Ученик на Рикошетников глаголи уж срещу Радев, но всъщност му помага да примами прозападни гласове

 

 

 

 

 

Хитринките на русофилстващите нашисти под ръководството на московските им началници са безбрежни – почти като матушката им. Днес за пореден път го доказа Николай Малинов от екрана на БТВ. Появи се там, за да легитимира Румен Радев – този път като го нарочи за ”русофоб” ( едва ли не), за да сплотява редиците на собствената си пета колона, но и да посее семето на (не)съмнението сред прозападните българи, че Радев е човек на Запада. 

Типичен блъф като за ученик на Рикошетников!

Признавам, че като го коментирам давам неволен, но неизбежен пред дилемата за вредата от премълчаването му принос в разиграването на руските карти на български терен на принципа “ и лошата вест се пише плюс за вестоносеца, принудил и враговете да говорят за нея”.

С почти непресторен гняв лидерът на преименуваната за пореден път партия ( сега вече надградена с чисто старото си по смисъл название “Русофили за българско възраждане”) , а вече и кандидат за президент с висящо обвинение за шпионаж в полза на Русия, както и с висящ орден от Путин на героичната му гръд, изброи и натърти многократно какви били греховете на Радев във външната политика от кремълска гледна точка. Представи го като враг на Русия, макар да го похвали за опитите му да се бори с корупцията в България.

Плитко, според малко по-задълбочен поглед, но хитроумно като за разчитащите на молоумието у нас. Т.е. плиткоумно, хибридно казано.

В българската къща на системно бесените с примката на руската хибридна война Малинов ”глаголеше” ( употреби гордо този израз) непрекъснато за хибридната война. Но не руската срещу нас, а изобщо, вменявайки вина за нея на България заради съюза й със Запада ( представяте ли си как България напада хибридно и “горещо” след това огромната му  Русия !).

Води се хибридна война сега, а тя още от Троянската насам винаги води до гореща такава, заплаши ни той. Казвал го като историк. Успя за кратко време да изрече многобройни оксиморони, но дървеният железар не заслужава да бъде опровергаван по всяка една от опорните му оперетни точки.

Главната му задача беше да помогне на кандидатурата на Радев като го легитимира в очите на автентично прозападните български избиратели и пред техните гербаджийски имитатори като грешник пред Кремъл, за да му изчисти неизтриваемия образ на московски политически продукт в България. За целта Малинов не се поколеба да защити ГЕРБ от Радев. Като по урок от Рикошетников, който разкри в едно интервю, че ГЕРБ са предпочитания партньор на Москва в България дори и пред БСП.

На Радев русофилските гласове са му в (пионерска) кърпа вързани, но вотът на техните противници, особено при липсата реална алтернатива сред клоуните от цирка на “опонентите му” , няма да бъде спечелен лесно. Самият Малинов доброволно се позиционира сред тези палячовци с репликата, че ЦИТИРАМ “няма опасност” да победи Радев на изборите. Прояви цинично чувство за хумор от кремълски тип с насмешката над себе си, признавайки си, че участва в мелето от кандидати за президент без изобщо да се цели в победата. 

Държи се като Иван Сусанин от руската митология, който патриотично завел вражеските завоеватели в блатото.

Защото така му е наредено от Москва. А както знаем, нейната дума на две не става тук. Нареди ли  да обичаме Сталин- готово. Да го развенчаем? Няма проблем. Ами Живков? Щом от Кремъл искат, другарите му го смъкват от върха веднага. Така е и днес. Путинофилите са готови и от себе си да се откажат, но да изпълнят московската заръка.

Ето защо на фронта на руската хибридна война беше мобилизиран орденоносецът на Путин. 

Малинов би спечелил малинка по стандартите на Холивуд за най-жалко изпълнена роля. Но тук не е Холивуд. Актьорите от това театро ги назначават според предаността им към сценаристите, а не ги избират с кастинг.

 

5 мнения за “Ученик на Рикошетников глаголи уж срещу Радев, но всъщност му помага да примами прозападни гласове”

  1. навремето истинските патриоти от ВМРО са се оправяли радикално с българските предатели.

  2. Така е, Радев е неизтриваем образ на московски политически продукт.
    Колкото до Малинов, той трябва да бъде съден за държавна измяна.

  3. Към ДД

    Не може да бъде съден, защото като бъде освидетелстван ще се установи психическото му отклонение с някоя диагноза “мания за величие”. Човекът гради лично мостове между Русия, Китай и Брюксел ( с темели в България). Похвали се, че пътува с такава цел между тези столици. Овен това е началник на най-голямата неправителствена организация в България, по думите му, но взима на изборите по около два-три хиляди гласа ( ако не и по-малко, пиша по памет).
    Как да осъдиш толкова болен човек!

  4. като резервен батальон,на бойното поле беше хвърлен и Волен Сидеров и той рекламира Радев като натовец и проводник на Запада,като Първанов.Наглост,наглост и дебелоочие,но при забрадките и каскетите хваща декиш..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.