САЩ се бранят от корумпирани нашистки мутри, но не ни забраняват да ги избираме пак

 

 

 

 

 

Повечето гербаджийски пропагандисти се изпокриха в изчакване на инструкции от вожда си как да отвърнат на американския удар със санкциите срещу лица, процъфтели като корупционери при тяхното управление. Не дочакаха друго, а само една лъжа, че на 2 юни Методиевич не бил обсъждал в резиденцията на Херо Мустафа тъкмо сензацията от 2 юни с обявяването на американските санкции, които превърнаха България в център на световното медийно внимание.

Искат от нас да повярваме, че цял свят говори за санкциите, които нямат прецедент срещу съюзническа на САЩ страна, а само в София Мустафа и Методиевич си гукат единствено и безгрижно за светлото бъдеще, както беше упълномощен да излъже в. “24 часа”.

А защо изобщо е посетил в същия ден американската резиденция буквално часове след новината? Нали е много лоша тази госпожа Мустафа ( пак според гербаджийските пропагандатори) , която се меси тук? Защо не я наказа нашият храбър пожарникар с презрението си, а вместо това си проси аудиенция при нея на пожар?

След първоначалния ступор, гербаджийските пропагандатори напуснаха видимото вцепенение и дадоха воля на онова, което си мисли, но няма куража да заяви сам ( за да не си отреже окончателно и без това вече задънения път към Америка) техният вожд.

Четем във флагмана на виртуалната пропаганда, бившият виртуален официоз на България ПИК, следните мисли на Вожда, изречени на подходящо за целта място от най-кресливия медиен охранител на Божеството му от Банкя. Георги Марков пише във Фейсбук:

– Херо Мустафа е генерал-губернатор на България ( така казал професор Георги Близнашки, а той не бил кой да е- доживяхме най-върлият на приказки бивш тъмно син деятел да се позовава на бившия червен депутат като върховен арбитър по запазената за руското влияние у нас марка “генерал губернатор”).

– Американският държавен департамент направо да поеме управлението на България.

– Американците ще определят кой ще е следващият премиер на България, такъв бил изводът от факта, че предишното Народното събрание не е излъчило правителство. С други думи Марков, който наистина с пяна на уста прогнозираше четвърти “Кабинет Борисов”, вече е “осъзнал”, че неговият кумир няма да управлява повече, но вини за това американците, на които кумирът му се мазнеше публично години наред, а в същото време наторяваше с действията и бездействието си руското влияние в България до положение този бурен на българско-съветската “дружба” да избуи доминиращо и консенсусно в 44-тото Народно събрание. В него нямаше нито една политическа сила която да оказва съпротива поне формално на това влияние. Ще остане в историята като уникално постижение на руското проникване в отделна натовска държава, член на ЕС.

– Нямало вековна дружба между САЩ и България, но се очертавала такава, остроумничи абсурдистки в този контекст Марков.

– Такова чудо ( като американската намеса ) никога не е е имало, обобщава адвокатът на гявола от СИК, който явно съвсем е свалил маската си на най-яростен антикомунист. Вече пее съвсем открито в комунистическия хор със съветски акцент рефрена  “никога не сме били по-зле”.

– Боксьорът Кличко не е допуснат да управлява Украйна, американците му позволили само да стане кмет на Киев, търси теле под този вол защитникът на каратиста от Банкя, когото решаващо подкрепиха да се покатери за дълго на върха на българската политика германците и тяхната Меркел ( която Марков особено много обича шизофренично да попържа и безславно да “сваля от власт” –  да я “пенсионира” от близо 5 години насам, наричайки със самовлюбен гаменски устрем връстницата на Методиевич “баба Меркел”).

Има и още подобни “прозрения” и логически противоречия в публикацията на гордия с отблъскващата си сервилност адвокат на гявола от СИК. Но тези опорни точки, които никак не са огнеупорни, а са допълнителни съчки в огъня на все по-голямото презрение срещу началника му у нас и на Запад, са напълно достатъчни, за да установим какво се случва в челото на ГЕРБ и в тила на изпадналата в глуха защита популистка партия.

Диагнозата за заболяването в черепната кутия на тази пропаганда, която се опитва да прехвърли тежестта на американския упрек изцяло към един друг Череп, е тежко безумствено разстройство от безмозъчното сътресение, което предизвикаха американските санкции в ГЕРБ – при това без все още да бъде атакуван поименно главният мозък на организираната прес -тъпа трупа. Той се разпозна като жертва и някои негови (спящи) клетки се разкрещяха от болка. 

Липсва им  обезболяващата  обичайна защита от САЩ на посланик Митрофанова, която два пъти вече ги\го защити от лошите американци през последните три месеца. Последният път Митрофанова се хвърли да брани корупионното проруско статукво у нас близо седмица след онзи американски доклад от 30 март, така че има още време по аналогия да се изяви. Обаче нервите на подопечните й тук не издържат. Подсещат я да си поеме ролята на закрилница срещу “американското чудо”, каквото по време на съветската окупация наистина не е имало тук. 

И знаете ли кое наистина е най-малоумното в тази защитна линия? Това е фактът, че тя изобщо е защитна. Защото никъде в текста на Министерството на финансите на САЩ не се визира експлицитно ГЕРБ и нейния вожд. Писъците в това отношение са си направо вид самопризнание.

И още нещо, човек няма нужда е бил депутат, юрист и конституционен съдия, за да забележи, че САЩ никому нищо не забраняват в България. Те се защитават от българската корупция с руски корени, която подло се възползва от съюзничеството, за да налази и САЩ. Забраняват й да вирее там, както процъфтява в своя руски свят тук. А вий, които си избирате корупционери, сте идиоти, ни казват те косвено по Ботевски. 

