Американските санкции срещу корупцията с руски корени в България активираха антиамериканизма на “американския възпитаник” Илиан Тодоров

Докато руското посолство ( все още) мълчи за американските санкции и изневерява засега на навика си да защитава българската корупция от американските критики, най-нетърпеливите да се харесат на Кремъл местни нашисти побързаха да заемат ясна антиамериканска позиция. Пръв сред най-известните политици сред тях се обади по темата Румен Петков, принуден от своя партиен лидер и премиер Станишев да подаде оставка на 24 април 2008 г.  от поста вътрешен министър заради контакти със сенчести групировки и заплахи срещу журналисти.

Не се стърпя да го последва Илиан Тодоров, който беше награден от премиера Методиевич за екстремните му изяви в тандем с неговия бос Сидеров. Атакистът беше назначен на 25 май 2017 г.  за управител на Област София. Методиевич го превърна от дребен фактор от миманса на рашизма в шеф на най-едрата административна единица в България. А когато се възмутих като журналист от този факт, Тодоров започна да ме разкарва по съдилища. Обяви ми война на унищожение чрез иск за наистина унищожителната сума от 120 000 лева за клевета и обида. Беше си определил да ме наказва с по 10 000 лева за конкретни мои думи, но не успя да защити брътвежа си в съда за нито една от тях.

НА СНИМКАТА: Илиан Тодоров загърби опортюнистично хулите срещу “гейропа” и ги замени с европейското знаме зад гърба си в кабинета си на бул. “Витоша” на пъпа на омразната му София, която обикаляше със своя бос Сидеров да прави показни “граждански арести” на непокорни софиянци .

 

 

 

 

Неее, не беше Методиевич поръчителят, а “само” партията “Атака”, която го обслужваше във властта срещу постове за нейните най-заслужили кариеристи.  За мръсните си поръчки Методиевич си има остриета, някои от които са откровено тъпи, но не и толкова, че да не се досетят сами как да му услужат с атака срещу “когото трябва”. 

 

 

 

 

 

Тодоров успя да се открои и по време на протестите срещу Методиевич и протежето му Гешев миналата година като техен защитник. Нарече протестиращите “изроди”. А сега скача да адвокатства нелепо на посочените от САЩ “корумпирани” ( кавичките са негови) Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков, чиито имена били омърсени, а те и техните семейства, горките, били лишени от изконни човешки права ( т.е. забраната им да посещават САЩ е тяхно “изконно човешко право”, според Тодоров).

Не бих се връщал към неприятното занимание да се занимавам с този човечец, който загуби на две инстанции едно от делата си срещу мен, а от второто сам се отказа на второто заседание на Районния съд в София. Обаче той ме предизвиква с констатацията си, че преди сме били слуги на Русия, а днес на САЩ. Това стандартно за путинофилите у нас приравняване той прави в свое изявление, цитирано от най-близката до пропадналото статукво виртуална медия в България.

Моля, моля, слуга на Русия е самият Тодоров. Той се гордееше с този факт. Разхождаше се демонстративно с яке с надпис “Россия” в антуража на своя партиен вожд Сидеров по улица “Раковски”.

 

 

 

 

Когато припомних този факт в съда ( защото атакистът се беше нацупил от забележките ми за неговото русофилство и се опита да ме опровергае, т.е. прие за обида да бъдеш русофил ) Тодоров се оправда детински, че якето му било подарък от познат, който произвеждал тази стока. 

В желанието си да ме изкара клеветник Тодоров многократна натърти, че не бил (като) Волен Сидеров. Отметна се ( в името на целта си да ме осъди) от собствения си кръстник, когото бранеше с тялото си докато имаше изгода. Предаде в съда кръстника на детето си, разчитайки вероятно че кръстникът, няма да разбере. Чудя се дали все пак не е изпитвал някакъв срам от незащитимата си позиция, че се опита да поиска от съда делата му срещу мен да протичат при закрити врата –  нахална и абсурдна претенция, която съдът не уважи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интересно, ако негов приятел беше произвеждал якета с надпис “Хайл Хитлер” дали и такъв подарък щеше да демонстрира телом и духом ? Вероятно да, ако се съди по антисемитизма му, от който той яростно се разграничаваше в съда, но не успя да убеди съдиите в своята невинност. Не на последно място се провали поради цитираните от мен негови публични антисемитски изказвания и на свидетелството на потърпевшата от него Генка Шикерова пред съда, на която той ехидно препоръчваше в “еврейската телевизия”  БТВ да си смени фамилията на Цукерман. 

