Татяна Дончева ме нарече урод заради позицията ми срещу русофилщината

 

 

 

 

Не мога да не се съглася с Татяна Дончева, която ( както много други политици и мои критици във връзка с критичната ми позиция спрямо руската политика ) прогледна след много години, че в България е пълно с руски шпиони.

Каза го в предаване на БТВ.  https://www.clubz.bg/114094-v_balgariya_e_palno_s_ruski_shpioni_no_shpionskite_skandali_sa_smehotvorni

Множим се “русофобите”.

Обаче си искам правото на отговор срещу нея. Макар и с 6 години давност.

В предаването на БНТ  с водещ Георги Любенов на 9 май 2015 година тя ме нарече урод.

Защото говорих преди нея с портрета на Левски, който импровизирано взех от предверието на студиото на БНТ за онагледяване на истината пред камерите на БНТ.

Казах, че Русия ни е исторически враг. Както твърди Раковски, учителят на Левски по патриотизъм и революционно дело. 

Дончева, без право на отговор от осъдения от нея пред публиката в мое лице на мълчание вече 6 години , влетя след мен в студиото на БНТ. Каза, че не била чувала “по-уродливо” нещо.

Време е за права и отговори.

 

 

 

33 мнения за “Татяна Дончева ме нарече урод заради позицията ми срещу русофилщината”

 1. г-н Инджев,на бодлива крава Бог рога не дава.А Вие имате 5 прекрасни деца,не се коси,вода няма да има кой да и донесеТака минава световната слава,Колко си спомнят,че имаше БКПактивист Камов,даже и скорошният Кадиев потъна в забвение,гледаше си бизнеса с тока…

 2. Надявам се Дончева да се махне от лично на мен симпатичната формация “Мутри, Вън!” (симпатична, но не толкова, че да дам единствения си и безценен глас за нея…) и да отиде където и е мястото – в БСП, АБВ или при др. Жан!

  Добро утро!

 3. Цитираната Танче-то нито ще е първата, то не от вчера “мостът тръгна, леваци качвайте се”, нито последната която рано или късно ще дойде на Иво-вото И по много векторната тема: “Що е”русофилство” и има ли то почва у нас”.
  Няма и да се извини. Защото според Димитър Талев: “България е страната в която ще умре последният комунист на планетата”.
  От себе си бих добавил и червеният фенер на ЕС където думичките “извинявай, благодаря, моля и др.” не биха били приемани от значителното мнозинство като празни звуци, отбиване на номера, “лигавщини”, израз на слабост и дори наивна глупост а нормално състояния на добронамерано общуване.
  Сега, давам думата на Христо Иванов да си каже приказката по дневният ред на общественият живот.
  http://focus-news.net/opinion/2021/05/26/55196/hristo-ivanov-demokratichna-balgari-spechelihme-sofiya-i-golyama-zadacha-za-nas-shte-bade-da-udarzhim-parvenstvoto-v-stolitsata-zashtoto-tova-e-zalog-za-promyanata-na-stranata.html

 4. Ето, и Татяна Дончева “еволюира”. Радвайте се г-н Инджев, писах ви вече, че вашето дело ще се увенчае с успех, дерзайте. Чакам и президента да израсне, до истински български родолюбец (не казвам патриот защото това вече е мръсна дума, така както я е определил Ботев). Забележете, че никой от нашите възрожденци и революционери не се е нарекъл “патриот”, или аз поне не знам за такъв.

 5. Така е. С дявола ортаци да станат са готови комунягите.Нямат морал, нямат скрупули.
  Баба ми казваше: “Срама нямат комунизите! И от Бога – ни страх, ни боязън!”
  Клаха свещеници и ги бесиха за брадите и червата им, а днес от тях по-вярващи /православни!/
  християни няма. И с русофилството им ще бъде същото. Първата им стъпка беше да “заобичат” Стамболов.
  Когато Кремъл сдъвче и изплюе Путин от комунягите по-русофоби в България няма да има. Да му мисли
  тогава Иво ИНДЖЕВ – той ще е обругаван и заклеймяван като гаден русофил и дълбоко законспириран агент на Москва.
  Очевидно благодатната почва, върху която избуява и укрепва комунистическия бурен, освен невежество, трябва да притежава и доволна доза исторически къса памет! Не случайно по нашите земи се е пръкнала “народната мъдрост” – “Всяко чудо за три дни”…

 6. Много добре трябва да помним. За да не помним затова в София има паметник на незнайния воин. Загиналите герои са до човек ясни във войната срещу русия но сссрусия ги изчагърта от центъра на София чрез поствените зависими и контролирани от нея слуги. И така до последните дни , месеци и години които с помощта на добре обучени слуги чрез създаване на фалшификати и унищожаване и покриване на ценни сведения и документи променят Българската история. Особено с празника на св. Кирил и Методи където се разнасят наляво и надясно някакви букви. И ще спорим със Северна Македония. (По-старото име на тази област е Тракия ) Българи и Българи ни вкарват във филма коя лъжа е по -истинска.

