Кирил Петков пое от двамата бивши генерали настоящата щафета в състезанието по неадекватност


 

 

 

 

 

Състезанието по неадекватно поведение между фалшивия милиционерски генерал Бойко Методиевич и конкурентния му също толкова “натовски” генерал от ВВС Румен Радев продължава с пълна пара ( в свирката, а не в мотора на държавната машина).

Изричането на истината, че решенията на Конституционния не се коментират, не прави Радев прав да реагира по този начин във връзка с категоричното становище на съдиите, че Кирил Петков всъщност не е бил от юридическа гледна точка министър. Защото въпросът не е в това, дали съдът е взел правилно решение, а защо и как Радев е допуснал да се стигне до това положение. Ето на това трябва да отговори той, а не да се измъква сух от водата с констатации, че тя е мокра.

Верен на изградения си през дългите години на авторитарно управление образ на универсален “добряк” Бойко Методиевич реши да се изгаври със ситуацията със задна дата. Щял да помогне в предишния парламент да се реши въпросът с двойното гражданство ( изобщо, а не само за Кирил Радев), обаче не станало, защото депутатите се занимавали с НСО. С други думи, не са го помолили и той не помогнал. А е можел, но щом не са прибягнали до слугите му, нека сега страдат. Хак да им е ( хак на арабски значи право, т.е. пада им се по право)!

И в Стара Загора беше готов милиционерският генерал да “помага” на “Демократична България” да си регистрира листата, когато възникна проблем с нея. Но и там не го помолиха за помощ неблагодарниците, които не оценяват неговото  аристократично благородство и вродена доброта. Явно след “реформаторския” опит с доближаването до неговата токсичност са си направили правилните изводи.

А как само обича да помага! На моя милост веднага предложи помощ ( като на безработен от близо 6 години ) при онзи телефонен разговор по повод АЕЦ “Белене”. Първата му работа след фамилиарното “как си” беше да добави с въпросителна интонация “да помагам с нещо?”. Не се възползвах и ето ме сега –  продължавам с безплатното и безобидно ( по думите на неговия ментор Георги Първанов) творчество, вместо да ме уреди я със службица, я с ново телевизионно предаване.

Като гледам на колко бивши сини, все още синеещи, червени ( Мая Манолова), че и на самия Румен Радев помогна да се уредят с постове и заплати, не се учудвам, че този помагач продължава да се изживява като бащица на персоналното благоденствие на всеки що – годе значим фактор в държавата, която още дълго ще трябва да се чисти от намесата му във всевъзможни области на публичния и задкулисния живот. За което споделена вина, меко казано, имат и онези, които ядоха и продължават да дъвчат зелника му. 

Колкото до самия Кирил Петков, когото злополучно се опитваха да очернят в очите на завистливите българи като богат притежател на апартамент, той успя на попрището на (само)дискредитацията, потвърждавайки, че никой не може да ти причини това, което сам можеш да си сториш. Изключително трудно е да се приеме, че не е знаел какъв риск поема с впускането си в политиката със зареден пистолет в джоба, който при обиска на медиите – задължителен за всеки кандидат за т.н. голяма политика, е твърде вероятно да гръмне и да го рани нейде в слабините. 

Намериха му слабото място, а защитната му теза, според която не се страхува от този факт, не го оправдава. Ранен е и това тепърва ще се отразява на толкова усмихнатото му досега безоблачно нахлуване в политиката.  

Предстои ли поредното пренареждане на картите в българската политика? Не знам. Но знам, че в случая е валидна бандитската по своя цинизъм мъдрост, че кьорав карти не е играе. 

37 мнения за “Кирил Петков пое от двамата бивши генерали настоящата щафета в състезанието по неадекватност”

