Нарцисът на герберите не се свени да употребява предизборно цветята- децата

Безсрамието е явно задължителното условие да водиш ГЕРБ и избирателите за носа, ако все още се хващат на лъжите на голия цар на досегашното статукво. Защото за политиците с чувство за срам и законност е незаконно да употребяват деца за своя властови нагон, но за властелина на абсурдите Методиевич няма такива бариери. Обикаля страната в рамките на истеричен последен опит да обърне войната на съюзниците срещу статуквото му и не се свени да използва за фон дечица – подобно на един друг фюрер в последните му дни.

 

 

 

 

Медийните теляци от този срамен педофилски театър, който се разиграл днес и в Кърджали, рапортуват възторжено и се позовават на простата кърджалийска приятелка на вожда като авторитет по въпросите на водачеството на вожда й:

“С “г-н премиер” и бурни аплодисменти посрещат Бойко Борисов в Кърджали. Препълнени зали стават на крака и дълго ръкопляскат на експремиера и лидер на ГЕРБ, скандирайки името му “Бойко, Бойко”.

10 години Борисов води България напред и нагоре, обяви Цвета Караянчева от трибуната, което предизвика нови аплодисменти”.https://pik.bg/пик-tv-посрещат-борисов-с-господин-премиер-и-бурни-аплодисменти-в-кърджали–на-живо-news1037796.html

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

5 мнения за “Нарцисът на герберите не се свени да употребява предизборно цветята- децата”

  1. За Тошо може да се каже всичко, което се сетите, но пожарникарят яко то надминава

  2. Ако съм на мястото на родителите на тези дечица, направо ще изям с парцалите организаторите на подобно издевателство. Само се вгледайте в снимката, очите на децата казват всичко- изумление, стъписване, потрес и откровен страх. Малките момиченца просто са си глътнали езиците. В дъното на кадъра се виждат едни по-големи каки, които имат откровено подигравчийски физиономии. Най-отзадЕ някакъв мъж снима с телефон. Предполагаемо гербер и организатор на срещата. Този пръв бих го набила.

  3. @Иванова
    Напълно сте права. Дечицата на черно-белите снимки са много по-щастливи. Не само лицата, но и очите им греят, което показва, че Борисов дори това ниво не може да стигне….

  4. Това вероятно са деца на герберастките активисти от кърджалийско. Нормален човек не би си изпратил детето за фон на този мазен простак.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.