Тук е мястото след близо две години да благодаря публично на Генка за храбростта й . Тази смелост не се подразбира, нито се придобива след някакъв курс по обучение в храброст. Имат я хората по рождение или обратното.

Очаквах смелост да прояви моят вече бивш приятел от мъжки пол Бойко Станкушев. Той не беше длъжен да откликва на поканата ми да свидетелства от личен опит що за агресор е Илиан Тодоров, видно от приложеното пред съда видео, показващо нахлуването на Тодоров начело на хулиганстващи атакисти в приемната на БНТ на 27.06.2013 г. , за да търси сметка на журналистите, които нарече “платени , поръчкови измекяри”. Станкушев се съгласи доброволно да свидетелства в МОЯ ПОЛЗА. Вместо това бившият ми приятел, наречен от Тодоров тогава “платен, поръчков измекяр”, направо втрещи моите адвокати и привърженици в съдебната зала, обрисувайки атакиста като “кротко агънце” ( изразът е мой за краткост и образност, а протоколът с подробностите от изразеното в този дух мнение на Станкушев е на разположение на желаещите да ме опровергаят).

“Кроткото агънце” Илиан Тодоров се разлюти невъздържано и пред Софийския градски съд. Излъга нагло, че съм го нарекъл руски шпионин пък той бил учил в американско военно училище.  Наложи се да го репликирам, че лъже. Никога никъде не съм го обявявал за руски шпионин. Той не може да докаже с нищо обратното и при желание можех да му заведа само по тази причина дело за клевета. Но се въздържах от едната погнуса. Може би сгреших и така поощрих друго негово подобие по манталитет да се опитва да ми запушва устата и да ме влачи по съдилищата във връзка с казус, по който би трябвало аз да го съдя.

А и да си учил нещо в САЩ не е доказателство в този смисъл, включително и поради факта, че в САЩ със сигурност има доста учили там руски шпиони. Също така да си учил в Русия ( като Ботев, Стамболов и т.н.) също не те прави русофил – дори и русофили, като Иван Вазов успяват да се отърват от това заболяване, макар и в края на живота си в неговия случай.

Но такова “прозрение” не е по силите на обекта на моето презрение… 

А че не става дума само за мен като критик на Илиан Тодоров, макар да бях откроен в “тълпата” негови остри критици в медиите ( след партийно решение да бъда тормозен, взето в централата на “Атака”, както стана кристално ясно от показанията на свидетелите на Тодоров), мога да илюстрирам с китка мнения на много журналисти и медии. Явно съдът възприе тези мнения като доказателство за истината какво представлява Тодоров, въпреки че мой свидетел се опита да оневини агресивността му.

Цитирам:

“София посреща Председателството на ЕС с губернатор антисемит, хомофоб и побойник! Лиляна Павлова няма ли да каже нещо по темата? Същият, който обяви преди няколко години, същите тези гости и ръководители на ЕС за „болни политици, които управляват Европа от името на гей-лобита и превръщат съюза в аморално сборище от хомосексуалисти.

Обидите на Тодоров обаче далеч не свършват с това. Той захапа и хората на изкуството, като съобщи по телевизията, че „75 % от хората на изкуството са хомосексуалисти и дегенерати. 

Днес същият се готви да се изтъпани пред същите тези хората, които обиждаше вчера, вече обаче облечен с новата премяна на широко скроен европеизиран демократ.

Всъщност едва ли има смисъл да се доказва с големи детайли, че личността Илиан Тодоров е крупна обида за целият ЕС и идеята, която тази организация носи. Най-малкото е унизително и срамно това лице да бъде начело” 

Жалка и комична картинка, защото именно хора като Илиан Тодоров се явяват своеобразни терористи за собствения си народ, а безумните им обиди към евреи и други етнически и маргинални групи, са по-страшни от всяко друго оръжие за масово унищожение.https://www.bulnews.bg/article/309825

Щурмовак на “Атака” стана управител на София-област – Mediapool

www.mediapool.bg/shturmovak-na-ataka-stana-upravitel-na-sofiya-oblast-news26430

https://nova.bg/news/view/2017/05/25/183214/атакист-нахлул-в-натфиз-стана-управител-на-софийска-област

