Руското посолство в София благодари за вярната служба на своите туземни полицаи

 

 

 

 

 

Руското посолство в София не пропусна да благодари на своите слуги от българската полиция за старанието им да изпълнят поставената им от Москва задача да следят и тормозят противници на съветската окупация на България. Потвърди, че те са брънка от веригата на робската ни зависимост от съветските ни поробители.

Писал съм, че в Южна Африка на клаборационистите с режима на апартейда им надяваха “огърлици” от гуми, заливаха ги с бензин и ги запалваха. Заради  този факт нашистките колаборационисти с окупаторите ни ме обвиниха, че съм призовавал за нещо подобно и в България… 

Български полицейски служители обаче доказаха отново, че работят за Русия, а не за България. Благодарят им от Кремъл. Ето как ги награждават ( засега само вербално) имперските им началници с изявление в сайта на руското посолство. Може и ордени да им дадат, както на Шаренкова, Димитър Иванов ( Гестапото) и подсъдимия в България като руски агент Николай Малинов.

pastedGraphic.png

“ Изразяваме признателност на служителите на българската полиция за оперативните действия по задържането на вандала по време на извършване от него на противоправнито действие по отношение на Паметника на Съветската Армия в София миналата неделя.

Особено съжаление предизвиква фактът, че този циничен акт е извършен от внука на изтъкнатия български антифашист, Герой на Съветския Съюз Владимир Заимов, загинал в годините на Втората световна война в борбата си с кафявата чума.

pastedGraphic_1.png

 Выражаем признательность сотрудникам болгарской полиции за оперативные действия при задержании вандала при совершении противоправного действия в отношении Памятника Советской Армии в Софии в минувшее воскресенье.

Особое сожаление вызывает тот факт, что этот циничный акт совершен внуком выдающегося болгарского антифашиста, Героя Советского Союза Владимира Заимова, погибшего в годы Второй мировой войны в борьбе с коричневой чумой”.  

Къде е и на чия страна е българският по подразбиране министър на вътрешните работи Бойко Рашков, чиито служители продължават да обслужват чуждата държава както по времето на Бойко Методиевич.

Ало? 

Бойко ли е на телефон 112, отговарящ като номерация на мястото ни в световната класация по свобода на медиите? 

И кой от двамата е, ако случайно някой Бойко е насреща?

Защото и двамата си траят, когато тук играе руската нагайка, взета на въоръжение от служителите на българската полиция.

3 мнения за “Руското посолство в София благодари за вярната служба на своите туземни полицаи”

  1. Не мога да го понеса! Отново тази самодоволна, лепкава, убийствена смрад залива губернията… Та, да си дайдем на думата. Какво да кажем за протестите? Чии бяха и за какво бяха? Съжалявам, че г-н Инджев, когото преди протестите уважавах, заради доблестната му позиция по отношение на путинска Русия, противопоставянето на комунистическия тоталитаризъм и наложената преди 77 години и отбранявана със зъби и нокти от индивидите на снимката вече 32 години лъжа, досега странно мълчеше или предпазливо заобикаляше всичко, което очевидно се случваше зад крясъците по площадите. Художник съм и имам големи резерви, както етични, така и естетически, към Борисов, който няма нищо общо с представата ми за смислен и почтен политик. Но това, което се кани да се окопае по върховете на държавата, е тотална отврат. Тази страна май наистина е прокълната.

  2. Напълно споделям казаното от Адриана Андреева.

  3. Към ДД:

    Това, че сте съгласен с клеветата за моето “предпазливо заобикаляне на всичко” което се случвало зад гърба на протестите не прави от клеветата истина. Много лесна е за оборване тази клеветата, но само за желаещи да узнаят истината, а не за “разочаровани” от мен, които очакват да мисля и да пиша точно като тях, вместо да запретнат ръкави и само да се изявят като носителите на истината, която им се вижда единствена.

    Този номер с “разочарованието” с цел дискредитиране многократно са ми го прилагали мераклиите да посеят семето на съмнението без да си дават сметка, че пет пари не давам кого съм очаровал и кого разочаровал- особено пък когато става дума за анонимни интриганти.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.