Глутницата хиени на алфа женкаря се събра в новия парламент

ГЕРБ, БСП и ДПС заедно бойкотираха днес дневния ред на Народното събрание. Това се случва след всичките обвинение, че в този парламент има нов Отечествен фронт от партии, противници на ГЕРБ.

Не знам за новия, но старият пак е тук – като в онази рубрика “Ние пак сме тук” на преименуваното “Работническо дело” от зората на прехода от Правешки към Банкянски режим.

Не се очакваше Методиевич да се превърне във вегетарианец за една нощ и да се откаже лесно от плячката, която той смята, че му се полага, но му се изплъзна като стадо тревопасни, от което хищникът не успяваше до момента да откъсне отделна жертва на своя властови апетит. И ето, че за целта алфа женкарят призова отново добре познатата му глутница. Събраха се!

При хиените начело на глутницата е алфа женска, а в нашия случай алфа женкарят е мъжкар на годината през годините, през които не сколаса да се задоми с нито една от женските, които безцеремонно прегръщаше за снимка. Защото явно не пожела да дели тайните на живота си.

Една от тези тайни явно е неустоимото взаимно привличане по отечественофронтовска линия под ръководната роля на ГЕРБ. Тя е новата БКП в стария ОФ, който ни управлява вече второ десетилетие. 

А ние, както ни съобщи още миналата година Методиевич, трябва да сме щастливи, че той ни е управлявал (видно от стоп кадъра от видеото) https://gospodari.com/борисов-като-кмет-през-2008-най-лесно-е-да-с/

 

 

 

 

И вие ми казвате, че нямало причини да се протестира, защото протестите вече са постигнали целта си с отстраняването на Методиевич от властта?

ДОЛУ ГЕПЕСЕ е лозунг, подходящ за нови протести.

 

 

19 мнения за “Глутницата хиени на алфа женкаря се събра в новия парламент”

 1. Маските паднаха. Няма и две седмици. Някой да е изненадан. Сега е на ход РР. По това на кого ще връчи мандата ще лъсне и той за какво се бори и с кои е.
  Даде ли го на Демократична България апелирам да се консултират първо и най-вече с екс депутата от 44-то НС Петър Славов. От т,н, група за натиск. Най-активният, най-резултатния, най-компетентния. Твърденията ми са лесно доказуеми. Протоколите на праламента от тогава плюс 14, засега законодателни изнициативи по най-належите проблеми.
  ПС има КОНГЕНИАЛНА идея. Нестандартна на пръв поглед но печеливша първо за суверена и после за парламентарно представените партии на истинската а не декларативната промяна. Той предлага да се реализира мандата по следната схема. Предлага се правителство на ДБ което от кумова срама присламчилите се наужким де, партии на статуквото-БСП и ДПС в името на дъжавността на база досегашните си заявки биха подкрепили. На другият ден, нашите Ора, дават оставка. Защото вълкът козината си мени но нрава не. Тази сладка маневра позволява на сегашното НС да работи плюс месец и половина. Което би позволило да се преработи основно ИК, да се актуализира бюджета, да се ревизира програмата за възстановане и стабилност и др.
  Па да видим кой ще подкрепя и кой “ловко” ще саботира практическите спасителни действия на кабинет и ситуативно парламентарно мнозинство.
  “Кураж дружино, вярна, сговорна. Ний не сме веч рая покорна.”

 2. БСП прозираха, но вече СВЕТЯТ!! ОчевАдно ДС няма да допусне (лесно) промяна на Избирателния кодекс в собствена вреда…

 3. До Георги Николов,
  Идеята на Петър Славов на пръв поглед изглежда добра, но има една голяма слабост – след оставката “рулетката” се завърта отново : мандат на първата група, мандат на втората……..Виждате, че ГЕРБ, ДПС и БСП нямат никакви задръжки, но в момента заедно имат мнозинство. Като видят сянката на брадвата над главите си, с мандата на ГЕРБ ще си гласуват правителство ала Беров – на спасението, на промяната, както искат могат да го нарекат. Тогава какво правим?

 4. За разлика от повечето ми приятели никога не съм възприемала Сл.Трифонов като прост и глупав човек. Друг е въпросът какво точно насажда в главите на феновете си, а както се видя на изборите- не само на тях. Обаче е факт, че влизането на партията му в Парламента имаше много положителен ефект. На ГЕРПЕСЕ-то се изрепчи нещо адекватно по разум, поведение, ако щете и визия и господата от статуквото останаха без полезен ход. Наложи се най-панически да се дезавуират и да блеснат в цялата си измислена “опозиционна” прелест. Честно казано, нашите хора от Демократична България не биха могли да постигнат този ефект най-малкото защото са добре възпитани и никак не им е присъщо да да си служат с “мръсни” номера, какъвто несъмнено беше мигновеното връщане на мандата. Както и да се развият нещата от тук нататък, фактът е факт- уютната картонена къщичка на ГЕРПЕСЕ-то се срути.Обзалагам се, че на следващите избори за народно събрание партията на Трифонов няма да участва, но точно тя ще лансира кандидатура за бъдещ Президент. Това ще бъде истинският край на бесепенцето и гербаджиите. ДПС-то ще си векува, но по други съображения.

