Един А.С. настъпва пак мотиката и уцелва отново крака си с рикошет от стрелба по Кирил Петков

 

 

 

Няма да коментирам (толкова скоро само в рамките на няколко дни) личността на едно еретично-еротично послание на БСП срещу очаквания политически проект на

 

Кирил Петков. Нито ще давам препращам към “агенцията”, която го е публикувала. Авторът на това послание е любимец на “агенцията” от години. Дават му с основание трибуна, защото много си пасва с тяхната тоналност. 

Тъкмо тази агенция прибягна до чиста порнография в опитите си да дискредитира един десен кандидат за кмет на последните местни избори в столицата, който застрашаваше добре пазения от статуквото гръб на лицето Фандъкова.  Така че много й отива на “агенцията” да продължава линията с такива писания. Метафорите на любимия им автор А.С. с кърваво червеното перо се свеждат до “виагра”, “ стриптизьорка” и “голи крака”. Все като опит да бъдат оплюти хората, които одобряват Кирил Петков. 

И друг път съм отбелязвал, че въпросният А.С. демонстрира незадоволеност, бълвайки в текстовете си образи, свързани с полюции, сластни описания на пищните форми на Памела Андересън и т.н. Явно несподелената си сексуална енергия изсипва върху класовите си врагове. Психиатрите да кажат какво е това сексуално-социално заболяване.

Фактът, че защитниците на ГЕРБ в тази миризлива медийна ниша си сътрудничат толкова тясно с усещане за взаимна телесна близост с въпросния А.С. в оплюването на всичко, що не е ляво, не е удудващ. Посланието на писанието на А.С. и начинът му на медийно популяризиране обаче имат обратния ефект. Точно както собствените усилия на “агенцията” да компрометира Кирил Петков със съобщението, че има апартамент в центъра на София, задно дворче ( което май е просто паркинг на няколко жилищни сгради), малка тераса откъм улицата за заблуда колко е голям е всъщност апартаментът, както и голямо семейство с канадска съпруга и три дъщери. Че и снимки публикуваха “агентите” от агенцията, които се добрали до доказателства в картинки, че Кирил Петков кара мотор ,  има котка и цветя на балкона, и че му гостува на вечеря в дворчето Асен Василев.

 

 

 

 

Брррр, ужасни хора, не стига  че са министри и не приличат на мутрите от миналата власт, а и си позволяват да са приятели! https://ivo.bg/2021/09/05/в-опит-да-му-изкарат-кирлива-риза-на-ки/

Аз пък си позволявам да дам алтернативен линк към собствената ми публикация по темата като добавка към към кратко преразказания по-горе злополучен напън за  компромат срещу Кирил Петков. Припомням яловия опит на ПИКльовците да очернят най-популярното в момента политическо лице без то да е станало още част от политиката за превантивно обезвреждане на един нероден политически проект. Правя го не за друго, а защото моят текст набра само за ден и нещо близо над 30 хиляди четения. Не знам колко още са се натрупали след това при рекордното споделяне във Фейсбук ( където не следя ефекта от автоматичното прехвърляне на статиите ми), но запознати с тази статистика ми казаха, имало голяма верижна от много стотици такива споделяния.

Вместо да си вземат поука от самонараняването, при което се простреляха в крака, като казват американците, търсачите на компромати срещу Кирил Петков продължават да насочват дулото и срещу другия си крак. Този път ползват стрелеца А.С. , специалист по картечни откоси срещу класовия враг. 

Не е важно вече какво точно казват американците ( за такива като А.С., писал панагерици за Америка през 2003 г. застанал на обратната позиция днес ), но у нас на това му викаме “тъп, но упорит”. А в традиционно селската през вековете България има и земеделски израз за онагледяване на глупостта: да настъпиш мотиката два пъти.

А.С., с поощрението на ПИКльовците, постига едно: вижда се, че БСП си свирка в гората в опит да си придаде смелост при поредното преминаване през нея.  Уж, че не се бои от предстоящото изпитание, където я дебне Кирил Петков в ролята на Кумчо Вълчо. Но всъщност трепери като “ зайчето Валери”, което “ пише и трепери”, както Радой Ралин беше репликирал по комунистическо време Валери Петров. 

Да не си помислите, че сравнявам интелектуалната величина Валери Петров с А.С. ! Няма как. Това са различни представители на червената фауна. А.С. е мутант в нея. От чуждо проамериканско тяло се опитва да се докаже като най- голям борец срещу Америка с подмятания, че Кирил Петков е “американски човек” щом е получил поздравление от Байдън.