25.05.2017 г. – Щурмовак на Атака стана управител на София-област – Бившият депутат от Атака Илиан Тодоров бе одобрен в четвъртък от Министерския съвет … За действията си около и в НАТФИЗ Волен Сидеров бе осъден на пробация – една от общо петте присъди, които националистът получи за …

Атакист от нахлуването в НАТФИЗ стана областен управител …

dnes.dir.bg/news/natfiz-ilian-todorov-25812655

25.05.2017 г. – Правителството назначи Илиан Тодоров за областен управител на Софийска област и освободи досега заемалата длъжността София Торолова. … Тодоров е бивш депутат от “Атака“, който стана по – известен по време на шумното нахлуване в НАТФИЗ заедно партийния лидер Волен …

26.05.2017 г. – “Илиян Тодоров е бивш член на партия „Атака” и познат с ярките си хомофобски позиции и със зрелищното си участие в акцията на Атака срещу НАТФИЗ преди 2 години, заради което лидерът ѝ Сидеров беше осъден. Тогава Тодоров се „прочу” с изказването си „75% от артистите са …”

И. Тодоров: Борисов и Цветанов изнасяли пари в куфари – Frognews

https://frognews.bg/novini/todorov-borisov-tsvetanov-iznasiali-pari-kufari.html

Да, Илиан Тодоров не е единственият бивш обвинител на Методиевич, нападан с квалификации, за които би могъл да бъде съден поради липса на доказателства. Методиевич системно приласкава и най-озъбените срещу него бивши лаещи по неговия керван ( с извинение за примера, но в моя случай не успя). Но е забележително да се припомни, че опитоменият впоследствие от него Тодоров  го определяше в прав текст като мафиот. Вместо да го съди за клевета, Методиевич си го прибра в “мафията”.

http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/koj-e-ilian-todorov-izbran-za-oblasten-upravitel-na-sofijska-oblast.html:

“Прочетох изявлението на Бойко Борисов, той говори за някакви плажове на мафията, доста нахално, при положение, че именно 90-те години Бойко Борисов беше един от хората, които имаше първите охранителни фирми. Тогава само мафията можеше да има охранителни фирми. Същият Бойко Борисов, който си играеше тенис с хора от българския ъндърграунд, да не ги споменаваме поименно всичките и същият Бойко Борисов сега ще говори за мафия – много е грозно“.

Илиян Тодоров е острие на политическата агресия и обича да обижда по колективен признак, говорейки за “хомобандити” в Европарламента, но не прощава и на родните артисти”https://www.youtube.com/watch?v=fyPf0tCZbrA

Ето това е колективният портрет на днешния защитник на  Божков, Пеевски и Желязков – защитник от позицията на възмутен “патриот”, че американското законодателство се било поставило над българското – твърде неграмотно обвинение във връзка с факта, че законът “Магнитски” се прилага в САЩ като форма на самозащита от корумпирани мутри, а не на българска територия. Целта на закона, който няма сила тук ( а и тук няма сила, която да попречи на мутрите да вилнеят по върховете на политиката, медиите, администрацията и бизнеса) да бъдат защитени самите САЩ от българската корупция с руски корени.

Като става дума за грамотност, давам линк към разпространената от “агенция” ПИК позиция на Илиан Тодоров, за да се види нивото на грамотност на този екзалтиран “патриот”, който освен всичко дори не знае как се изписва названието на една от емблематичните за европейската и световната демокрация държави.

https://pik.bg/илиан-тодоров-трябва-да-покажем-на-сащ-че-българия-не-е-протекторат-а-независима-държава-з-news1030618.html

18 мнения за “Американските санкции срещу корупцията с руски корени в България активираха антиамериканизма на “американския възпитаник” Илиан Тодоров”

 1. Прасето си иска кочината.

 2. “НЕдерландия”, ха-ха! Направих си труда да отворя парцала пик, та да видя какви ги е ръсил илиянчо. Е, да не му придиряме много. Горкичкия, толкова си може.