 1. Това за помощите на помощарите наистина е една българска мантра, зад чиято фасада винаги съм могъл да установя, че без изключение стои някаква скрита помисъл за много по-голямо следващо облажване. И това облажване се промъква почти веднага след това. Особено ако ползващите тази „помощ“ се чужденеят на похватите.
  При Кирил Петков никак не е по-различно, защото ТОЙ за да достигне, иди ми доди ми, чак до ушите на ‘резидента, пък и той, така, да му гласува „доверието“ си, е почти като милион от тотото. Явно трябва да се е намесил някой „специслен“ (специслен като от спецслужбите) съветник, за какъвто вече при него чухме, че го има. А и това, че за това се обяви и съответната Благодарност (пиша я с главна буква за да отговаря на ранга), става като лафа- пито-платено. А от това също се разбира, че при такова приятелство този жест постоянно и ще се повтаря.
  Това за престижният университет също не е за просто пренебрегване, защото не е като едно обикновено желание, ей така, ще се запиша и следвам в Кембридж или Сиетъл, просто защото по моето мнение са по-престижни! Сигурно също трябва да са научили, че и плащанията са по-престижни, а това за обикновенните българи НЕ от статуквото, в повечето случаи е непосилно. На времето за подобни образования са продавали ниви и къщя, само и само за да се осъществи, пък евентуално на престижността майната й!
  Това разбира се, са мои помисли, погледнато от моята камбанария, но и окръжаващата ме околност от подобни на мен и нас семейства, навяват същите мисли.

 2. Вчера, след обявяването на решението на Конституционния съд, изпитах физически смазващо отвращение от мигновено последвалото назидателно злорадстване точно от страна на най-отвратителните в морално отношение бивши и сегашни властимащи, чието национално предателство и милиардни кражби от държавния бюджет довeдоха България до просешка тояга и до геноцид на българите. За техните чудовищни, противоконституционни престъпления същият този “Конституционен съд” би трябвало отдавна да се е самосезирал и да ги е осъдил на доживотен затвор с конфискация на откраднотото! На този фон “върховното” престъпление на Кирил Петков е пренебрежимо нищожно. Какво е направил? Докато беше икономически министър запуши няколко огромни дупки, от които държавните средства изтичаха безконтролно в олигархични джобове и се закани да продължи с тази високорискова дейност. И сега (за назидание!) олигарси и продажни ченгета под прикритието на “конституционни” съдии му отмъщават за куража, проявената отговорност и родолюбие !
  Защо пак допуснахме медиите да ни заливат с помията и свинското квичене на Борисов, Каракачанов, Карадайъ, разни нищожества от чалгарското ИТН, продажното БСП, пародии на съдии и прокурори да морализаторстват в стил Оруел и да ни унижават !?
  Питам се, след като плюсовете в дейността на Кирил Петков като министър преобладаваха, не трябваше ли, все пак, да бъдем по-солидарни, да не го оставяме сам срещу гаврите, които му готви олигархията и прислужващите й политици – безродници ?

  Защо да не можело да се коментират решенията на доказано корумпирани съдии, пък било то и конституционни? Да не са извънземни?! И защо да не може да се “пипа” конституцията, след като в нея (очевидно!) има доста несправедливи постулати? Стига с тези “свещени крави”!

 3. Кирил Петков независимо от всичко щял да да продължава напред понеже не можел да гледа как родината му бива ограбвана.
  Добре, похвално е това, но с неспазване на законите ли ще излезем от ситуацията?
  Мисля че мнозинството които са решили да гласуват за ПП (Подмяната Продължава) няма да се трогнат от решението на КС.

 4. Така е, в държава като нашата законът е ограда в полето – мишките изпълзяват,а лъвовете прескачат.
  Никога не съм се замислял за Конституционния съд,защото той витае някъде и не съм усещал неговото присъствие. Така беше до решението му дали К. Петков е нещо различно от българин.
  КС след като беше сезиран от Сл.Трифонов реши,че К.Петков понеже е изпуснал някакви срокове не е само българин.
  В същото време Карадайъ и Малинов след като са ходили при вождовете в чужди държави,получили медали и пари за служене, и не се знае за какво още, си са българи.
  Напоследък Сл.Трифонов Ощастливи българския народ,че бил суверен. Следва,че и аз съм суверен. Като такъв бих попитал Кон.съд и той е длъжен да отговори следното:
  Не се прикривайте,а обяснете кои сте, как сте назначени и какво работите всеки ден щом ви плащаме?
  Какви съществени решения сте взели последните месеци и години?.
  Какви са вашите заплати и всички бонуси,които ви дава службата при нас?

