Гьобелс сурат броди необезпокояван в българския телевизионен ефир

Темата за нахалството на патриотарите получи поредната си илюстрация от поредната монологична агресия на техния главен вожд от ВМРО Каракачанов в поредната телевизия с голяма аудитория. 

 

 

 

 

Най-често каненият в телевизиите на старото статукво политик, макар и загубил позорно изборите на 4 април след всичките си самохвалства за гарантиран успех на тях, продължава да вилнее от екраните и да се саморазправя с всички  свои врагове, сипейки безнаказано обиди. Включително днес и спрямо водещия  по БНТ Любенов, който прие шамара му за комплимент.

Налага се да напиша нов текст като продължение на тезата (ми), че патриотарите не бива да бъдат рекламирани като патриоти, а трябва да получават отпор като агресори.

Каракачанов се опита да се хареса на публиката като сърдито заяви на своите подобия от евентуално “патриотично обединение”, че не бива да мислят само за своите ( цитирам) задници. Същевременно той още веднъж доказа, че за него няма спирачки в тестването на търпимостта на домакините му.   Постигна го като обвини хрисимия Любенов, че приличал на “несимпатичния” Гьобелс ( какво щадящо определение за един от най-големите виновници за чудовищните престъпления на нацизма! ) . 

Защо Любенов му приличал на “несимпатичния” Гьобелс? Ами защото казал два пъти онова, което всички “подозират” повече от основателно: че патриотарите се канят отново да бъдат патерица на ГЕРБ.

Личен проблем на Любенов е, че приема с весела усмивка да бъде наричан Гьобелс.  Но е проблем от обществено значение фактът, че истинският Гьобелс в студиото продължава да насъсква аудиторията срещу ромите, каквито Хитлер е унищожавал целенасочено в нацисткиките си концлагери. 

Нашите нацита  не само нямат проблем да се харесват също на “консервативната публика” и с нападки срещу “розовите либерали”, както и да изкривяват подигравателно названията на други партии. Те направо се състезават помежду си на тази утъпкана пътека, по която Сидеров проби през 2005 година в парламента със своята “Атака” с цели 8 на сто от гласовете на избирателите.

На два пъти Каракачанов нарече “Изправи се! Мутри вън!” “мутрите”, а партията “Има такъв народ” определи като “Има-няма такъв народ”. Ей така с опакото на ръката пред водещия, който би трябвало да го репликира. 

И някой казва, че патриотарите трябва да бъдат възприемани като патриоти? Откъде-накъде на тях ще им е позволено да се гаврят с опонентите си, но да изискват за себе си друго?

Ако говорим обаче за главната чисто политическа манипулативна линия в пропагандата на Каракачанов, която се лее безнаказано и обилно в тези предизборни студиа с огромна по българските мащаби аудитория, то основното му фалшиво твърдение се свежда до знак на равенство между видимите, маршируващите демонстративно, партийно представените и митингуващи путинофили у нас от една страна и несъществуващите в нито една от тези форми тук, измислено от него някакво “американофилство”. 

Може ли някой да посочи партия, организация, митинг или марш на “безсмъртни” в полза на Америка – да не говорим за многохилядно сборище с кебапчета за зарибяване на “симпатизанти”, които да веят американски знамена, както правят докарваните с автобуси от цяла България под строй край яз. “Георги Димитров” ( Копринка днес ) всяка година знаменосци на СССР и Русия? 

Сред водопада от самохвалства колко добре е управлявал и препоръки как да се управлява държавата Каракачанов не пропусна да вкара и темата за Северна Македония, която му беше отстъпена предизборно на лизинг от началника му Методиевич, но той зрелищно се провали на това поприще и доказа, че българите на са се схванали на отровната му кукичка да ритаме малкия и слаб съсед, за да се чувстваме силни. 

Какво е разбрал от този шут ( по мястото, който той сам определи метафорично като задник), не става ясно. Но този път шутираният пробва да яхне гербаджийската вълна с фалшива препратка към руското влияние, което щяло да победи в Северна Македония в случай, че тя бъде приета в ЕС без да сме си изчистили споровете на историческа основа. А истината е, че руският интерес вече победи именно с изпълнението на московската заръка нашите путинофили да направят всичко възможно да спрат Скопие за членство в ЕС. Основният инструмент на Москва в това успешно за нея начинание беше тъкмо Каракачанов.

“Интересното” е, че телевизиите на старото статукво дълги години държаха срещу всеки критик на Русия, допуснат пред камерите им, да бъде монтиран задължително заглушител под формата на двукрак русофилстващ истерик. Но на лъжливите овчарчета, някои от които взеха да се правят в евроатлантическа България на “неутрални” в очевидна полза на Москва, се предоставя възможността да заливат ефира с манипулациите си. 

Гьобелс сурат!

