Сърдитата на САЩ ГЕРБ “топи” пред Москва и русофилите у нас президента Радев като американски съзаклятник

Както са я подкарали бившите управляващи от ГЕРБ май съвсем ще изчистят името на президента Румен Радев като руска креатура. Той самият направи стъпки в тази посока с важния въпрос към тях защо са похарчили българските милиарди за руския проект “Турски поток”, но ето че вече му оневинят проруския образ с обвинение, че стои зад подготовката за тайна сделка за още 8 американски самолета Ф 16.

Това се казва в прочетената днес в Народното събрание позиция на парламентарната група, чиито едноличен собственик беше отстранен от властта след остри и системни американски критики за корупцията в България, липсата на върховенство на закона и потискане на медийната свобода по време на неговото управление в България. След което собственикът на ГЕРБ си взе корпорацията, обяви се за опозиция ( на Радев, като съставител на служебното правителство) и спря да се прави на “американец”. Дори за 4 юли едно конгречулейшъс не промълви. Сърди се! 

Обвинението срещу Радев, че предпочита шведските самолети Грипен пред американските фалкони, беше основна линия на пропагандната атака срещу него от страна на бившите гербаджийски “американци”. Изведнъж сега се оказва, че Радев искал да се снабдим с още 8 фалкона и това вече се използва като компромат срещу него.

И как не, за ГЕРБ, която със стиснати зъби се изживява като пожертвана от новата администрация във Вашингтон, това е логично. Щом лошите американци са допринесли за лошия образ на партията и нейния вожд, значи няма как Радев да не не е заобичал Америка и дори да заговорничи с нея да се освободим от съветските мигове, които до преди година-две никак не пречиха на същата тази гербаджийска власт.

Радев, разбира се, сам си е виновен. Нарича мафия своите обвинители в лагера на ГЕРБ и твърди, че полицията е малтретирала в нейна полза невинни пред закона български младежи, протестиращи срещу тази мафия. Как да не го изобличиш за такава лъжа?                                      

Ако съм на Методиевич и неговата клика ще припомня, че мафията е вършила и добри дела в Америка, както и Шикългрубер в Германия. Не друг, а германските химици измислят слънцезащитния крем. Изобретили го, за да се предпазват войниците от Вермахта в Африка.

Ал Капоне не е строил чак магистрали с държавни пари и чужди инвестиции, както нашата мафия. Вършил е обаче безспорни конкретни конкретни благодеяния. Той е човекът, комуто целият свят дължи идеята на хранителните продукти да бъде посочван задължително срокът им за годност. Лобирал за това след като негова племенница се натровила с мляко и успял да наложи закона. Капиш? Как не му благодариш! 

НА СНИМКАТА:  Ал Капоне ( в средата) позира за снимка в пресата тържествуващо след успеха на лобистката му кампания срещу развалените хранителни продукти. Истински модел за подражание за нашата мафия, макар тя да действа с къде, къде по-голям размах от него.

 

 

8 мнения за “Сърдитата на САЩ ГЕРБ “топи” пред Москва и русофилите у нас президента Радев като американски съзаклятник”

  1. Лека корекция г-н Инджев. Фантом е F-4, а F-16 е Фалкoн.

  2. Дано Радевите три морета и 8 самолета не се окажат предизборни.

  3. Аз съм почитател на точната фактология в написаното, дори в детайлите. Всеки американски боен самолет си има “прякор”, който е за по-лесна идентификация. Общото между “фантом” и “фалкон” е буквата Ф. Първият е свален отдавна от производство и е с инициалите F-4. Той се ползваше във Виетнам и арабските войни през 60-те години. Вторият е F-16, “фалкон” т.е. сокол и е основен боен самолет на десетки държави в света включително на Израел и Египет. Именно, неговата най-нова версия “блок 70” с електроника на F-35 е предмет на договор за доставка в България.

  4. И това не е съвсем по темата, но Глен Бек винаги честно и открито, без каквато и да е политкоректност говори и по темата с провала в Афганистан:

  5. А може би ГЕРБ се борят за гласовете на анти-американците. Много непочтено поведение към доскорошните им “патреотични” патерици.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.