  .Колко и кои от вас са били в органите на държавна сигурност?
  До кога нашата по конституция свободна държава ще търпи паметниците на поробителя като МОЧА,Альоша и т.н.? Защо КС не се се сезира за тяхното премахване?
  Това са въпросите на приетия от всички суверен

 5. “Решенията на съда не се коментират” е най-яркото нарушение на основни права на гражданите по конституция. Къде отиде цитирам дословно:
  Чл. 39.
  (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
  (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

 6. КС навсякъде в света е много авторитетен орган – нещо като Горна камара. Преди време преведоха практиката на немския КС. И като сравниш техните конституционни съдии и практиката им с нашите – изпадаш в дълбоко униние. Навсякъде по света КС е политически орган, а не партиен, нито пък може да си позволи да е политическа бухалка. Като тук. Бързаха да го ударят през изборите. А трябваше да поискат становище от канадската страна. Доколко е достатъчно волеизявлението за отказ. Твърде вероятно е. Защото ако отказът е направен днес, а административният орган по някакви причини бави произнасянето и се произнесе след две години, примерно, това означава ли, че лицето трябва да търпи негативните последици от това.

 7. Вероятно някой е съветвал Кирил Петков. И той се е доверил. За мен нямаше пречка той да даде становище под някаква форма. И откога Даниел Вълчев стана такъв голям специалист по конституционно право, че КС поиска чак неговото становище! Да не говорим за съмненията за политическа поръчка. В политически план обаче това може да се окаже благословия за Кирил Петков. Аз лично се надявам да видим правителство на ДБ и ПП съвсем скоро. Въпреки надигналата се мутренска вълна, която реве за нарушената конституция. Нищо че избраха главен прокурор, който вероятно няма легитимна диплома по право, а конституционни съдии станаха лица с диплома от МВР школата. Нищо че публичен ресурс беше ограбван по бандитски начин от лица на публични позиции. Нищо. Важното е, че Кирил Петков е диверсант – промъкнал се е, мръсникът, на публична позиция с канадския си паспорт и американска диплома в джоба. А е трябвало по-навреме да се откаже от този паспорт – а в кой точно момент – никой не казва. Да беше завършил УНСС и да му е мирна главата.

 8. Мария,

  Това за забавяне от административен орган причиняващо негативни последици е интересен казус.
  От друга страна има ли право страната от която искаш да се откажеш да провери как стои въпроса с данъците ви последните 5 години да кажем и да каже нещо от рода – “Добре, но да платите първо данъците си..” Има волеизявление но има и задължения. Не знам как се процедира в подобен случай.

 9. Георги Близнашки, Д.Вълчев, Г.Марков все “специалисти по конституционно право”. Защо им обръщаме толкова внимание а не ги пратим, там където им е мястото, на майната си. При толкова много съветници няма как Грипен Радев да не е знаел, че в момента на назначението на К.Петков за министър, той е бил с двойно гражданство. Знае и историята с Ж.Ганчев и внука на Фердинанд-Симеон, и въпреки това го назначава. Защо? От просто, по-просто. Ако не беше така щеше ли да има президентска партия ПП “Продължаваме промяната? Категорично, НЕ! Толкова и за дейността на К.Петков като министър. Той беше насочен да действа основно към два обекта: ББР, ДКК и нищо друго. Той не каза нито думичка за енергийното ни васалство спрямо Русия, руската топонимия наложена над българската земя и каменните уроди прославящи окупацията на Русия над България и унижението над българите. Разкритията, които направи по отношение на ББР и ДКК би могъл да ги направи и всеки друг, дори и без бакалавърска степен от Харвард. Пример: Б.Рашков………

 10. …….ДКК и ББР трябваше да послужат единствено за печелене на известност и симпатии, които да помогнат на К.Петков в метаморфозата му от бизнесмен в политик. И всичко което направи спрямо ДКК и БРР вече е отменено, но остана единствено ПП “Продължаваме промяната“. Какъв е тогава извода и какви да бъдат действията ни? ЕТО ТАКИВА: Радев е главния виновник за премълчаването на двойното гражданство от К.Петков, и ако не беше Станислав-Шута това щеше да бъде скрито покрито. Това е и основание да се обяви импийчмънт на Радев или най-малкото да не се гласува за него и за отрочето му ПП “Продължаваме промяната“. ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ДОСТОЙНОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

 11. Аз ще гласувам за ДБ и Лозан Панов, но харесвам това момче.
  Според мен има някаква гадна игра на мутрите.
  Ако Кирил Петков е предал паспорта си на канадски гражданин и писмено е заявил желание да се откаже от гражданстото си в канадското посолство преди да попълни декларация и да се закълне като министър аз не виждам никакъв проблем. Няма как от този момент да си канадски гражданин! Връщане назад няма!