 3. Има и друга новина “с руски корени”, която, лично мен, ме разтревожи и възмути повече от антиамериканизма на родните продажници :

  Дмитрий Гудков, син на полковника от КГБ и бивш депутат от Руската дума Генадий Гудков, щял да обединява ОТ ВАРНА (!) руските ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в чужбина срещу Кремъл ? Това заявил самият той за телевизия “Дождь” от Киев, където бил в момента. От там щял да пътува за българската морска столица. Във Варна пребивавал постоянно и баща му, Генадий Гудков, който също бил един от “най-острите критици на Путин”. 🙂
  Та имам въпрос към този опозиционен политик Дмитрий Гудков, искал ли е разрешение от българските власти (тъй като България не е е част от евразийския концлагер, а суверенна държава, член на ЕС и НАТО) преди да обяви публично намеренията си да развива от българска територия политическа дейност и да “обединява руските професионалисти в чужбина” ???? Щото тук, в България, по Конституция, само българските граждани имат правото да организират политически партии и да обединяват около патриотични инициативи сънародниците ни в чужбина. Да не би да се подготвя някаква руска Алтернатива за България по модела на руската Алтернатива за Германия? А Путин ще има основание да издаде заповед за “ограничен” окупационен десант на Българското черноморие, за да залови противниците на Русия, русския мир и , като нищо, превантивно може да остави вежливите си зелени човечета неограничено време на българска територия. Алкохоликът Портных няма начин да не съдейства за реализирането на това патриотично начинание!

  Само че българите вече не са политически “девствени”, както беше в началото на прехода, осъзнават риска за нациналната ни сигурност и териториална неприкосновеност, ако властите и службите ни допуснат каквото и да било руско международно обединение за съпротива срещу путинския режим от бългаска територия.

  Дмитрий Гудков ще обединява от Варна срещу Кремъл руските професионалисти в чужбина

  https://faktor.bg/bg/articles/dmitriy-gudkov-shte-obedinyava-ot-varna-sreshtu-kremal-ruskite-profesionalisti-v-chuzhbina

 4. Ето я “Алтернатива”-та за България:

  Разказ за Петър – “шпионинът”, който пожела да избяга на Запад неуспешно
  Някой ще си спомни ли за поне един разбит човешки живот, когато гледа истинските предатели, слуги на Съветския Съюз или на постсъветска Русия на Путин?
  д-р Любомир Канов

  https://faktor.bg/bg/articles/politika-na-vseki-kilometar-razkaz-za-petar-shpioninat-koyto-pozhela-da-izbyaga-na-zapad-neuspeshno

 5. @sms
  Може да не съм го прочел в най-подходящото настроение, но написаното от Вас ми звучи като “Не трябва да се допуска дейността на руски опозиционери във Варна, за да не се разсърди Путин и да ни потърси сметка, а защо и да не ни окупира (ако не сега, то когато при втория си мандат Тръмп суспендира член пети)”
  Вярно, в сегашната конституция не пише, че който роб купи имот във Варна става свободен, но не е хубаво да приемаме термина русофоб буквално (и да треперим да не би Путин да се разлюти).

 6. Към sms:

  Такива покъртителни истории трябва да бъдат разказвани и събрани в поне една книга.Бившият комунист Солженицин го направи тайно от властите в Империята на злото. “Архипелаг ГУЛАГ”, освен автобиография, е всъщност негов преразказ на много подобни разкази. Те разтърсиха фалшивия морален авторитет на комунизма най-напред пред западните комунисти, а след това и в самия разпадащ се СССР.

  Много пъти съм разговарял с хора, преминали през ада на истинските репресии при комунизма с Правешко лице ( смятан за относително мек в сравнение с други съветски варианти по специфични местни външни белези).

  Особено често ми се случваха такива срещи докато бях главен редактор на в. “Демокрация” ( от лятото на 1993 г. до 11 месеца след това). Репресирани идваха при мен с някой спомен за публикуване, но беше ясно, че спестяваха най-страшното от истината. Явно е било непоносимо за споделяне като унижение на изнасилени хора, които не желаят да разкажат “подробностите”.

  При цялата деликатност на въпроса съм ги питал дискретно защо не отидат докрай в разказите си. Беше очевидно, че не желаят или дори не могат да го направят. Някои мълчаливо само клатеха глава, други промълвяваха нещо като ” не е за разправяне”…

  Усещам в д-р Канов решителност да направи каквото може за запълване на този вакуум от информация. Когато го срещна ( отново), ще му го кажа и лично.