По тази логика моя милост съм човек на президента Георги Първанов. Получих от него поздравление през 2005 г. ( по куриер в папчица с държавния герб) за моята 50 годишнина със суперлативи за журналистическата ми дейност. После се (д)оказа, че той никак не е мой човек. Сблъскахме се челно. От колизията за мен произтече освобождение на личността ми завинаги от изкушенията от медийната “виагра” да съм на екран като водещ, а за него остана позора на гузния корупционер.

Искам само да кажа, понеже в посланието на БСП, споменато тук,  се намесват по отношение на Кирил Петков имената на българския и на американския президент, че да пишеш с помощта на мотика и да са прострелваш отново в крака с нея е добра новина за добрите хора, сред които не е задължително да има президенти. Достатъчно е да има просто избиратели, които харесват успелите си сънародници.  Нищо, че един червен а.с.хол (asshole) им отказва правото да са такива, щом харесват Кирил Петков. 

4 мнения за “Един А.С. настъпва пак мотиката и уцелва отново крака си с рикошет от стрелба по Кирил Петков”

 1. Александър Симов е ясен, некадърник търсещ пролуката за да се изсули на „топло“ местенце. И както обикновенно за средностатистичният нашенец, на „топло“ е само местенцето когато се сниши по-нисъко от тревата и като винаги следва линията на силните в момента. Е, отначало е добре разбрал, че ще настъпят промени и те този път ще да са по-различни– по-далечко от Русия. За това, по стар лизачески почин, за всеки случай е решил „ОвремЕ“ да пусне, панагерицата (трябва да е византийска дума) една ода като тази на Пишурката, на баба му за хурката. След като по андрешковски обаче е поусетил, че ченгарите са окупирали вече важните позиции на силата, бързо пак смени гамата. Отиде в компанията на онези, които също като него така песнопойстват и при това имат разбиране за неговото „отклонение“.
  Да, Кирил Петков вероятно е от друг калибър, учил в Харвърд, но знае ли чилЯк, и на Ниновица синчето не е московски възпитаник… Но има и нещо друго, той, Кирил, е избранник на президента. Нали Пезидентът льотчик, съветвал се с руската Чайка“, достигнал още по времето на „героичното минало“ чак до генералин! Боже, уж натовец, ама и той (вероятно пак „за Секи случай“), се към Русия гледа и не пропуска да пуска лафове и да прави преклонения към руските „божества“, домъкнали се по „различни“ поводи и обстоятелства тук. Принципът обаче е един и същ– „Дума дупка не прави!“
  Ех Българио, такива са ти синовете. Как не можа да се пръкне поне един до толкова свестен, че наистина да иска управленски да промени нещата за доброто на всички? Вярно малка и зависима страна сме, но защо поне сега, след като сме в крак с централна Европа и няма чак такава опасност да се осъществят острите руски заплахи, не поем пътя който някога поеха нашите деди? Успешно и най-вече образователно, да се постараем да станем отново такива европейци, каквито ни са съюзниците?

 2. а.с. е прекарал много тежък пубертет. Баща му когото избухването на демокрацията, туй по Йоло Денев, сварва кат районен партиен инструктор става напълно излишен-нулева квалификация на трудовата борса и цялото семейство буквално води полугладно съществуване. Последиците ги е описал точно, при това картиннопо-горе Борис. Докрай ще си остане комплексиран никаквец. И те, така.

 3. Boris,

  Отговорът според мен защо не можем да поемем по пътя поели някога нашите деди е в това какво се е случило от тогава.
  Нашите деди бързо са се усетили след “освобождението”.
  Няма възрожденци които да не са се разочаровали от Русия след 1878.
  За нещастие световната история се завърта така че нашите “освободители” идват пак през 44-та.
  От тогава в продължение на десетилетия Русия с помоща на много местни родоотстъпници (подобни на задника Симов) промива мозъците на обикновените българи за собствени облаги.
  Манупулираната история и съзнание все още позволява на тези да контролират процесите.
  Най-доброто което можем да направим е да се изправим срещу тези манипулации.
  Лъжите трябва да бъдат развенчани. Паразитът разяждащ България трябва да бъде посочен.
  Това е което прави г-н Инджев.
  В деня в който разкараме МОЧА и сложим Левси там дето сега безсрамно стои Альоша някакъв ще сме обратно по пътя на нашите деди. Дано да е по-скоро.

 4. Произнесли са се психолозите – кръстили са феномена “сублимация”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.