 5. За утрешната “покана” към руския посланик няма и дума за това на страницата на МВнР:
  https://www.mediapool.bg/prokuraturata-izvednazh-otkri-ruska-namesa-za-vzrivove-na-voenni-skladove-u-nas-news321292.html
  Все пак, Борисов може да поиграе малко на евроатлантик предизборно. За него ДБ е основна заплаха. Така че са нужни жестове към избирателите му, че ни “пази от Русия”.

 6. Изглежда историческото невежество не е характерно само за нашите политици. Лавров казал, че само за атентата в Сараево не са ги обвинили (интересно кой е подкокоросали сърбите?). Със същия успех можеше да каже, че само за това, че лъжат за Гагарин не са ги обвинили.

  Караиванов

 7. @Веско Иванов
  На улицата. Дежа вю.
  Нека за малко повече от месец и половина почнем с летящ старт и Кабинета и НС-14-те неотложни законопроекта на Петър Славов се внасят и се разглеждат па да видим как “системните” партии ще саботират.
  Така си постиламе за предсрочните избори, че ставаме НАИСТИНА незаобиколим фактор.
  Който не рискува, не печели.

 8. Вместо да пита за взривовете в Мъглиж, дядо Киприян ласкае пасланик Митрофанова: Бог е предопределил руси и българи да бъдем в едно
  БПЦ е в кома, неспособна да бъде пастир и закрилник на българите

  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13-vmesto-da-pita-za-vzrivovete-v-maglizh-dyado-kipriyan-laskae-paslanik-mitrofanova-bog-e-predopredelil-rusi-i-balgari-da-badem-v-edno

 9. Думал, почему в Нюрнберге повесили Риббентропа?
  Ведь он лишь дипломат…

  Потом посмотрел на Лаврова и все понял.

 10. “Днеска” , както казват във Видинският край (където съм израстнал ) герб,бсп и дпс предадоха и своите хора . И ако те “техните” хора(невежите) могат капчица да помислят ще го разберат. Днес те казаха Ние (герб,бсп и дпс) сме заедно , това което казва г-н Инджев от години. И ще се моля на Господ да влезе в умовете и мислите на “техните” гласоподаватели, които наистина искат промяна да го разберат. А ние които го знаем, ще се борим колкото можем ….. като г-н Инджев 🙂

  С пожелания за здраве и живот на всеки независимо от убеждения и мисли !
  Пред Бога сме равни всички !

 11. Като провалят работата на народното събрание БСП,ДПС и ГЕРБ – СДС пречат на България да тръгне по нов,демократичен път и се обединяват за запазване на тяхните интереси на измамници и грабители. Че са измамници и грабители това отдавна и от всички се знае.
  Ще се запитаме обаче: Какво прави при тях така наречения младши партнъор на ГЕРБ – СДС? Знае ли някой колко депутати има този младши партньор в НС? Има ли той парламентарна група? Има ли по някакъв въпрос различно становище от това на старшия си партньор? Дали е младши партньо ,или направо си е слуга? С какво му се плаща на този жалък слуга?
  Казват: “Истината се крие в детайлите”. А СДС стана само детайл в играта на господаря си.

 12. Честито на всички българи по света, разгеле! Както би казал стопанина на блога – гласуване на РъБъ. Всичко дадоха от себе си мъпетите от ГЕРБ и БСП, то не бяха противопоставяния на българи в страната срещу тези в чужбина, то не бяха личби за наводняване с турски екстремисти от Ердоган, че дори и министърът на кОлтурътъ, известен като Веждичката, роди поредното малоумие, казвайки че никой от българите в чужбина няма да се върне в страната, защото никой не бягал от хубавото?!?! 10 години сте на власт, защо не направихте хубавото тук бе, аланкоолу?

 13. Аз лично съм омерзен от политическото поведение на СДС, те се държат като политически хамелеони и евнуси от харема на Борисов, а може би са ханъми. Знае ли човек!?

 14. Много беззъба е тази “глутница хиени”, която със 148 депутата успя само да попречи на останалите 92 да наложат дневен ред, без да се интересуват от тяхното мнение. Дали ако бяха вкарали предложенията на БСП (+43 депутата) , нямаше да получат мнозинство за дневният ред?
  Политиката не беше ли изкуството на възможното? Или се придържаме принципа: Вся власть Советам!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.