Стара ръжда любов не хваща

 

 

 

 

 

ОБНОВЕНА

 

Още по темата:

ПИК рекламира кандитата на Методиевич за президент А. Герджиков

https://pik.bg/за-първи-път-в-пик-и-ретро-eто-го-семейството-на-проф-анастас-герджиков-уникални-снимки-news1058864.html

 

Години наред във виртуалната рекламната агенция на статуквото предоставяха жълтата си трибуна на червеното острие Александър Симов. Десетки негови авторски публикации и специални интервюта красяха сайта ПИК – за мен грозно, за тях си е споделена красота! И изведнъж…  

О, какво прозрение и презрение бликна срещу един от най-превъзбудените от идеологическа омраза техен червен автор в същия този сайт! https://pik.bg/къв-е-тоя-стефан-цанев-бе-или-александър-симов-и-реваншът-на-посредствените-news1058503.html 

Беше вчера и се поколебах да реагирам на семейната им свада след дългата им сватба. Но все пак реших днес да “драсна” два реда.

Надделя в мен желанието да кажа на мнозина други автори, включително и на употребявани  неволно дори без тяхно съгласие чрез препубликуване на техни конюнктурно удобни публикации, че не е лошо да репликират и да се разграничават от въпросната ( погребална) агенция за добри имена, когато тя ги намесва в калните си борби без тяхно съгласие, за да закопае някого. Погребалната агенция го прави на принципа “врагът на моя враг е мой приятел” и воюва с помощта на чужди авторитети за погребалните си цели.   

Нямам на ум А. Симов. Той си заслужава да бъде наритан от онези, на които се слагаше, за да използва жълтата им медийната трибуна, толкова подходяща като за червени олиго… фенове. Но едва ли го правеше по любов. По-скоро се възползваше поради общи интереси срещу общи врагове, докато сам не се превърна в такъв за погребалните агенти.  

Учудвал съм се и не преставам да се чудя как е възможно да ти вземат физиономията и името за клозетна употреба и да не възразиш срещу това. Ще се въздържа да спомена имена, сред които има и такива, които наистина не заслужават тази гавра. Те сами ще се разпознаят. Дано да направят нещо – за себе си и за онези, които са им вярвали, че са са нещо различно от организираната престъпна трупа за бързо омаскаряване. 

2 мнения за “Стара ръжда любов не хваща”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.