Медийни сервитьори хранят предизборно путинофилите със задаване на отговори

 

 

 

 

 

 

Идват парламентарни избори за трети път за годината. Фашизоидите се пробват  в тройния скок след неуспеха им на два пъти в дисциплината висок скок над бариерата от 4 процента. 

Пробват за пореден път да повторят успеха на батко им Сидеров, който нахлу  в Народното събрание върху путинофилската си платформа преди близо три петилетки. След като го употребиха и изхабиха, го скриха. Вадят сега негово копие, подострено с актуализирана московска мотивация.

Фашизоидите си имат сервитьори на медийната трапеза. Канят ги да похапнат от пропагадната манджа заедно в руския медиен ресторант . Сервитьорите задават сервилни отговори, на които получат поръчаните доволни уригвания. 

Давам си сметка, че нормалните хора не биха прочели менюто  с безкрайните излияния на тази путинофилска говорилня, но все пак публикувам за най-търпеливите и най-малко гнусливи читатели фактологията. 

Извинявайте!

http://www.focus-news.net/opinion/2021/09/16/55706/kostadin-kostadinov-nie-ne-otivame-na-14-noemvri-na-izbori-nie-otivame-na-referendum-za-badeshteto-na-balgariya.html

7 мнения за “Медийни сервитьори хранят предизборно путинофилите със задаване на отговори”

 1. Не може да се отрече на Kопейкин, че понякога казва и истината…
  Например думите му към водещия “както многократно сме говорили и с вас, и с други ваши колеги”
  Наистина е многократно…

 2. Такива като Копейкин най-доре е лекувал ген. Аугусто Пиночет Угарте.

 3. Прегледах интервюто с К. Костадинов и вай-вече отговорите му по съсъдржание. О открих вътре типичният замаскиран популизъм, изброяващ грешките на досегашните управления, за да прокара партийната си линия. Нищо по-различно от ИТН и останалите популисти.
  И всичко се свежда до това, че сме били зависими от други (Запада и САЩ-най-вече), американски бази, които не съществуват, „хартиени самолети“- пак несъществуващи, но съществуващите руски таралясници (които съществуват само за да убиват пилотите ни), но не се споменават. Не му се задава въпросът, след като тези неща ОЩЕ не съществуват, защото не дава такива точни примери, а немотията и обирът НИ съществуват, заначи примерът е невалиден! И само едно НЕГОВО изречение показва маскировката на веруюто му. За съжаление не мога да го копирам и го цитирам по памет, /искат да въвеждат Еврото, ПРОВЕЖДАТ АНТИРУСКА ПОЛИТИКА … САМО ПРОАМЕРИКАНСКА..,/ Е, там е разковничето „Антируската политика“ , която за съжаление не съществува. И нейното НЕсъществувание не може да е причината за неудачите ни. Защото като варненец, прекрасно трябва да знае и да се е убедил, че Черноморието ни ВЕЧЕ е здраво в руски ръце. Руският Росенец, руските собственици на мого имоти, апартаменти, магазини… Къде са американските, в тези случай? Има ли ги въобще? Ами досега, след второто ни „освобождение“ бяхме ИЗКЛЮЧИТЕЛНО руска колония, при това насилствено и без право на глас! Какви са ползите НИ? Отидохме бедни в ЕС, и благодарение на руските домогвания (енергетиката, нетърсенето на нефт и газ, въпреки, че ги има. Изгонването на ЕССО проучвателите за това са все проруски проекти в защита на ограбването от Газпром! Да не говорим за бандитските образувания по тяхен почин и тертип, порди което (о)стананахме, дори още по-бедни. А къде са американскитеповоди за загубите?. Нека да посочи едно съществуващо американско мероприятие! Няма, само празни приказки, но и водещите на тези интервюта мълчат като пукали, защото са призвани да дават гласност на новата „бодра смяна“ искаща референдум за да се осъществи най-после смяната към Евразия.

 4. ГЕРБ и ИТН се сриват, червените чалгари се връщат при партията-майка.
  ДБ – расте, при условие че Петков и Василев се присъединят към ДБ не виждам как партиите на мафията ще реагират на предизвестената си загуба.
  А Костя Копейкин се мотае някъде към 3,5%
  https://www.mediapool.bg/alfa-risarch-itn-gubi-nai-mnogo-glasove-proektat-na-petkov-i-vasilev-se-tseli-pone-v-desyatkata-news326427.html

 5. Такива като Копейкин са лесни. Просто трябва да бъдат питани за пример на държава която е избрала да е на страната на руснаците и е просперираща.. И веднага след това ги питайте защо населението в най-голямата на територия и най-богатата на изкопаеми страна в светът живее бедно?

 6. @Георги Харизанов;кой да го попита,98 % от водещите предавания журналисти са купени и продажни душици,на тези които биха му задали въпроси не се дава трибуна.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.