Издателят Недялков зове за военен преврат в България “тип полковниците в Гърция”

При издигането на президента Радев за втори мандат- макар той да се беше издигнал сам още през пролетта много преди всички маргинали, (до)пуснати досега срещу него – прозвучаха призиви за “силна ръка”. Пожелаха му я и това предизвиква основателен смут сред всички, които разбират какво означава това в политика. Възмутително, наистина.

Най-силно възмущаващите се на медийното (бойно) поле от самия Радев, които го обвиняват, че е диктатор, че е събрал около себе си фуражки и зелени чорапи, днес отидоха доста по-далече в пожелаването на “силна ръка” ( но явно без да имат предвид конкретно неговата).

В уникалния формат на собственото им студио, в което си говорят сами ( а иначе иронизират присъствието на психиатри в политиката ) тройка самодостатъчни журналисти от т.н. агенция ПИК развиха тезата за необходимостта от военен режим в България. Щеше да е типично, ако не беше шизофренично, защото в същото време се възмущават от военния профил на президента Румен Радев и свързаните с бившите комунистически силови служби негови съветници – а сега вече и от гъстото им присъствие в Инициативния му комитет.

Не е моя работа да популяризирам изявите им в агенцията им, която се хвали с милиони посещения на читатели и поради това избягвам да прилагам линкове към публикациите им. В случая обаче се налага защото призивите на издателя Недялко Недялков не търпят преразказване. Ето към какво зове: най-буквално за военен преврат и хунта като онази в Гърция “тип полковниците”:

“Жанрът става все по-пошъл. Минахме през комедия на абсурда и стигнахме до гротеската. Не знам докъде ще я докараме. Не виждам литература в този изход. По-скоро виждам това, което ни се размина в началото на единия преход – преминаване през военния режим. Само че сега нямаме армия. Но един военен режим – тип “полковниците в Гърция” ще вразуми този разпасан, подивял в маниакалните си лутания народ. Защото не може току-що да си се отърсил от заблудата “Слави Трифонов” и със същия ентусиазъм да скочиш на “Кирил Петков”. Каква литература тук? Тук има психиатрия. Само военният ботуш ще накара това общество да се ваксинира. В Европа навсякъде разхлабват мерките, случаите в Австрия са под 1000 на ден, Норвегия постигна колективен имунитет с над 76% ваксинирани и отмени всички мерки. А тук е душегубка, кланица! И аз не мога да обвинявам Радев или Кацаров – това е един тежко зомбиран народ, а всичко дойде със слободията, с липсата на законност, със социалните мрежи, с това, че всеки стана велик разбирач – всички са лекари, инженери, архитекти. Аз наистина съм убеден – има нужда от една твърда силова ръка. Докато това общество не премине през един силов катарзис, няма да се оправим”, коментира Недялко Недялков. https://pik.bg/извънредно-в-пик-tv-тайните-на-дс-мафията-зад-радев-вижте-целия-заговор-видеоснимки-news1057047.html

НА СНИМКАТА: Гръцките превратаджии , известни като “черните полковници”, от които Недялков се възхищава 

 

7 мнения за “Издателят Недялков зове за военен преврат в България “тип полковниците в Гърция””

 1. Докато едни мечтаят за промяна към почтеност, други за завой към диктатура, а трети гонят мутрите по жълтите павета, някои вече прагматично се възползваха от междувластието, вакуума в управлението и контрола на институциите.
  Промяната по българското черноморие продължава с ускорено бетониране на плажове и терени от Натура 2000. Уж “спрените” през миналия сезон строежи в горските площи (над “казармите” на Валентин Златев в Свети Влас) вече светят нощем, виждат се обитавани бели постройки.

  Очевидно онаглелите строителни бракониери са се развихрили, за да използват “междуцарствието”, вакуума в строителния контрол между две редовни правителства, но все пак НЯКОЙ от местната власт е подписал разрешенията за продължаване на строежите! Кой? Хотелът на плаж Алепу отново се превръща в “необходима подпорна стена за свлачище”, според МРРБ марината на Росенец си била “поземлен имот в Черно море”, а спреният строеж на грандомански хотелски комплекс в защитената местност “Странджа” край Синеморец пак еволюира в първоначалните “три законни семейни вили”…

  Усилено се ПРЕбетонира и хотел ресторанта, известен като “Мелницата”(The Mill) изграден изцяло незаконно около един от символите на Несебър, вятърната мелница от 15-ти век, която е архитектурен паметник.

  https://i.ibb.co/yBDsC1m/Melnitsa-nesebar.jpg
  (фото от 10.09.2021 г.)

  Колко ли я мразят алчните “инвеститори” тази вече порутена (от самите тях!) мелница, защото им заема терен поне за 4-5 хотелски стаи! Чиста загуба на пространство и пари! Що ли не вземе някой да я взриви, както правят руснаците с гробовете на онези, от които се страхуват и чиято памет искат да заличат, че да се свърши веднъж завинаги с тези световни културни глезотии! Още повече, че Несебър си е руски от древни времена, още когато приматите са скачали тук по дърветата! Несэбр наш !!!

  Малко история за заграбването и унищожението на уникалния средновековен паметник на културата, част от световното културно наследство на Стария Несебър:

  https://bivol.bg/melnicata.html

 2. Искащите военен режим като правило се виждат като част от режима. Ако не са, са много против…

 3. В Норвегия се ваксинирали над 70 на сто . Заблудените и зомбирани ще кажат: ,,педераси,, и с това ще приключат .Криворазбраната свобода на словото всеки да плямпа без да мислидоведе дотам,,Казана дума – хвърлен камък,, но на кого му пука.Рискуваме международна изолация с масовото отказване от ваксиниране.Дори и от любимата за някои,,патриоти,, Русия

 4. Явно изземването на суджуци и бизнеси, ако не се извършва от униформени с бричове и ботуши, в очите на Недялко е либерализъм и демокрация!, Щом диктатора е по анцуг значи е мека диктатура, ако е в униформа, твърда! Какво значи за нашите соц.стандарти, просто да ти вземат бизнеса и собствеността?! За такива като Недялко, трябва да има и въдворяване или изселване, на бившите хора а после и медицински експерименти с тях за да бъдат “полезни”… Странно скоро гледах баща му(поета Йорданов) в док.филм, как в преклонна възраст още си спомняше за нещастното детство в което баща му е бил по затворите и карцерите, и се чудех какво ли би му било на този глезен, но изключително жесток шишко ако е на местото на дядо му?! А той го заслужава за цялостно творчество! Хората са казали внимавай какво си пожелаваш, сигурен съм, че ще дойде ден, при това много скоро когато Недялко ще бъде удовлетворен, нека не забравяме, че той беше основният Тръмпист на наша територия, въпреки че бързо го забрави и замете под килима пропагандата, около оранжевият орангутан, интернет никога не забравя и няма ваксина измислена за да се предпазят тръмпистите, където и да е по света.

 5. Леле, доживях в този форум да прочета “криворазбрана свобода на словото”….
  Че ние дето седнем и дето станем се възмущаваме от 112-то място… Ами ако я нямаше и тази свобода на словото, на кое ли място щяхме да сме?
  А ако говорим сериозно, част от възмущението на Недялков е основателно, но лечението не е военен ботуш, а просвещение… Китайската капка…. Заради което уважавам Стопанина…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.