Скандиранията “Бойко, Бойко”, не можаха да заглушат освиркването му в Дупница

Верен на обичая си да се крие от свои критици сред гражданите бившият премиер и собственик на ГЕРБ днес реши да изненада със себе си град Дупница. Беше изненадан обаче с викове “ ууу” и “ не те ли е срам”. https://frognews.bg/novini/osvirkaha-borisov-dupnitsa.html

Не, не го е срам. Видя се от отказа му да покаже дори, че е чул освиркването, което строените партийците за посрещането му се опитаха да заглушат с ръкопляскания и скандирания “Бойко, Бойко” . На малко име, както обикновено, за да се знае колко си е близък с народа и по-точно с онази част от него, която той смята за народ, а не за “тулупи”, “матрял” и прочее нечестива паплач, която отказва да му целува ръка и каквото и да било друго.

Ефект от заклеймяването му все пак имаше. Разговорът му с подмазвачите се оказа необичайно кратък поради изчерпването на овациите и той побърза да се шмугне в сградата, обитавана от партията му. 

Това, с което бившият премиер не може да изненада никого, е поредната негова демонстрация на пълното разминаване между заклеймяващите му бръщолевения по темата за вината на сегашните управляващи за новия пик на панднемията и собственото му поведение в този контекст. Защо и този път той демонстрира презрение към носенето на маски, ръкувайки се наред с посрещачите си, които му подражаваха в това отношение.

 

 

 

 

Храброст пред опасността от заразяване? Не, дебелокожие е. То явно е заразно за приближените му. Как да сложат маски заместникът му в партията Дончев, бившият вътрешен министър Терзийски и прочее гербаджии, когато това би прозвучало като упрек към техния началник? Те са му отдали под наем името и достойнството си, може и живота си да прежалят!

6 мнения за “Скандиранията “Бойко, Бойко”, не можаха да заглушат освиркването му в Дупница”

 1. Беше, върви и се задава подмяна на подмяната на промяната. Важи по принцип (с малки и непълни изключения) за целия ни политически зверилник.

  РР След като “върви” стане “беше” формулата си остава валидна. И така докрая на …

 2. Най- тежкото престъпление на безродника Борисов срещу българската държава и българите е, че допусна масовото заселване на руснаци по Българското черноморие, а не допусна изграждането на натовски бази там като гаранция срещу възможна руска окупация. Този ОРГАНИЗИРАН(!) руски етнически окупационен десант, като бомба със закъснител, ще има кървави последици в бъдеще и българите по морето трябва да бъдат подготвени САМИ да организират защитата на домовете си, на поминъка си и на българската територия, защото е престъпно наивно да чакат помощ от некадърната, продажна и корумпирана местна администрация! Заселниците донесоха само унижения за местните граждани, нагло откраднаха поминъка им, но не плащат дължимите към бюджета данъци, сеят престъпност, корупция, омърлявиха, поради липса на елементарни хигиенни навици, спретнатите ни селца и градчета, бетонираха китната ни природа!

  Ето поредният пример:
  Руснакът Александър, обвинен за пране на пари и компютърни измами, остава в ареста във Варна

  https://www.24chasa.bg/region/article/10303486

 3. “Руснакът Александър, обвинен за …”

  Няма фамилия на престъпника, няма снимка …

  Руските престъпници са най-защитените у нас …

 4. @Тодор Тодоров
  Да, това е печалната действителност по морето ни, случаите като този с “руснакът Александър” са всекидневие, но цяло чудо е подобна информация да “пробие” омертата в медиите! Много рядко изключение е, за да осъзнаем реалните мащаби на бедствието, което е сполетяло България !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.