Телевизиите рекламират фашизоида Костадинов, който се заканва на “биомасата” в България

 

 

 

 

 

 

Главната разлика между наследника на амортизирания руски проект Сидеров и неговия амбициозен наследник на поста на русофилщината у нас Костадин Костадинов не се измерва по скалата на проруската им истерия. Трудно различими са в това състезание. Не посланията им, а средствата им за разпространение ги различават. 

Сидеров си има(ше) телевизия за целта. Костадинов е далеч, далеч по-напред в това отношение. Има си много телевизии. Няма нужда от собствена. Канят го да озвучава екстремизма си и да го онагледява с вълчата си физиономия в най-големите рекламни агенции, наричани телевизии. Дали безплатно дундуркат любимото отроче на руското посолство? 

Не е луд, който гризе подарената му телевизионна баница. Онзи, който му я сервира, също не е луд. Или е тъп, или е невеж относно биографията на таралежа, който вкарва в обществените ни гащи, или е нещо по-лошо от това.

Последното просто не ми се вярва, макар да изтече информация, че руският проект “Възраждане” на Костадинов си плаща щедро за телевизионно време. Например в канала Евроком. Там могат да се видят и чуят наистина алтернативни на статуквото мнения, което е идеално прикритие за фашизоидността на още един “различен” събеседник.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/08/24/4246085_predozirane_liderut_na_vuzrajdane_nareche_bulgari/

Костадинов употребява нацистка терминология в заплашителните си публикации. Не се свени да наричайки “подчовеци” омразните му българи. Този  път е разнообразил репертоара си. Употребява за същата цел определението “биомаса” за живи българи с неприкритата заплаха да ги използва за каторжен труд по съветско-нацистки образец. 

Каква е разликата между левия другар проф. Иво Христов, който говори за 80 на сто дебили сред българите и крайно бесният  Костадин Костадинов, употребяващ националсоциалистиска терминология с разюздания си език на омразата? Никаква. За сметка на това общото не оставя място за съмнение: путинофилщината им.

А вие, които я лансирате от вашите екрани, сте съучастници в нейното разпространение.

11 мнения за “Телевизиите рекламират фашизоида Костадинов, който се заканва на “биомасата” в България”

 1. Във всички български телевизии няма никаква хигиена.
  Вчера гледах един филм по БНТ “Пътят на воина”, за един свещенник от село. Жегларци.
  Страхотен филм, за страхотен човек изправил се смело срещу комунистическата система.
  И ние научаваме за него 6 години след смъртта му.
  А по т.нар. “телевзии” гледаме морални уроди да ни наставляват как да живеем.
  Филма е качен в YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=Jj0t76fNM0o

 2. The Rock,

  Благодаря за линка.
  Изгледах половината, ще го говърша довечера.
  Невероятен човек.
  И да, прав сте, защо научаваме за такива достойни хора много след като са починали а лъжци и мошенници обитават върховете на държавата..

 3. Концлагерите са запазена марка на националсоциалистите в СССР и Германия. Политолози и социолози са подучили този следовник на Хитлер и Сталин да мята предизборната въдица към персони с неофашистко мислене.
  Проф. Иво Христов има заслуга за ниските изборни резултати на БСП. Само чугунени глави гласуват за партия, упорито слагаща начело в листите персона, наричаща избирателите дебили. Лидерът на ГЕРБ получи от западняците милиарди евро, а се хвалеше, че ги е прекарал с 200. Той действа по-гадно и хитро, защото хората, които обижда, не са негови избиратели.

 4. Не съм съгласен таваришч Костя Копейкин да бъде наричан “фашизоид” – след като е путинизиран комуноид, т.е. той не е национал-социалист, а си е направо национал-комунист. Тази ми е забележката към г-н Инджев. Иначе с г-н Инджев нямаме никакви други различия в оценките – понеже нашият общ ориентир е твърд и непоклатим: истината…

 5. Телевизиите живеят от рекламата. Въпросът е защо това, което гласът на разума говори от телевизора и радиото “не хваща”, а щуротиите на Копейкин “раждат” богато? Май-май другарят професор е прав. Само дето малко ме съмнява, че 80-те процента са доста повече.

 6. Към The Rock: благодаря, че споделихте! Измежду нас, хората, действително живеят чудаци, ангели, светци, Господ ни ги праща, за да ни напомня за истинската красота, в която някога сме живели, но сме забравили. И за свободния избор, с който ни дарява. Колко уместен контекст се оказа тази статия. Всъщност и отец Георги, и Иво Инджев говорят за едни и същи хора.

 7. Войнстващият патриотаризъм е изпитана и печаливша рецепта. Не само у нас, разбира се. Виждаме и градацията как всяко новоизпечено кандидат дуче се опитва да предложи нещо повече от предишните. Елементарно..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.