 7. @dkaraivanov

  А Вие съгласни ли сте България да се превърне в сборен пункт на какви ли не руснаци- “опозиционери” от кол и въже, живеещи “за границу”, между които (със сигурност!) значителен брой чепиги, мышкини, луговои, кофтуни и какви ли не още отровители, крадци, перачи на мръсни пари, наркотрафиканти и т.н., които да влизат, излизат и кръстосват България, под предлог, че са активисти на руска организация, която уж се “бори” срещу Путкинския режим ? Кой знае за какаво точно ще се бори? За руската окупационна перфидност и коварство няма граници! Просто бедна ни е фантазията. Затова да си разиграват “професионалните конете” другаде!
  Ленин в Польше! 🙂

 8. @ Иво

  Оказва се, за мое учудване, че не само моят живот, но и животът на ПОВЕЧЕТО българи по време на СоциализЪма и КомунизЪма е бил безкраен низ от унижения, целенасочено смазване на личното достойнство и духовния полет на обикновения българин чрез силово насаждане на примирението, че ти си човек “втора ръка” и битките, които водиш са ОБРЕЧЕНИ, нямаш право на равен старт с отрочетата на номенклатурата и ченгеджийницата, не ти се полагат дори най- елементарните нужди на битово ниво като собствен дом и достойно заплащане на труда ти, дори ако си най-добрият за позицията! Защото само едно въпросче от страна на “официалния” селекционер на службите “Ние тоя/тая професор ли ще го правим?” като някаква секретна “парола” мигновено слагаше край на предложенията и дискусиите някой СЛУЧАЕН да заеме позицията, която заслужава, щото имало “опасност” да стане “професор” и така да се промъкне в кастата, към която не принадлежи.

  В онези години, след поредната загубена битка, често си препрочитах едно стихотворение на поета Георги Джагаров, посветено на сина му:
  …..
  Защото ще видиш навярно
  реки без води и гори без листа,
  небе равнодушно и черно.

  Слепец ще те води по правия друм
  и може би тъй ще се случи,
  че някой глупак ще те учи на ум,
  клеветник на чест ще те учи.

  Ти плюй на това и напред отмини.
  За нищо не чакай награда.
  Труди се без отдих, търси висини
  и никога духом не падай!

 9. Румен Радев за закона “Магнитски” и приложението му в България:
  “Това е прецедент за ЕС. Виждате, че 10 години уж вървяхме към европейско развитие на България, а се озоваваме в един момент редом с Уганда, Судан и Саудитска Арабия. Това коментира в Пловдив президентът Румен Радев за санкциите на САЩ по закона „Магнитски“.”
  Резидентът Радев случайно ли пропусна Русия? Да знае случайно, че законът Магнитски е измислен и приложен заради РУСИЯ?

 10. БОКЛУКЪТ ит никога няма да осъзнае И това. Янките бавно запрягат ама после да не си им на пътя.
  Евгений Дайнов като за малоумници е описал картинно като как Америка процедира когато се настъпят червени линии недопустими за принципите им които са готови да отстояват до край каквито и да са последиците за “потърпевшите”.
  “Чърчил недоумява как може на Земята да има хора толкова малоумни, че да се закачат с Америка. Защото обиди ли се веднъж, тя се изправя в пълния си ръст. А този пълен ръст, пише Чърчил, е „страховита гледка”.”
  https://offnews.bg/dw/evgenij-dajnov-eto-kakvo-stava-kogato-sasht-se-iadosat-753077.html

 11. Към еСеМеС и г-н Инджев: Благодаря на SMS за д-р Канов. На т.н.”каре” – разходка в затворническия двор, с продължителост около 50 минути, много често бяхме с ЛК, тогава Любо – беше осъден по чл. 108 на 2 години затвор за критики с/у режима/но и като отмъщение, за това, че брат му бе успял да напусне нелегално България. Само накратко -изключително възпитан, благороден и принципен човек, на когото може да се вярва. Бях извикан от началника на 1ви полит. отряд в Стара Загора със предупреждение да не не контактувам с него, на което отказах. Нямаше последствия. Нека не забравяме, че нелегално д-р Канов успя да напусне България. Впоследствие стана , един от най-известните психиатри в Ню Йорк / мисля в Манхатън/. Сега е в партията КОД на д-р Москов, за която не знам нищо, за което се извинявам, но ще търся, с уважение Румен панков.

