“Свръхчовеци” искат да имат свободата да се заразяват и да заразяват околните

Партийците със знамето, на което веят лъв с контурите на френска автомобилна фирма, имат свободата да си издигнат вожда с вълчия поглед за президент, да ме тормозят в Добрич с обиди и опити да ми отнемат с крясъци свободата да говоря на представянето на книгата ми и да скандират “свобода” по площадите. От всички нелепици на скандиранията им тази е най-абсурдната.

Ако има днешен кандидат за власт, който да е надминал своя учител по екстремизъм Сидеров, това е тъкмо този кандидат за президент в поробената , според него (от американците, най-големите противници на свободата, че как иначе) България.

 

Не е чудно, че преследвачът на българи със свободни, различни от неговите възгледи, се оплаква от липса на свобода. До неотдавна той се чувстваше свободен да се радва на Радев, сега го ругае като негов конкурент за президентския пост. Стоеше до Нинова на митинг ( видно от снимката), а след това имаше свободата да отрече, настоявайки ( най-сериозно), че всъщност тя е стояла до него.

 

 

 

 

Налага се да припомня разбирането му за правото на свобода чрез закани да отнеме свободата на онези, които не му харесват. Ето какво ми посвети при една от заплахите си  в мрежата срещу мен на 28 март 2019 година.

А скоро, много скоро, ще въздадем и справедливо възмездие на всички национални предатели и майкопродавци. Списъкът им е дълъг, но в него има място за всеки. Никого няма да забравим и на никого няма да простим”.

Звучи обобщаващо, но е финал на негова публикация по мой адрес с претенция да разобличава “лъжите” ми, лъжейки самохвално още в началото на текста си, че “граждани от Добрич” били провалили представянето на книгата ми “Измамата Сан Стефано”. Явно така са му докладвали за уж успешното изпълнение на задачата “гражданите”, имитиращи руските “нощни вълци” , изпратени от него на 7 март 2019 година от Варна да ме линчуват в Градската библиотека на Добрич. Опитаха се, но не можаха да ми отнемат свободата. Вероятно по тази причина медиите у нас се почувстваха свободни да не съобщят за събитието, което се състоя въпреки опита на хулиганите да го  провалят ( и полицаите в Добрич много държаха да се подпиша под протокол, че все пак съм си представител книгата, обяснявайки ми, че са търпели дълго гаврата с мен защото не се е стигнало до “меле”).

По-важни, разбира се, са обобщенията в заканите на Копейкин- мен (руски) вълци ме яли…

Ето още едно от януари 2019 година, за което се сетих след негово вчерашно възмущение във Фейсбук, че някой нарекъл т.н антиваксъри отрепки.

“В съзнанието на всички майкопродавци, американски мекерета, отродени еничари и обикновени жълтопаветни психодесни отрепки отстояването на българската независимост е ни повече, ни по-малко руска пропаганда. Само че ние българите няма да се повлияем от шепа платени ПОДЧОВЕЦИ ( курсивът мой- ИИ). Борбата за свободата и независимостта на Отечеството тепърва започва. А когато я спечелим, на всички национални предатели ще им се наложи да отговарят за престъпленията си срещу българския народ. Ние от Възраждане ще се погрижим за това”!

Преброихте ли обидните квалификации на екзалтирания човекомразец? Няма нужда. Достатъчно е да вникнем в смисъла на използвания от него термин от нацистката терминология “подчовек”, употребяван от любимеца на руското посолство, което публикува в своя сайт негови нападки срещу българските “олигофрени” през декември 2018 година. 

По̀дчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на нацистката и расистка идеология, използвано за окачествяване на „низшите хора“, особено на „пълчищата от Изтока“, към които нацистите причисляват етнически групи (евреи, славяни, цигани и други религиозни или социални общности като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуални, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е „ариец“ според тогавашната нацистка расова антропологична терминология”.

Нацистката пропагандна илюстрира по следния начин внушенията си срещу “подчовеците”, за които на местна почва днес Костадинов заплашва да се  “погрижи да отговарят за престъпленията си”. https://germanpropaganda.org/der-untermensch/

НА СНИМКАТА: Нацистка илюстрация към термина “подчовеци” 

14 мнения за ““Свръхчовеци” искат да имат свободата да се заразяват и да заразяват околните”

 1. Интересното с този е че всички думи които използва за другите всъщност му пасват идеално. Не разбирам докога властите ще се правят на слепи и толерират омразата която тези проповядват. Сигурен съм че има закони по въпроса..

 2. Тези от Възраждане не искали “чуждоземци” да им налагали бизнеса си с ваксините. Сигурен съм че ще се разхълцат от радост ако получат подарък с “чуждоземски” продукт като телефон, кола или някоя и друга луксозна глезотия. Мекеретата и майкопродавците са точно те понеже всичко което правят е заради копейките които са получили и е в ущърб на обществото. Руските орди скапаха България откакто са се окупирали тук след 44-та и тези са техните най-върли марионетки.