19 мнения за “Гьобелс сурат броди необезпокояван в българския телевизионен ефир”

 1. Предаванено с Каракачанов и предаването преди него показват,че патриотарите и путинофилите необезпокоявано си вилнеят в оборите на “троянския” кон.
  Иван Сотиров и някакъв патриотар-путинофил спореха за МОЧА. Зашитникът на МОЧА беше завладял микрофона и нямаше възможност да се чуе какво казва Сотиров. Водещият изчезна и го остави волно да гововори каквото и колкото си иска.
  Главният аргумент на мочиста беше,че думата паметник произлиза от ” памет”. А паметта трябвало да се запази за поколенията.
  Не съм до сега някой да запита: “Щом сте за запазване на паметниците,защото те са история и памет,защо съборихте паметниците на Ленин и Брежнев в центъра на София?”

 2. ваню каракачански иска да продължи с тескереджийският “бизнес” ,нали!
  Иска да продължи да взима комисионни за ремонтирането на съветските самолети и танкове, нали!
  Доста рубли получи от тези ремонти , и иска още повече!
  Не може да се очаква нещо друго от рублоядите ,като ваню каракачански, нали!
  И няма защо ваню каракачански да лее крокодилски сълзи за Македония, защото тя вече е член на НАТО, нали!
  Освен това всички знаят , че МВРО винаги ще е патерица на бокоТИКВАТА , нали!
  Без бокоТИКВАТА няма как МВРО да се докопа до властта, пак!
  ДОЛУ ваню тескереджията!
  ДОЛУ фашагите от МВРО!
  ДОЛУ патрЕотичните патериците на бокоТИКВАТА!
  НЕзабавна ОСТАВКА!
  ВЪН!
  МАРШ!
  ОСТАВКА!

 3. Може ли след като се разбере какво искам да кажа,думата “публикуване” изчезва от монинора и не мога да изпратя коментара си? Някой би казал “не е голяма загуба.

 4. “… не бива да мислят само за своите ( цитирам) задници.”,
  а трябва да мислят само за задника на сниката по-горе. Отврат!

 5. Преди разговора с Шопаря-патриотар оня с избелените зъбки от кошлуковата телевизия, беше поканил да дискутират по темата да бъде ли преместен МОЧА от центъра на София Иван Сотиров и атакиста- истерик от БАН Георги Димов, който, ако си спомняте, искаше да стане евродепутат, за да “оправел” ЕС.
  Съчувствах на Иван Сотиров, който беше изравен срещу двама опоненти, единият, пристастен русофил, грижливо подбрал само постове и чуждестранни примери в защита на “историческия” паметник, другият, добре обучен и трениран в кремълските психолаборатории рублофил, нагъл шалшификатор на българската история под диктовка на окупатора. Вероятно същите “курсове” са изкарали Сидеров, Копейкин, Малинов и други руски агенти на влияние, защото е очевидно, че в тв дискусиите използват едни и същи тактики и “хватки” за парализа и заглушаване на противника.
  Сигурно много тв зрители едва са сдържали непреодолимото си желание да забият един юмрук в мордата на безочливия рублофил и после да излязат на чист въздух.

 6. Г-н Инджев,силно се надявам,че подготвяте статия,в която ще размажете пРезидента Радев относно позцията му касателно Монумента на Окупационната Червена Армия.

 7. Към sms;
  Този има нужда от специализирано медикаментозно и стационарно лечение.

 8. Мутрите на нашите патрЕоти показват алкохолици с гузна съвест!

 9. @ Асен
  И аз имах същия проблем и го “реших” по следния начин: СЛЕД края на написания текст удрям около десетина пъти (бройката зависи от дължината на написания текст) клавиша за смъкване с един ред надолу (стрелката, сочеща наляво, започваща с долепена вертикална чертичка) и после връщам реда обратно нагоре, удряйки с другата стрелка, по-горе на клавиатурата, сочеща пак наляво и служеща за качване на реда с текст. В случая няма текст, а бяло поле, защто операцията се осъществява СЛЕД края на написаното, удрям няколко пъти, докато долу се покаже правоъгълничето (бутона) “ПУБЛИКУВАНЕ”. Ако, качвайки се обратно с втората стрелка стигна долната част на написания текст и правоъгълничето “ПУБЛИКУВАНЕ” още не се е появило, започвам пак отначало, но този път удрям повече пъти върху стрелката, започваща с вертикална чертичка и после връщам с другата стрелка, докато се покаже бутона “публикуване”. Дано обяснението да е било разбираемо!
  Но сигурно има и други, по-грамотни начини. 🙂

 10. @anonimen
  Дали първо не е по-добре да махнем окончателно Методиевич, пък тогава да посягаме на Радев (Трифонов, Манолова, последният да затвори вратата….)