 7. “Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо, наште душмани”
  Ilian Vassilev
  10 ч ·
  Утре или най-късно вдругиден ще изнеса информация за прикриване от страна на Димитър Георгиев екс шефа на ДАНС на операция на руски служби с български олигарси, целяща да блокира интерконектора с Гърция. Вместо да разчисти терена от агенти на Москва, той се включи към хора на блокиращите.
  Тъй като е известно че е човек на Борисов, заключението, което бе направено на времето е че спирането на интерконектора е лично дело на експремиера.

 8. Утре или най-късно вдругиден ще изнеса информация за прикриване от страна на Димитър Георгиев екс шефа на ДАНС на операция на руски служби с български олигарси, целяща да блокира интерконектора с Гърция. Вместо да разчисти терена от агенти на Москва, той се включи към хора на блокиращите. Това написа във Фейсбук профила си анализаторът Илиян Василев.
  “Тъй като е известно че е човек на Борисов, заключението, което бе направено на времето е, че спирането на интерконектора е лично дело на експремиера”, коментира той.
  https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-shte-iznesa-informatsiia-kak-eksshefat-dans-prikrival-ruski-agenti.html
  ——–
  Взе да става ясно кой е най-големия руски шпионин в България.

 9. Да му е честит на Иво седмият внук!

  Относно простотията на Дончева:
  Едно не мога да разбера. След като са си лика-прилика, тя, Татяна Дончева, въплъщение на елегантната женственост и “самотата в спалнята” (цитирам опикаващия фонтани) а Борисов – въплъщение на мачовската мъжественост и също “сам като куче” в спалнята си, както лично си призна, с изключение на Мата Хари, но то е друга “човешка потребност”, защо Дончева толкова много го мрази? Ама искрено го мрази и то от години, очевидно, не само за пред електората. Дни след последните парламентарни избори в репортаж по една телевизия Борисов даже се оплака с паникьосано изражение, че върху му се нахвърляли само някакви злобни жени – Корнелия Нинова, Мая Манолова, Татяна Дончева ! (тук повиши тон) и продължи Мария Капон… Антоанета Цонева, именно защото са злобни, останалите граждани за европейско развитие го обичали. Нахвърлят се злобарките сигурно защото той ги е отхвърлил и не ги е “опраскал” или обратното.
  Какво ли ще стане, ако тия двамцата вземат да се разберат (като еднакво прости) и да се вземат най-накрая?!

 10. Честито, г-н Инджев!
  Бъдете живи и здрави цялото семейство!

 11. Господин Инджев, Татяна Дончева Ви е нарекла урод, защото самата тя е! Както пише в Еклесиаста, с каквито очи гледаш на света, такъв си ти!

 12. Да Ви е жив и здрав внука,г-н Инджев,да Ви радва и дава импулси.Да живее в държава свободна от руския ботуш.

 13. Към Krasnoselski:

  Той вече живее в такава държава. Да се надяваме и нашата да стане такава.

  Благодаря на всички за поздравите!

 14. Да е жив и здрав внукът! Дано да се е метнал на дядо си Иво, да надгради мисията му и да го надмине!

 15. Истината никога не е и не може да бъде уродлива. Уродлив е само паралелният свят на неистини, пропаганда, лъжи, фалш и лицемерие, в които няколко български поколения бяха обречени на обезличаване и ограбване.Всъщност именно Татяна Дончева е част от виновния /и уродлив/ политически елит на България, в това число носи вина за ударите върху честни и талантливи хора – всъщност истинският елит на нацията – обречени да оцеляват в периферията. Във всеки нормален свят хора като Иво Инджев биха били лицето на този елит. Въпреки че именно такива хора умиват срама от лицето на нацията ни, плащайки висока лична цена. Примерите са толкова много. Така че – макар на моменти Татяна Дончева да буди известни симпатии с прямото си говорене, някак не мога да повярвам на крокодилските й сълзи из студията – каква простащина и невежество царели навсякъде.Това всички го виждаме, но защо не вземе да си признае и за своето невежество, за опортюнизма си, за работата, която не свърши като политик. Докато не си признае и не се извини, ще стои някак нахално и посредствено.