  Ето един “чуждоземец” който прави много повече за справедливостта в българското общество отколкото тези измислени “патриоти”.

  https://faktor.bg/bg/articles/muzikanti-se-sabirat-v-belene-v-pamet-na-tvortsite-ubiti-i-postradali-po-vreme-na-totalitarnite-rezhimi

 3. На Ицо хазарта който уж четял тук ще кажа – Приятелю, присъедини се към тези музиканти, накарай българите да осъзнаят по-добре и осъдят подобаващо идиотщините от соца. Тези хора така и не получиха нужната справедливост а техните издеватели продължиха да си живуркат спокойно. В последно време даже и не се притесняваме да ги реабилитираме нищо че уж закони разни са приети от народното събрание. Руският ботуш подпомогнат от българският цървул е в основата на 90% от българските неволи, Ицо. И няма да поемеш никакъв “хазартен” риск ако заложиш на това понеже това е самата истина и рано или късно ще си проправи пътя.

 4. Призив от “Камчия”: Руският език да влезе в образователната система в България !

  (А някой ще пита ли българите дали искат да изучават езика на окупаторите и то за сметка на държавния бюджет ? )

  “… на територията на СОК Камчия има истинско съкровище, което през последните години е било заровено и което трябва да бъде извадено от златния варненски пясък и да стане достъпно за всички московчани и за целия свят”
  (Само че “съкровището” в СОК “Камчия” принадлежи на България, сибирските неандерталци имат право само да го ползват и то за определено време, а не за вечни времена, както си правят сметката без кръчмаря!)

  https://faktor.bg/bg/articles/ruski-uchen-ruskiyat-ezik-da-se-izuchava-vav-vsichki-uchilishta-v-balgariya

 5. Свърхчовека е Über Alles, него китайски вирус не го лови, щото както знаем всичко китайско е фалшименто. Виж ако беше руско вече 3 пъти да се е ваксинирал и да е пратил бойните му дружинки да “обясняват” на хората колко е важно да се ваксинират, при това добре маскирани. (да повторя – маскирани).

  Въобще не мога да си представя как издържате да му четете простотиите на Костя Копейкин. Това неговото не е свобода, а свободия на словото и само показва, че му липсват не само първите 7, а първите 42 години.

 6. “Руският език да влезе в образователната система в България !”

  Ако приемем да учим един диалект на българския, какъвто е руския, трябва да започнем да учим и македонски, а може би и сръбски …

 7. https://frognews.bg/novini/prokuraturata-pogna-avtora-snimkite-geshev-sevi-boiko.html

  Ето тази новина показва докаде я докарахме нашата демокрация.
  Пълно копие на руската мафия.
  В такива моменти много ми се иска да съм адвокат и да съдя до дупка българската прокуратура.

  “Образувана е проверка 36810/21 г. не срещу Гешев, а по чл. 171. ал.3 от Наказателния кодекс, който гласи, че “който противозаконно узнае неадресирано до него съобщение, изпратено по електронен път, или отклони от адресата му такова съобщение, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева“”

  Така, къде тук е противозаконното бе “сложете тук вашият любим епитет”?
  Тъпака Гешев вади телефона си пред всички и с най-големият възможен шрифт си чати.
  Очаква се от околните да си завържат очите?

  Нещо повече, прокуратурата която се храни от парите на данакоплатците защо не се задейства и потърси отговорност от този който я оглавява за това че не пази частните си комуникации?

  Не един или два пъти западни журналисти успяват да достигнат до информация с мощните си зумове на камерите понеже някои политици не се усещат какви ги вършат пред камерите и неволно оставят документи достъпни за прочит.
  Във всички тези случаи унижението е било винаги за политиците!
  В криворазбраната цивилизация България както обикновено всичко е с главата надолу!

 8. Мръсниците на Копейкин са получили задача да подготвят втори Донбас. Явно имат карт бланш за безнаказаност от всички наши служби и си позволяват да говорят и правят безобразия. Приказките за въвеждане на руски език още в детската градина са част от големия замисъл. Камчия е котилото. Внукът на Толстой е вестоносецът . Само да не забравят , че и те ще влязат в някой списък.

 9. Много ми хареса изказването на един българин лекар в Швейцария за това как е постъпило правителството там. Въвеждат задължителни сертификати и казват ние ви осигуряваме безплатни ваксини, а които не е ваквиниран заплаща тестването! Просто и ясно.
  Ситуацията в България определя с думите егоизъм и безотговорност!

 10. Юрий Фелштински: ФСБ/КГБ сега завладяват други страни не с война, а като превземат поста на ръководител на държавата

  Литвиненко казваше: За КГБ цялото човечество се дели на две категории – агенти и обекти
  В историята на света няма примери, когато държавата е била управлявана от спецслужбите, както е сега в Русия. Стратегическата задача на тази хунта е разпад на ЕС и НАТО
  На мястото на Русия е възникнала уникална държава подобна на разклонен мафиотски клан и се управлява от хунта, подбрана на принципа на личната преданост към своя ръководител – президента-чекист.
  С Путин за нищо не може да се договориш, на Путин не трябва да се вярва, Путин не може да бъде обиден, на Путин е безсмислено да му се каже “не” с надеждата, че той ще разбере, че това означава нежелание на другата страна да направи или да не направи нещо.

  https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-yuriy-felshtinski-fsb-kgb-sega-zavladyavat-drugi-strani-ne-s-voyna-a-kato-prevzemat-posta-na-rakovoditel-na-darzhavata

 11. Има нещо заровено на Камчия:когато диверсантите-подводничари дебаркират под едно дърво заравят една радиостанция,оръжие и няколко хиляди долара.Връщат се след време да ги вземат,но не намерили дървото и останали с празни ръце.Това е по техни признания.Може и досега да ги търсят…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.