Даниел Митов не връща мандата, а поръчката

Нека пак да припомня, за да се обоснова: Методиевич твърдеше, че е уредил своя конкурент Румен Радев да стане президент не заради друго, а защо не искал ГЕРБ да преяде с власт.

Днес пък се твърди, че номинираният от него за премиер Даниел Митов ще върне мандата.

Не е вярно.

Митов ще върне поръчката. Преялите до пръсване и препилите повръщат.

В руските социални мрежи има един активен шегаджия, който нарича себе си “верньом взад” ( изписвам на български и не превеждам от чувство за неудобство да цитирам къде точно иска да “върне” на властта).  

Само още малко да върна назад: не веднъж сме чували с “гласа на Борисов”  да псува най-вулгарно, да се хвали как “е-е с 200” ( тъпите европейски лидери), да се хили по адрес на прокурор, който си ги е-е подчинените, да се заканва да смачка, да изгори някого – и прочее “пожарникарски” агресивни цинизми.

Междувременно пледира да бъде третиран днес като “божа кравичка”. Да нямало реваншизъм, агресия ( спрямо него лично ).

Връща поръчката, но няма дори смелостта да го направи лично, а праща на заколение своя жертвен агнец Митов. Дали пък не му връща за това, че през 2007 година Митов го наричаше напълно основателно мутра, милиционерски продукт и масажист на ушите на Живков?

То бива злопаметност, но да сложиш на дръвника главичката, която се е преклонила пред теб, е наистина садизъм. 

 

 

4 мнения за “Даниел Митов не връща мандата, а поръчката”

 1. Историята е безкрайно смешна от една страна и страшно нагла от друга.
  Първо Боко обявява правителство, което не му е работа, той дори не е депутат, след това Даниел Митов кани ДБ и ИТН на преговори.
  И какво да преговарят, като вече има обявено правителство?
  Обикновено първо се водят преговори, след това се договарят за политики и правителство и едва след това от парламентарната трибуна посочения за министър-председател обявява министрите и структурата на правителството. Очевидно Данивл Митов е изтривалка и сам да се набута в такава ситуация не говори добре за него.
  Точно на това трябваше да наблегнат от ДБ, че вече няма за какво да преговарят след като са поставени пред свършен факт и че цялата история е цирк.

 2. Още по темата. Методи Андреев, разкоства БУЦИ и Моделът КОЙ

 3. Руските шпионски скандали в България или защо не трябва да забравяме заветите на Раковски
  Чехите ни дадоха добър пример – гняв и радикални действия срещу натрапниците, доверие към институциите и специалните служи
  Александър Николов

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-ruskite-shpionski-skandali-v-balgariya-ili-zashto-ne-tryabva-da-zabravyame-zavetite-na-rakovski

 4. Много интересно е колко е бройката на руснаците в руското посолство и колко на българите в нашето в Русия. Май не е зле и ние да изравним броя на служителите, защото тук са около 50 до 100 пъти повече отколкото нашите дипломати в Русия. Да се чуди човек каво правят толкова агенти,на КГБ и ГРУ у нас,, защото те друга работа нямат.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.