Колтът към личността на Методиевич отново го простреля в крака

Има една особено трагикомична сюжетна линия от режисурата на театъра на путинофилията у нас. “ Елитът” на пропутинското статукво се опита да мимикрира “русофобски”, за да изкупи вината на вожда си Методиевиеч пред западните съюзници, че превърна България в хъб на руското влияние на Балканите до степен, че за София започнаха да пишат в западните медии като за център на руския шпионаж, откъдето Кремъл командва отровителите си в региона.

Обслужващият персонал на ГЕРБ се раздели на две като при военна маневра за заблуда на врага. Част от този слугинаж мигом загърби дългогодишното подмазваческо мълчание на партията и нейния вожд спрямо безобразията на Кремъл и се опита да се предреши в прозрачни “русофобски” западни дрешки. 

Сигнал с пистолета за старт на този измислен стадион даде самият Методиевич , одързостил се да се присламчи към западните критики срещу задържането и осъждането на Навални. Методиевич застана в ролята на ловец на руски мюрета на повърхността на руския шпионаж в България.

Но руското шило не стои в торбата на въздържанието.

Взе да им разминава на неговите хора “русофобията”. Повечето млъкнаха след злощастния опит да представят американските санкции срещу българската корупция в епохата на Методиевич като намеса в нашите чудесни вътрешни работи.

Дадоха път на пропагандистите си, които бяха полегнали на дъното на въпросното блато като славянски бойци в очакване на византийския враг ( според популярния образ на възхитителната славянска бойна хитрост, който ни рисуваха в училище по времето на комунизма).

Да коментираш нещо, от което не разбираш, не е новина в клетката на фалшивия свят на българските медии, където спящите клетки на хъркащия в агония путинизъм се опитват да го героизират. Но е забавно да се види как бранят своя кумир  отвързаните отново  лаици от хора на лаещите в полза на евразийското развитие на България.

Не е важно как се казва поредната персона от миманса на прованса, която се представя за компетентна да разнищи в аванс събитие от световната политика и да му лепне етикет преди да се е случило. Но е показателно да се знае как мисли обслужващият персонал на набедения “русофоб” Методиевич, който пак се е кандидатирал за депутат и заплашва да ни управлява, ако му позволим.

Запознайте се няколко няколко цитата, придружени със скромния ми коментар на коментатор, канен в това качество през десетилетията да изрази мнение в “Свободна Европа”, БиБиСи, СиЕнЕн и… има още, но хайде да не изброявам, че да не трябва да се оправдавам за нескромността да цитирам фактите.

Ето ви и драматично обобщение от самото въведение на визирания от мен коментар в гербаджийската “агенция”, която дълго и яростно бранеше “русофобията” на своя кумир Методиевич:  

 

Америка се завръща”, изкрещя заплашително Байдън. Посланието има една единствена цел  – срещата в Женева. И е пореден опит за сплашване на Русия. 

Да, но това не е срещата в Рейкявик между Михаил Горбачов и Роналд Рейгън през 1986 г. Тогава времената бяха съвършено други. А и лидерът на СССР, тогава, беше различен. Именно след тази среща започна разпадането на Съветския съюз и поставянето на Русия на колене. Америка тогава се завърна наистина. А Борис Елцин малко по-късно разчисти пътя на Вашингтон и съвсем унижи Русия.

Путин обаче е съвсем друг лидер. А и Байдън – също. Единият е силен и харесван от поданиците си. Другият успя за нула време да си спечели негативните оценки не само на народа, но и на света. Защото САЩ в момента приличат на късния СССР. А знаем от историята какво се случва с такъв тип държави”.

Едно е желанието да услужиш на бащиците си у нас и в Русия, друго е да можеш, постигайки обратен резултат чрез закопаващата похвала за Путин като монарх- обичан от своите “поданици”.

 

Байдън успя да раздели собствената си страна и да я превърне в арена на конфликти. И наистина Америка се завръща, но засега на военното поле. 

Как се водят преговори с лидер, когато смяташ за убиец? За когото беше впрегната цялата европейска пропагандна машина, за да го сатанизира. То не беше Новичок, не беше Скрипал, Навални…И нищо от всички обвинения не се доказа. 

Всъщност със заканите, че Америка се завръща, Байдън доказва слабостта си на лидер. Силният няма нужда от заклинания, за него говорят действията му, колкото и тривиално да звучи”.

Ехааа, ако не беше Байдън да “раздели” Америка, как щеше само да я обедини непрежалимият за путинофилите американски приятел на Путин, смазал отдавна медийната критика в Русия, но пък-що се отнася до Байдън – впрегнал “цялата европейска пропагандна машина”!

Жалка картинка, но пък представителна за колта към личността на Методиевич, който го прострелва в крака за пореден път. https://pik.bg/байдън-срещу-путин-в-женева—завръща-ли-се-америка-или-ще-затъне-в-задънена-улица-news1031961.html

 

Роналд Рейгън  : “Социализъм може да има само на две места: в рая, където те нямат нужда от него и в ада, където вече съществува”. Важи и за рашизма.

 

2 мнения за “Колтът към личността на Методиевич отново го простреля в крака”

  1. Евала!
    Тази Албена Борисова била голяма работа!
    А аз си губя времето да чета Стършел….
    Интересно какво ли казва Дърева по въпроса?

  2. Аз смятам, че не ста разбрали изречението: “Путин обаче е съвсем друг лидер. А и Байдън – също. Единият е силен и харесван от поданиците си. Другият успя за нула време да си спечели негативните оценки не само на народа, но и на света.”
    Разбира се, че Байдън е харесван от поданиците си, а Путин печели негативните оценки на народа и на света. Не ги разбирате нещата!!! 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.