дори да издаде бившите другарчета (от СССР) дет’ му помагаха да стане голЕм пич.

  Само и само за да спаси г@за.

  Ако дебел’то момче повлече крак…….. доста народ от сегашният слугинаж на СССР у нас ще изгърми.

  Дано.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.