 11. Към @анонимен
  Долното е цитат от интервю на Радев пред БНР:

  “Там компромиси са абсолютно недопустими и че трябва да се преследва всяко вмешателство в нашата национална сигурност… След като си пуснал агентите на руските служби безнаказано да тровят български граждани и да взривяват наши складове с военна продукция, както твърдят ДАНС и прокуратурата, да си прикривал техните действия, да си допуснал огромен пробив в националната сигурност, защото не си реализирал политиките зa организация и контрол до класифицирана информация, а службите, отговорни за това, са на пряко подчинение на теб, при това, след като си платил неимоверна цена за “Турски поток”, неясно как формирана и платена с наши пари, без да си ни питал, като лиши България от огромни такси, които се дължаха по договор, от “Газпром” и позволи на “Газпром” да завземе всички входно-изходни точки на тръбопроводите, които минават през България, след като допусна по най-елементарен начин България да загуби арбитража и да плати огромни пари заради “Белене”, след като години наред допускаш “Лукойл” да не плаща никакъв корпоративен данък – да твърдиш подобни неща е върхът на наглостта”
  Не знам правилно са цитирали думите му.

 12. @Николай
  Като гледам, Радев чете Иво Инджев….
  Дано да няма време за форума, че няколко пъти го наричах резидент….

 13. чий съветник нямаше допуск до класифицирана информация,а четеше такава,а се оказа че не е само един..

 14. https://faktor.bg/bg/articles/volen-siderov-govoril-sam-chovek-na-zhan-videnov-i-rusofili-za-formatsiya-protiv-balgariya-da-bade-v-nato

  Предстои още мнооооого много Гьобелс сурати да изтърпим по “свободните” ни и “независими” (ха ха ха ха!) медии (на 112-то място по Свобода на словото).
  Само гледайте!
  Избори идат, ей!
  На предните “Стана грешка…”, “Нашите” ребята не влезнаха, ама сега…
  Кукловодите на Задкулисието са впрегнали всички сили и ресурси да поправят “грешката” на избирателите, толкова, че чак Ново НС и нови избори организираха!

  @SMS – Сполай Ви рано рано за ценния съвет!
  И на мен ми се яви същия проблем при опит за публикуване на коментар…Реших го по начина, описан от Вас.
  Поздрави
  Българин

 15. “Какво не му харесват на новото Народно Събрание?
  ——————–
  Кукловодите на Задкулисието не му харесват няколко неща на новото Народно Събрание:

  1. Наличието в него на ясна проевропейска, пронатовска, демократична формация с прилично присъствие в него с 27 депутата!
  В сравнение с предходното НС, където такива хора бяха НУЛА (0)

  2. Хората на Методиевич намаляха с 20 и останаха 75.

  3. Липсата в новото НС и на двете (практически – три) досегашни патерици на Методиевич.

  4. Оставането извън новия парламент на откровените кресливи агресивни кремълофилски национал-популистки формации.

  ——————-
  Ето защо мераците на Задкулисието и Кукловодите за НОВИ избори постепенно ще започват да избуяват като гъби след дъжд.
  Тон ще дадат МЕДИИТЕ (на 112-то място вече по Свобода на словото) и дежурно канените в тях “анализатори”, социолози, социални антрополози, коментатори и прочее мисирки.

  Само гледайте!”
  ——————
  Ей това драснах преди малко повече от месец…Един вид констатация – прогноза..
  Даже и не очаквах, че ще се окажа толкова лош пророк…
  Уви.

 16. Тази персона, която добре се храни, очевидно мечтае да се прегърне в следващия парламент с живковиста Борисов и социалистката Нинова, да се пльоснат по очи пред руския посланик с обещание да продължат своето участие във филма “Ни чул, ни видял” по отношение на безгрижните действия на служители на ГРУ на българска територия.

 17. @ Българин
  Радвам се, че обясненията ми все пак са помогнали ! Спомням си, че в училище винаги успявах да си реша задачите, но математичката все се чудеше как измислям такива “баламски”, както се изразяваше, начини за решение? А в малките класове, когато учехме таблицата за умножение, на едно контролно не си спомних колко е 7х 8, но вместо да се опитам да препиша отнякъде резултата, както би направил всеки нормален ученик, надрасках на черновата си седем пъти по 8 чертички и после ги преброих. Бяха точно 56 ! 🙂

 18. Любенов и телевизията му никога не са се отличавали с журналистическа смелост, така че от тях не очаквам чудеса. По-неприятно ме изненадва, че едни от най-смелите телевизионни журналисти Люба Кулезич и Сашо Диков, които неведнъж са нищили най-щекотливи теми, отсъстващи в бойковите телевизии, нито веднъж не се решиха да подхванат темата за необходимостта от премахване на МОЧА от центъра на София. Или поне да органисират дебати “за” и “против”. Само покойният Коритаров го правеше, но в компанията на седесари, т.e. беше преливанe от пусто в празно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.