Наши гниди преговарят с руските въшки за нова продажба на български суверенитет

 

 

 

 

 

Помните ли господарската закана на видния руски депутат Пьотър Толстой Русия да си напазарува и останалата половина от България? Бил се пошегувал пред БНТ, оправда се по-късно той, когато тук най-сетне се появи някаква сърдита българска реакция – сърдита, защото господарят издаде онези, които разпродават не само себе си, но и България.

Продажници, както става ясно днес, преговарят още от времето на техния Бойко да продадат българската собственост МОЧА на Русия заедно с част от земята под него. https://www.clubz.bg/119105-rusiya_iska_bezvazmezdno_pametnika_na_savetskata_armiya_i_terena_mu

Ако някой очаква, че ще се уморя да защитавам каузата МОЧА и неговите подобия да бъдат преместени в музеите, този път е на път да познае. Толкова много съм говорил за таза необходимост като национален приоритет, че прегракнах. Толкова често съм писал за това, че не искам непрекъснато да се повтарям като за глухи сънародници.

Докато в защитата на българската кауза не се включат български институции и партии, нямам какво да кажа повече. Защото наглостта на Москва няма край, но едно отделно взето човешко същество има лимит на силите си и не може да разруши нашата Берлинска стена с глава. Главите са ни дадени, за да мислим с тях, а не да ги ползваме като чукове срещу онези със сърповете, пред които хорицата у нас прекланят покорно главица.

Заличавал съм с цветовете на българското знаме позорния надпис за благодарността за окупацията, след което следобърсачите на Путин в България изтриха българския трикольор, за да може Лъжата да продължи да тържествува със своята символика над българската. А уж България не била губила свое знаме в никоя битка!

 

 

 

 

 

 

Точно в тази битка, както и когато шестима съмишленици залепихме 6 български знамена върху същия надпис, слугите на Кремъл победиха отново – както “победиха” самото Царство България без пушка на съпротива да гръмне срещу съветската агресия през 1944 година.  Този път унизиха символите на българската държавност, залепени от нас, захвърляйки ги в кошовете за смет край МОЧА.

 

 

 

 

Никой в държавата ни, нито в нейните медии и партии не се трогна от символиката на този жест. Опитах се да събудя по време на протестите нечия съвест с транспарант, на които пише ясно “Свобода или СССР”. Разни тиквеници се правеха, че не разбират и идваха да подпитват какво съм искал да кажа. После превърнах лозунга в постоянен мой атрибут по време на различни демонстрации – със същия “успех”.

 

 

 

 

С цяла една империя човек не може да се пребори, но собствената си държава поне може да презре. Или както казват в днешна Украйна, не ме е яд толкова на техните въшки, а на нашите гниди.

Защо правя личен отчет? Вие ми кажете. Аз повече нямам какво да да кажа.

 

 

 

21 мнения за “Наши гниди преговарят с руските въшки за нова продажба на български суверенитет”

 1. Сега искам да видя журналята, които настървено питаха и продължават да питат Кирил Петков за канадското му гражданство дали ще бъдат също толкова нстоятелни да получат отговор от всички, които са замесени в това чиста проба национално предателство – този български крим!
  Всички мочи в България: в София, Пловдив, Бургас, Варна и навсякъде, където ги има, да бъдат предложени на Русия да ги изкупи на цена, която ще определи нашето Народно събрание, консултирано от доказани специалисти и ако тя не прояви интерес, те да бъдат демонтирани и преместени в музеи от типа на този в района на метростанция “Г.М. Димитров”!
  Ако това не стане, не знам какво друго ще стане!

 2. Допълнение. Ако Русия изкупи въпросните мочи, тя да си ги извози за своя сметка и да ги разположи някъде из безкрайната си територия!

 3. Аз съм напълно съгласен с руското искане! Доколкото то в отговор са съгласни да ни дадат
  Кремъл и земята под него.

 4. За съжаление, народа не разбира какво става и наивно не се съпротивлява
  на агресивното налагане на руското влияние у нас. Европа нехае, а Меркел
  даже предава на Путин европейските интереси. Мисълта, че е възможно в
  близко бъдеще да се превърнем ЛНР – ДНР територия, вече не ми изглежда
  невероятна.