 12. Не ви ли се струва, че причината за репресиите и компроматите срещу членовете на НОЩ е отговорното решение на националния щаб да следва епидемичните норми на ЕС и да не допусне риска да се прилага в България неодобрената от ЕС руска ваксина “Спутник”-V ? Унгария и Чехия поддадоха на руския натиск и си го получиха- оставки, протести, връщане на неотговарящи на обявеното качество партиди!

  БЛС: Начинът, по който пенсионираха проф. Кантарджиев не е наградата, която той заслужава

  https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-bls-nachinat-po-koyto-pensioniraha-prof-kantardzhiev-ne-e-nagradata-koyato-toy-zasluzhava

 13. @sms
  Краткият отговор е “да”.
  Дългият:
  Аз се опитвам да гледам на случая от страната на закона (конституцията), а Вие от страната на емоцията (която в голяма степен и аз споделям). Но както преди да се сърдим на македонските историчари, трябва да поставим на мястото им нашите историки, преди да имаме претенции към македонските учебници, да надникнем в нашите (хич не ми се споменаваш Искра Баева, ама няма как), така и преди да мислим какви поразии могат да ни направят (евентуално) руските бежанци, трябва да се оправи с нашите петоколонници (откровени ватници или скрити газопроводокопатели), които правят реални поразии.

  А история като горната трябва да се върти по централните медии.

 14. Типичен пример за intimidation lawsuit (дело с цел сплашване). Аз ги наричам “дивашки” дела, на които никой цивилизован съд не може да се хване, така че да ги реши в полза на “жертвата”. Наистине е изумително как хора с очевидно девиантно поведение превзеха управлението на всички власти тук. Подобни типове, добре илюстрирани от снимките, чисто антропологично изглеждат като изпълзели от подземието.

 15. Към sms: аз не съм забелязала “компромати и репресии срещу членовете на НОЩ”. Както признаха самите “членове”, НОЩ фактически не е функционирал, а само се е появявал под това име “по телевизора” в лицето на своите “членове”, а появата им по късни доби със стряскащи /и нелишени от доза садизъм/ изказвания дори не искам да си спомням. Репресии имаше, но те всъщност бяха срещу цялото ни народонаселение, а една дама – професор фармацевт, беше подложена дори на наказателно преследване, защото каза публично няколко верни неща по същество. Нямаше как да избегнем европейските стандарти и за това не се изисква особена експертиза или прозорливост. А за Чехия и Унгария не съм сигурна дали изобщо внесоха ваксината или само изразиха намерения, които бързо бяха забравени.

 16. Впечатляваща личност е д-р Любомир Канов, с необикновен живот, но се чудя какво прави в КОД на Москов. Все едно. Преди години гледах един документален филм, препоръчан ми от приятели, за него и с него, който аз също препоръчах на мнозина . Освен това моят баща му е голям почитател и посветен читател на книгите му. Д-р Канов мисли афористично и дълбоко, като поет, дори когато разказва безобразното лице на комунизма.

 17. И аз благодаря на sms и г-н Инджев! Ако останем още малко в подетата от тях посока на интерпретация на статията, бих добавила и “Прекъснатият разказ” от проф. Димитри Гинев, който преди 2 дни е напуснал този свят. Бог да го прости!
  Ето и линк към публикацията му: https://newspaper.kultura.bg/bg/article/view/19098

 18. към sms, напатили сме се от руснаци и не знам доколко може да се вярва на такива „противници“ на режима им. По нчачло от векове те са придобили робската психика на крепостника и знаят само да търпят и да изпълняват заповеди. Освен това, мисля, че някой спомена, има и такъв путински вариянт, за притичване на „помощ“ при застрашени руски граждани или такива в „беда“. Уж идват у нас като емигранти, купуват имоти (незнайно с какви средства) поживеят някоя и друга година тук, и си показват рогата като започнат да правят неприятни скандали. Българската реакция може в такива случай с основание да е враждебна, защото трябва да спазват някакъв ред. Правят се чести побоища, които при това ескалират и Пут/ин праща тези с зелените чорапи да им „взимат страната“. Тази реакция от българска страна може да ИЗИГРАЯТ като уговорка и варненските русофили на Копейкин.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.