 16. Прави Ви чест г-н Инджев, че бившата ю-консултка на Мултигруп се е заяла, с който не трябва.
  Към г-н Д”Рок: патриот е чуждица, а родолюбец/моля пояснете, откъде цитирате великият ХБ/.
  Към г-н В.Станев: почитането към пресвети К и М е на 11ти май,а в католическия календар, 14ти февруари е ден на Св.Кирил и т.н.моля не се засягайте, с уважение към всички във форума, Румен.

 17. не разбирам защо българските русофили свързват обичта си към Русия с обичта си и раболепието към Путин. т.е. ако не харесваш политиката на Путин значи си русофоб
  много много удобно за да прокарваш вредни влияния в родината ни
  ама това не се ли нарича предателство???
  Путин е диктатор дали е в Русия или не няма значение допуснали са го в Русия те да се оправят ние няма как да станем “русофили” при това положение
  когато си свалят диктатора и станат нормална държава пак ще станем русофили както според тях сме били винаги
  Но моля не ме обвинявайте в грях към Русия понеже смятам Путин за световно зло

 18. Иво и семейство, вие сте благословени, честит внук! Вече много ми водиш, не съм ти от категорията!

  Каквото Господ даде, човек не може да ти го взема. Бъдете яастливи!

 19. Иво, честито седми внук!
  Нека бъде жив и здрав и да последва дядо си!
  Седем внуци от първата реколта (както сам се изразяваш) от три деца си е добра продуктивност, откъдето и да я погледнеш. Както е тръгнало, когато й дойде времето и на втората реколта, не само ще попаднеш в десетката, ами и ще я прескочиш. Дай, Боже!

 20. Към Румен Панков: Стихотворението “Патриот” на Христо Ботев.
  Ето и Захари Стоянов за “патриотите”:
  “Днес не е епоха за патриотизъм, а за гечинмек.” “Както виждате, читателю, патриотизмът е бошлаф; той е съществувал само при турското владичество, а днес е невъзможно да се направи разлика между родолюбеца и шпионина; палмата на първенстврто се подава на тоя последния… Луди глави са били ония, коити са спущали куршумът в мозъка сн за щастието на другите. Какво заблуждение. Нека ги подритват днес по улиците, за да им доде умът в главата…”
  https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=149&WorkID=3866&Level=3

 21. И още от Захари Стоянов:
  ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ ДО СТЕФАН С. БОБЧЕВ, РЕДАКТОР НА В. „МАРИЦА“
  ПЛОВДИВ, 27 ФЕВРУАРИ 1884 Г.
  “Не забравяйте, че аз имам работа с хора доносници, които не вземат от дума, които минуват у нас за симпатични, за патриоти, за публицисти, когато в другите страни те не могат да се подадат на улиците, освен нощно време, защото честните хора им викат, като кучета.”
  http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1196:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

 22. към ядосан:

  “когато си свалят диктатора и станат нормална държава пак ще станем русофили …”

  Нашия вековен враг е русия, господине, не пут.ин! Няма как да ни кандардисате да станем русофили!

 23. Обсъждането беше за ТД, но тук към докачливият Д”Рок: снабдете се с Речник на чуждите думи в българския език, отворете на думата “патриот” и там ще прочетете що е родолюбец.

 24. Твърдението на Раковски е със 150 годишна давност обаче …

 25. Към GHOST:

  Това го прави още по-ценно. Има стойността на прозрение и предупреждение. Какво ли щеше да напише, ако можеше да доживее до руските наказания за българите заради Съединението ( заради което Русия скъсва отношенията с възкръсващата със собствени усилия България – ужас за Русия),за русофилските преврати, руската агресия през 1916 г., руските бомбардировки срещу Варна и Балчик и най-вече срещу окупацията на България през 1944 г.!

 26. всъщност съм съгласен с вас, русия е наш враг още от времето на хазарския хаганат, не че много са се променили до сега, та трябваше да постявя русофили в кавички пак, но мисълта ми беше че русия ако иска да спделя съвремието ни с цивилизования свят трябва да спре да таче диктаторите си
  това е

 27. Русофобията е лошо чувство, за разлика от русофилофобията!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.