 12. Всъщност Кирил Петков беше изваден като зайче от ръкава на Радев за целите на поредния политически проект. И ако е направил нещо положително, то е по нареждане на принципала му. И не е същностно за намеренията му, а е за привличане на по-широк кръг избиратели. Не мога да приема, че човек с истински добри намерения за България, би се съгласил да прави това под плътната сянка на един изявен русо-служещ, какъвто е Радев. Поради това мнението ми за КП е твърдо отрицателно. Разглеждам го, като удължената руска ръка на Радев и руските невидими агенти от задкулисието.

  Вижте това видео от 2016. https://www.youtube.com/watch?v=QhDUZTLgxqQ

 13. Уточнявам, същото отношение имам и към ГЕРБ. И към подобните нему: бсп, итн, ставай – лягай (не мога да я запомня маята), дпс, итн, копейкиния, патриотарите и т.н.

  За това, че КС не се самосезира по главните ни проблеми съм съласен с тук коментиращите. Както явно се вижда, по всички проблеми на руското вредно влияние у нас, всички в хор дружно мълчат. И президент, служ.пр-во, и новите почтени от ПП,
  и останалите от статуквото. Даже ДБ и Лозан Панов, на които симпатизирам, и те не се иказват открито и ясно по въпроса. Това бетонира статуквото. Никой не продължи
  вече окарикатурената тема за лустрацията.

 14. И все пак, има хора по тази територия,които не приемат точно този Кон.съд а също и тези, които признават него и решенията му. Не е ли рано да се предизвести, че изходът е негативен за Кирил Петков?…

 15. КС все още не е взел решение по делото за конституционността на регистрацията на ДПС от 1991 г. и така ДПС продължава да съществува.
  Сега за нула време се произнесе по въпроса с двойното гражданство на Кирил Петков, като при това му отказа правото да се защити пред същия този съд!
  В същото време имаме за председател на Софийския градски съд човек без българско гражданство, но това за КС няма значение!

 16. Георги Харизанов, по мое мнение отказът или освобождаването от гражданство няма общо с данъчните задължения. Освобождаването от гражданство не води до отпадане на данъчните задължения, които се определят от други критерии. Няма как да не споделим казаното от Тео Ушев, като се сетим за само съветските граждани Г.Димитров и В.Коларов. За Радев си мисля, че може и да е русофил, но му се наложи да стане американофил. А.Василев и К.Петков в служебния кабинет са достатъчно доказателство. Може би ще му се налага все повече да става американофил.

 17. Значи руснак за председател на СГС може, но Кирил Петков не!
  МВРО може да продава паспорти, а КС спи!
  Главен прокурор с фалшива диплома може също според КС.
  Поне за мен това е падение за Филип Димитров.
  Да седиш в КС до такива изчадия като Велчев и Пенчев не е нормално.

 18. Заслужават внимание правните доводи в особеното мнение на съдията от КС Георги Ангелов (съдия от кариерата, избран от съдийската квота, а не партийна “калинка”), който счита решението на КС по повдигнатия въпрос за недопустимо: “Конституционният контрол е насочен към настоящето, не към миналото. Той е към това, което е, не към това, което е било, но вече не е. Иначе би трябвало да си представим безкрайна поредица от допустими конституционни оспорвания на актове, които са престанали да действат. Към момента на постановяване на настоящото решение оспорената част от президентския указ вече нe поражда своята единствена правна последица – инвеститурата, защото тя е прекратена с назначаването на ново служебно правителство. След прекратяването оспореният акт вече не е действащ. Поради това оспорването и постановеното по него решение са недопустими”.

 19. Голяма грешка допусна Кирил Петков, че им даде решението на Канада. Нито е работа на КС да иска, нито е задължение на К. Петков да им го дава. Нека си го вземат те от Канада. Ама не им го давали, било нещо ЛИЧНО. Аха! Ами като е лично, какво се занимавате бре? Боли ме к…а, че не ви го дават.
  Айде у лево!
  Въобще много слаби юристи има в България, не знам кой го е съветвал Кирил Петков, но сам им се даде.