Да, от това боли, но не са ни виновни американците, че се бранят от руската зараза с вносна българска мутра. Можем да си я избираме пак колкото си искаме. Но трябва наистина да си голяма мърша, в потвърждение на казаното от Славейков, за да не си в състояние да направиш тази преценка.

11 мнения за “САЩ се бранят от корумпирани нашистки мутри, но не ни забраняват да ги избираме пак”

 1. Няма по-голям износител на корупция по обеми и мащаби в световната история от Мордор. Всичко което не може да се купи с пари, се купува с много пари. Или поне се правят опити. Навсякъде и във всяко едно направление.
  На фините още им пари, туй в контекста И на провеждащото се световното първенство по хокей на лед в Рига далечната 2014г. Тогава на финала в Минск, ватниците btw за последен път спечилиха титлата именно срещу Финландия след безобразно съдийство в полза на “сборная” и докарало до състояние а-а шефовете на Суоми да извадят от ледената площадка тима си предсрочно. Припомням това обстоятелство не случайно. По всички азимути се правят на които трябва неустоими предложения.
  А на Дантеления Жоро, с двата агентурни псевдонима Николай и Стефан припомням по повод тъпните които е изръсил на мах за янките виц който бе на много челно място в “класацията Златната решетка”:
  “Да си ЕМ американците и техните врагове”. Въпросът на въпросите е или както обичаще да сублимира дедушката ленин, архиважно е да се отграничиш до “и-то” за да не объркаш приоритетите. Направило го е ЛЕКЕТО
  ДГД!

 2. Топката е вдигната пред вратата на ГЕРБ,но се изисква умение тя да бъде вкарана.
  За това е необходимо ясните истини да бъдат изнесени кратко и просто пред овчото стадо,гласуващо до сега за ГЕРБ. От много обяснения то не разбира,Споделената простота е неговата същност.
  Затова ГЕРБ посредством агентите си като агент Николай размива нещата.Вместо да отговаря той обвинява в реваншизъм,преврат, комунизъм,американизъм и иска писмени доказателстеа.
  После тези доказателства да бъдат обработени от назначените от него “компетентни органи” като прокуратура,съд,медии и т. н.
  Това са стари номера и е съвсем реално те да завършат с гол във вратата и изпадане в групата на бай Ставри

 3. Не е за вярване! По една от телевизиите другарката Дърева призна,че Жан Виденов страдал от умствено заболяване.
  Другарската критика прозвуча като самокритика.

 4. Последната / за сега / предизборна проява на Методиевич, че само най-мъдрите и най.глупавите не се променят, а той в никакъв случай не спада към тях. Той е само прост, което означава, че ще се промени.
  Ето защо гласувайте за простия, но не глупав Методиевич!
  Гласувайте за статуквото!

 5. Мислех да напиша “А малинката на тортата – Малинов при Волгин”, но съобразих, че цирковете тепърва започват и много подобни върхове ще бъдат покорени.

 6. Съгласен съм с анализа. Имам само една бележка – вероятно авторът визира 44-тото НС като пример за “консенсусно” мълчание по темите, свързани с девиациите от прозападния път на България. Знам, че е техническа грешка, но дяловът се крие в детайлите, така че следва да се знае: В 45-тото НС имаше поне една коалиция, която със сигурност не мълчи и може би затова не е обсипана със злато, но пък ежедневно се бори със злото. Знаете коя е. Sapienti sat.

  Пожелаваме й да излизе от “кулата от слонова кост” с цел увеличаване на електоралната подкрепа, което е неминуемо, след като най-после лидерите й разбраха, че на простия трябва да се отговаря с прости, но ефективни и знакови акции и послания. Защото сложните дискусиите за разделението на властите в трудовете на Монтескьо е добра тема за разговор на по зелен чай и цигара, но хората имат нужда от визуализации и лозунги – специализирания съд е почти извънреден и е бухалка за опраскване на неудобните. Толкоз.

  П.С. Тия дни слушах апологета на каскета – “проф.” Антоанета Христова. Горката говореше, че санкциите по закона Магнитски били знак и към прокуратурата, но най-вече към съдебната власт. Не знае, че под съдебна власт се разбират: съд, прокуратура, следствие, та ги дели на прокуратура/съдебна власт, като хвърля камъни в двора на последната. Вероятно грешката идва от това, че “нЕма как съдебна власт да не значи съд, звучи логично”. Може би обаче грешката е вярна и правилно “проф.” Христова е извадила на база критерия поведение прокуратурата от съдебната власт. Амин.

 7. 66-годишната баба Меркел на 71-годишния агент Никалай.

  P.S.: GOD BLESS AMERICA!

 8. Гледам, обикаля един колаж, на който Борисов прегръща Стефан Данаилов с главата на Пеевски. Няма да се учудя, ако е направен от някой гербаджия, за да компрометира колажа с чекмеджето. Дори очаквам да излезе оригиналната снимка на шкафчето с чекмедже, пълно с пачки презервативи.

 9. >нашият храбър пожарникар

  Лицето ББ не е пожарникар от поне 31 години… на „пожарникар“ ли го обиждате, че има нещо укоримо в това му минало поприще, а не примерно на бивша мутра/СИКаджия какъвто също е?!

 10. Към Пожар:
  В Америка пожарникарите са на почест. Но у нас един пожарникар по образование беше нает да овладее държавата без да сме виждали и да знаем дали изобщо някога е гасил пожар.
  Дали го обиждам с тази констатация?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.