 5. Украинците с право го казват и затова изчистиха земята си от всякакви паметници на Ленин/над 200 броя/,а ние кога ще изчистим земята си от престъпните комунистически символи,имена,празници и пребоядисани болшевици?

 6. В музея един е достатъчен. Другите на скрап!
  Ако и сега не го махнат, значи не е останал нито един читав политик в България.

 7. Така нареченият “паметник” се намира на 400 м от Парламента.
  Нека да направим “заменка” – парцел на 400 м от Кремъл и там да поставим паметник на убитите от Червената армия БЪЛГАРИ!!!

 8. @Кирил – благодаря Ви за линка.

  Изгледах филмчето в ютюб, но искам да споделя, че все повече си мисля следното:
  най-добре е на мястото на този паметник да няма нищо.

  Демонтаж, контролиран взрив на постамента, и градинки – това е.

  София си има прекрасен символ – статуя на Света София от скулптора Георги Чапкънов. Красива, естетична, и с вдъхновяващо послание: Света София, майка на три дъщери – Вяра, Надежда и Любов. Какъв по- добър и обединяващ символ на столицата ни!

 9. Двама литовци и един руснак са арестувани по подозрение, че изнасят технологиите на военния завод “Арсенал” в Казанлък, чиято кметица вече трети мандат е изкукалата фанатизирана русофилка Галина Стоянова – копринкаджийката.
  (Кой директор и на какво основание е назначил чужденци в завод за военно произвоство? Сигурно на основание, че притежават т.н.”синя карта” за гении, измислена от Ивайло Кальфин специално за устройването на руски шпиони в България)

  https://www.mediapool.bg/dvama-litovtsi-i-rusnak-sa-arestuvani-po-podozrenie-che-iznasyat-tehnologiite-na-arsenal-news327235.html

 10. Руската наглост….Съизмерима е единствено със себе и донякъде с Вселената.

 11. И Лозан Панов май не вярва във “войната” на бай бойко и льотшчика .
  Снощи /06/ в предаването “Още”(от деня) по канала той направи връзка между спонтанните протести , породени от акцията на Хр. Иванов в незаконно завладения “Росенец” и последвалото нахлуване в сградата на президентството на винаги услужливата прокуратура . Любезното й съдействие даде повод протеста да бъде овладян в полза на президента , който за първи път през целия си мандат започна да говори за мафия и корупция , каза г-н Панов . После нарече Радев “фалшив герой” .
  Ако сте гледали предаването , няма начин да не ви е направила впечатление безкрайната пауза , която предизвика това кощунство . Милостивият оператор пощади горката си колежка , като задържа кадъра върху Лозан Панов , за да не видим увисналата й челюст . “Румен Радев – фалшив герой ?!” , успя да смотолеви все още зад кадър , след петата секунда тишина иначе нахаканата , но в този случай сащисана водеща . Нашият човек спокойно потвърди . Повод да отбележа , че по-уравновесен и спокоен кандидат за президент до този момент не се е появил .
  На този фон сутринта по нова тв анонсираха някакви престрелки между “основните претенденти” в надпреварата , другият от които бил професорът с големите премии .

  Очевидно медийната среда ще бъде враждебна и тежка , но ако Лозан Панов продължава ясно да назовава нещата със собствените им имена , няма начин да не стигне и до въпроса за МОЧИТЕ . Щът -не щът , ще му обърнат внимание .

  Има достатъчно време да напълни блатото им с камъни .

 12. към Иванка:

  “…най-добре е на мястото на този паметник да няма нищо. ”

  Аз съм на мнение, че там трябва да бъде възстановена детската площадка с плувния басейн и детския медицински пункт, унищожена от руските лакеи, комунделите.

 13. към Тодор Тодоров

  Прав сте. Не знаех какво е било преди, просто си представих простор на мястото на железата.

  Но, нека бъде светлина, нека има деца!
  Колко хубаво би било! Дай Боже!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.