Методиевич методично се закопа на интелектуалния фронт с пореден бумерангов гаф

Спомняте ли си драматичната сценка как Методиевич редеше кабинет по къси гащи и с патерица от болницата, изпращайки на политическо заколение верни свои камикадзета ( срамотното видео можете да си припомните в края на този текст)?

Сред най-запомнящите се детайли от този епизод на негово безкрайно чалгарско политическо шоу беше скечът по темата “Винету”. Въртя, сука, изкара се равен на днешните тинейджъри, които харесвали комикси, които били еквивалента на “Винету” по негово време. Изпадна в обяснителен режим ( без никой присъстващ да се е осмелил да го задява по въпроса ). Тръгна да се опрвадава защо се е хвалил с прочитането на романа на Карл Май. И после премина в контраофанзива.

Стъпвайки на собственото си невежество като свое предимство в обстановка на липсващи опоненти, той се обяви за интелектуалец, за много умен ( сочейки “един от най-добрите съвременни писатели” Любен Дилов за потвърждение), за мъдър…

За “доказателство”, Методиевич реши да натрие носа на онези, които, според него,  не са чели “Винету”, но се заяждат, че това му била единствената книга в живота. Заяви победоносно, че това не била една книга. Тя се състояла от два тома. И започна тържествуващо да онагледява поредната си “победа”, размахвайки пръсти за илюстрация:  два пръста, два тома ( вижда се в последните секунди на видеото).

 

 

 

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3068775790017137/

Сайтът “Под Лупа” обаче илюстрира поредния провал на невежия, видим и с телескоп. https://burgas-podlupa.com/интелектуалецът-бойко-борисов-знаел-че-винету-била-в-два-тома

Защото става дума дума за три тома, а не за два, все пак…

 

 

 

 

 

Следващият път, когато се оправдава за глупостта си, Борисов може да добави “мъдро и интелектуално” още един пръст. Може и да е среден, каквито ни показаха негови адепти, като шефът на БНТ Емил Кошлуков и политологът Стойчо Стойчев по време на протестите миналото лято. 

 

Най-смешното в тази тъжна история за игото на този политически чалгар над просветената част от българите, е че той не разбира как манията му да документира тъпите си изблици се обръща срещу него като свидетелство за елементарния му манталитет.

 

 

 

https://burgas-podlupa.com/интелектуалецът-бойко-борисов-знаел-че-винету-била-в-два-тома

7 мнения за “Методиевич методично се закопа на интелектуалния фронт с пореден бумерангов гаф”

 1. Боекоо, със своя инстинкт за оцеляване, осъзна, че всички бушони гръмнаха и следва Главния бушон. #КОЙ? Той.

 2. https://www.mediapool.bg/112-zashto-vsichki-televizii-izlachvat-logoreyata-na-borisov-news321112.html

  “112 – защо всички телевизии излъчват логореята на Борисов?”

  Предполагам, защото Задкулисието (КОЙ, или Мафията) така са наредили на началниците на телевизиите, и оттам – това професионално (само)унижение!
  Затова сме на 112-то място по медийна свобода, а Хърватска са на 48, а Косово – на 70-то място!

  Медиите докараха този илитерат на власт, те го крепяха и крепиха 12 години, те го задържат в момента да не потъне като шамандура, затисната от народната любов!
  А всички знаем КОЙ стои зад четвъртата власт – винаги на власт ( у нас!).

 3. Горките му слушатели. Колко тежки въздишки на досада се чуха по време на логореята, а колко ли прозявки бяха сподавени зад маските?… Учительницата пък горкатата изглеждаше, като да `и се ходеше спешно по голяма нужда…

 4. Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в ОГРОМЕН срам….и погнуса!!!

  “Литературата може и да помага, кой знае. Но хората, които не четат, са говеда.”

  Йожен Йонеско

  БОКО,ТРИБУНАЛ ЗА ТЕБЕ,СИКАДЖИЙСКИ МЕРЗАВЕЦО!!!

 5. „Кво е тва прекус“? В 31-ата минута от видеото. Повече от 20 пъти го връщах. Много се смях.

 6. В 31-ата минута от видеото. „Кво е тва прекус“?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.