 20. към tervel:

  “Защо им обръщаме толкова внимание а не ги пратим, там където им е мястото, на майната си.”

  А за да ги пратим на майната си, не е ли по-правилно да им обърнем максимално внимание – кой с каквото може?

 21. @The Rock

  Защо се шокирате от Герджиковите безвкусици и лицемерие ?! Нищо ново!
  Спомням си, че така се шокирах в ранната демокрация (1991-92 г.) когато се появиха първите български порно вестници и списания, защото започнаха да ги “списват” (под ръководството на снахата на тогавашната министърка на културата Елка Константинова) именно журналистите от комсомолските издания, които дотогава проповядваха най-строгия соц.морал! Бяха много търсени и печеливши издания. Поне в началото. 🙂

 22. @димитър
  Изпреварихте ме! Тъкмо започвах да пиша точно за това! 🙂

 23. Към Тодор Тодоров:
  Бих се съгласил с Вас, ако Г.Близнашки, Д.Вълчев, Г.Марков бяха непознати. По-добре ли ще е, ако на Методиевич му обръщаме „максимално внимание“/какво повече от това досега/ . Когато обръщаш „максимално внимание“ на нищо, за което е казано вече напълно достатъчно /без новини, примерно новината за чалгаджията Герджиков/, рискуваш или да се повтаряш, или да правиш реклама на това нищо. Затова към такива, кратко и ясно: МАЙНАТА ви !И още нещо, когато мислиш за добър човек в ума ти се появява светлина, а в сърцето топлина.

 24. tervel,

  Прав сте за тези неща но в същото време трябва да се търси отговорност.
  Мутрата е сигурно най-крадливият премиер в новата история на България.
  Ако наведем покорно главици и го оставим да живурка спокойно то нищо добро не ни чака в бъдеще.
  Той и главните му прокурори които си избра ще са най-доволните от това да им теглим една и да ги оставим на мира.

 25. Е,сега ще добавим и Янаки Стоилов за разкош.,комунист до комуниста и ще чакаме лустрация…А относно двойното гражданство,Андрей Луканов така и не каза с какъв документ и от коя дата има българско гражданство

 26. към tervel:

  “ако на Методиевич му обръщаме „максимално внимание“…

  Мисля си, че това „максимално внимание“, което му обърнахме, го срина, но има още много за пращане на Майната си.

 27. Към Георги Харизанов:
  Не сте ме разбрали. Пращам ги на майната си заради светлината в ума и топлината в сърцето ми, но не освобождавам наказателните органи от задължението и отговорността им да раздават справедливото възмездие върху нарушителите на закона и престъпилите националните интереси на България. Затова няма давност!
  Ето защо ще гласувам за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ и ЛОЗАН ПАНОВ. Те, и само те могат да осигурят едно ДОСТОЙНО И СПРАВЕДЛИВО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ!

 28. И Аз съм съгласен че КС го играе като Съд от Чиновници на каишка. Освен това министъра се назначава и би трябвало щом Президента и Министър Председателя са преценили че няма проблем, значи няма проблем. Държавата се ръководи от хора а не от букви в закона. Защото закона не мисли не знае не може. Този който го прилага трябва да знае защо го прилага. Кирил е донесъл само ползи за България. Защо да го удрят със закона?? Защото е нанесъл вреда на мафията а ???
  К.С. можеше наистина да откаже да се произнесе защото ние чакаме Съд за Крадците и Разбойниците а не за Глупусти!!!
  Защото тези Глупусти не заслужават това голямо внимание което разни Мошеници раздухват за даси спасят черната дяволска кожа.

 29. Кирил Петков е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!
  Награда за Кирил Петков, дарил 500 хиляди лева за изследвания в Софийския университет
  Вицепремиерът Томислав Дончев беше гост на церемонията по връчване на наградите в инициативата “Достойните българи”. Томислав Дончев връчи награда на бизнесмена Кирил Петков, създател на Център за приложни изследвания и иновации в Софийския университет, за който фирмата му дарява 500 хиляди лева.

