Вождът в сянка на поредна срамотна седянка

Не ви го натрапвам, но откакто не е  премиер, а е по принуда опозиционер, Бойко Методиевич става все по-апокрифен, а не бива…Полезно е на малки глътки да си припомняме от каква отрова сме се отървали. Като при ваксинацията. https://blitz.bg/regioni/srazikha-borisov-v-pernik-biy-gi-tiya-gadove-video_news837175.html

Не че се е отказал да се хвали и събира овациите на организираните за целта свои привърженици. Обикаля внимателно подбрани места из страната, където го чакат строени партийци. 

Че къде другаде да обикаля? В София и други големи градове в България е персона нон гратис относно безплатните “шамари”, които може да си изпроси от гражданите.  А в чужбина никой не го кани. Нищо, че уж беше най-големият геополитик, според ПИК.

Този път се изявява в пернишко в любимата си роля на “народен човек”, както се чува от “глас народен” в приложеното видео от подвикванията на агитката. 

Кирил Ананиев, финансовият паж от постоянния му антураж, му докладва угоднически, че е попаднал на правилното място. Тук било най-силното присъствие на ГЕРБ. Така де, няма да го напрягат началника в недружелюбна среда и да рискуват някоя ромка да му каже отново в очите какво си мисли за него ( както допусна гербаджийският натегач от Варна Иван Портних в едно варненско село, където отчаяна майка от ромски произход нападна шефа му с оплаквания за лошия си живот).

Апропо, сигурно има и ромски активисти в периферията на ГЕРБ. Не искам да подсказвам, но няма да е чудно да ги активират да заклеймят своята посестрима като агент на Христо Иванов. 

 

 

 

 

Картинката с посрещачите на вожда в пернишко е достойна за комунистическите инсценировки на народна любов. Пременени в тениски с партийни обозначения на първа линия са местни активисти и бивши фактори от национален мащаб, като бившият заместник-министър на външните работи Георг Георгиев, прославил се злополучно на финала на кариерата си с твърдението, че двамата най-видни представители на комисията по външна политика в американски сенат Боб Менедес и Джим Риш критикуват управлението на  България в навечерието на изборите от 4 април в лично качество, което не било позиция на САЩ.

Не знам дали на др. Живков някой възторжен комунист е призовавал да му бъде дадена шапка, за да не го пече слънцето. Той си ходеше първоначално с каскета навсякъде, а после и с бомбе, имитирайки новия съветски фюрер Брежнев. 

На пернишката сбирка обаче ожалиха своя кумир, че бил голограв. Глас от миманса предложи някой да му даде шапка ( да не се бърка с идеята му бъде скроена такава). Храбрият чаровник обаче скромно отклони саможертвеното предложение и предложи просто да се премести на “сенчица”.

 

 

 

 

Вожд в сянка на поредната срамотна седянка!

 

 

 

 

 

3 мнения за “Вождът в сянка на поредна срамотна седянка”

  1. до dkaraivanov, не е за чудене. Просто е като във вица, дето накарали подвластният да повтори заповедта. И той повторил, „така и така…, натискаш слугинчето и излиза копчето!“ Така е при безмозъчният слугинаж, макар и сбъркано, в тази координатна система в повечето случаи, се получава. „Ние сме благодарни на …, без тях сме нищо!“ (това е кредото им)

  2. Иска му се на Борисов да е в сянка, но без него в светлината на прожекторите, ще им се разпадне седянката на останалите дребни селски тарикати от ГЕРБ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.