За лисугера от Банкя гроздето на властта е вече кисело, а президентският пост е лозе на баир

Гроздето е кисело за лисугера от Банкя, който завява сега, че вече не му се управлява.

 

 

 

 

 

На брифинг днес ( кратка форма на пресконференция без много въпроси от мисирики ) той успява в кратка форма да каже много с малко, но много показателни думи.

“Aз cъм ce нaупрaвлявaл. Eгoтo ми e удoвлeтвoрeнo”, заявява днес лисугерът, когато се разменя на хранилката с щъркела от Учиндол и двамата установяват, че за клюна на единия хранилката е твърде плитка, а за мутрата на другия е прекалено дълбока и тясна.

В тази басня обаче Банкянският лисугер продължава да хитрува с претенцията да му оставят кокала на славата. Не може вече да го глозга ефективно , но и не го дава другиму. 

“ Нямa бългaрин, кoйтo дa мe cтигнe в cлeдвaщитe 50 гoдини кaтo уcпeхи и кaтo избoрни рeзултaти”, “скромничи” лисугерът пред кривото огледало.

Президентският пост, за който се облизва лакомо откакто нахлу в лисичата дупка на властта, също му се вижда вече лозе на баир.   

“Нe мe блaзни прeзидeнтcкият пocт”, твърди лисугерът, кой вече е свалил прага на приоритетите си до благодарностите към господа, че още е жив и не са го затворили.

А за заблуда на противника и за замитане на следите добавя : “ иcкaм caмo ГEРБ дa e нaрeд и нaрoдът дa e дoбрe”. 

Или не е разбрал, че едното и другото са несъвместими, или пък апелира към глутницата да го защитава. А най-вероятно става дума и за едното, и за другото.

7 мнения за “За лисугера от Банкя гроздето на властта е вече кисело, а президентският пост е лозе на баир”

 1. Сполай на Павел Тинков за топлите думи за М. Вешим и И. Нинов. Дано повече хора да ги споделят.
  Да се готвят О. Минчев и А. Гълъбов…
  Шегувам се…
  Не е важно какво сме писали, а как сме гласували…. В това отношение нямам съмнения за съфорумците….

  Бях решил да си мълча по темата за по-малкото зло (поне до втория тур на президентските избори), но се изкушавам да спомена, че според мен споровете дали Трифонов е по-малкото зло от Борисов тепърва предстоят, но поне засега той е по-малкото зло от Нинова…. Пепел ми на езика…

 2. Дали пък воплите на Борисов не са, че е “натискан” да подкрепи ИТН? Което ще дискредитира двете формации и ще наложи ДПС ”да помага’. Мисля че ПГУ се съвзе от смъртта на Л. Гоцев и Мултигруп отново е в добра кондиция. ИТН се оказа поредния заек, който извадиха от цилиндъра.

  П.П. Улисани край нашите си работи, пропускаме развитието на нещата от другата страна на “малката черна локва”. А там съветизацията продължава. Путин написа “нещо повече от статия” (негови думи), че Русия и Украйна са един народ, а на пресконференция Песков каза, че Русия “не е напускала СССР”.

 3. След отвратителната гавра с паметта на астронавтите от страна на СИКаджийската мутра, ми е много интересно ще има ли отговор от страна на Американското посолство и г-жа Херо Мустафа, или ще има мълчание…
  Защото ще ви кажа личното си мнение – това е такъв безобразен и чутовен ГАФ, който никога досега не се е срещал по нашите политически ширини!
  Самият замисъл и мисловната асоциация на колажа доста подхожда на хибридната пропаганда на Мордор! Ако съберете 2 и 2, никак не се учудвайте, че резултатът ще е 4, колкото и да се опитват да ви убеждават в противното!

 4. Не мисля, че Чалгря е по-малкото зло..Оказа се доста миризливо, самомнително и просто същество,вероятно много зависимо. В момента , когато хората очакват промяна, която макар и за малко видяхме от няколко служебни министри, той като муле пред майка си хвърли миризлива атомна бомба , макар и малка на ръст – Н Василев.Сериозно ли кукловодите се надяват да не помним кой е този и до коя крива круша ни докара.Може да е някакво съвпадение, но ми се натрапи от многото говорене, че пенсиите не били актуализирани от 2008а, ама се оказа и ,че политически не сме актуализирани от тогава .Ъпгрейда не работи или някой не иска да работи.
  Така е като не избират по програма, а по зрелища.Защото Чалгаря заложи на космическо зрелище за нас, а за ортаците голям самун – ББР и магистрали и никакво разследване – да крадат на воля.

 5. Да се приватизират магистралите и златният поток от такси да пълни частни джобове е стара идея,още от управлението на НДСВ,изглежда синчето на шефа на военно-морското контраразузнаване не се е отказал от мераците.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.