  Петков е един от основателите на Харвардската програма в Софийския университет, през която годишно безплатно се обучават 60 студенти избрани между 400 кандидати от всички университети в страната. Центърът за приложни изследвания и иновации е отворен за студенти, които са записали магистратура по биология, микробиология, молекулярна биология, химия, фармация, биотехнологии, както и за докторанти.
  https://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/nagrada-za-kiril-petkov-daril-500-hiliadi-leva-za-izsledvaniia-v-sofiiskiia-universitet
  ………
  Позор за ИТН, ГЕРБ, КС и вся осталая сволоч!

 30. Прочетох няколко статии тук там свързани с Кирил Петков.
  Човека започва да ми прилича малко на Доналд Тръмп.
  Надути послания на продавач често разминаващи се с действителността.
  Разгледах и сайтовете за proviotic – proviotic.com и proviotic.co.uk
  Първият в момента е напълно недостъпен заради база данни грешка. Преди половин час бе достъпен и ми направи впечатление агресивният стил на реклама – “Ivy League research”, “As seen on WSJ” и т.н. Това в комбинация че става дума за нещо към което доста мошенници се ориентират (probiotics) ме кара да съм силно скептичен. Преди напълно да се срине първият сайт успях да видя цените на трите продукта – 39.00 за двата и 79.00 за третият. При кликването на всеки от тях излизаше грешка относно база данни. При вторият сайт няма цени и двата продукта са “Out of stock”. Да се чуди човек тоя бизнес как прави пари.
  Но като се върна назад започвам наистина да си задавам въпроси.
  Покрай спасяването на Боян Петров – да, похвално че се е ангажирал лично да прави нещо.
  Но, чета в едно интервю, баща му бил теглил 30 000 долара от банката и тръгнал към Непал.
  Тогава и той тръгнал.
  Добре де, много ли е важно колко пари е теглил баща ти докато ходи да спасява човешки живот?
  В същото интервю – те координирали дейстията между държавните институции на Китай, Непал, България. Това което направили там с хеликоптера било нещо революционен прецедент и от сега нататък всички щели да го правят!
  Преди няколко дни съпругата на Боян Петров излезна със съобщение че Кирил Петков лъжел относно средствата при тази спасителна акция. Не знам подробности но да те обвини съпругата в лъжи на този дето си тръгнал да спасяваш не стои добре.
  После времето му като министър – здрави презентации, гръмки новини за изгонени крадци и спасени милиони.
  Кирил Петков – too good to be true? Може би..

 31. И нещо друго, Кирил Петков изглежда от доста време присъства в българските новини. Има заиграване и с ДБ което показва че е имал и политически амбиции. Изниква въпроса защо остава въпроса с канадското си гражданство неуреден до последният момент.

 32. https://www.proviotic.com/en/item/2006956

  Прочетете това от сайта му. Голямо надуване, големи фукни.
  В boots.co.uk не знаят за този продукт нищо че според статията присъства в над 500 от магазините им (общо 2300 такива в UK)

  Между другото, proviotic.com e възтановен и работи с пълна пара. Е, един от трите продукта е “Out of stock” но явно е заради голямото търсене..

 33. https://proviotic.bg/BG/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8

  Голям майтап, на този сайт има разни документи подписани от професор по патология в Харвард.
  Целта им е да докажат колко ефективен е пробиотика на Кирил Петков срещу разни патогени.
  Интересното е че и пробиотика и сока от моркови са доставени от Кирил Петков.
  Професора установява че патогените са избити (забележете 100%) и подписва.
  И Кирил Петков отива при Опра и останалото както казват е история.

 34. Имам един въпрос към вярващите на Кирил Петков.

  Според linkedin страницата му е учил две години в Харвард
  https://www.linkedin.com/in/kiril-petkov-86381412/?originalSubdomain=bg

  Специалността му е Masters of Business Administration, т.е. няма нищо общо с био науки.
  От същият този университет професор по патология подписва някакви документи за избити патогени в сок от моркови който Кирил Петков му е донесъл.

  На сайтовете на Кирил Петков гръмко стои – “Ivy League research”

  Та, въпроса ми, Кирил Петков лично ли е правил здравите проучвания за ефекта от екстракт от кокичетата в Харвард и като учен в каква дисциплина?
  Или може би на този – Кирил Петков в ролята на какъв носи сок за изледване на професор по патология в Харвард?

  Мисля че започвам да се съгласявам с няколко неща които мернах относно КП – Остап Бендер и Аз съм Кирил Петков и нямам срам..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.