Кадър на бившата власт би пребил с юмруци и винкел 92 годишния американски проф. Ноам Чомски, но само ако беше с 50 години по-млад

“Агенция” ПИК, рекламна агенция на  непрежалимото за нея статукво на гербаджийския авторитарен режим, разпространи като новина мнението на Илиан Тодоров, т.е. на един от своите любимци, който би искал да затваря усти на омразни опоненти с “юмруци и с винкел”.

Гневът на бившия атакист, назначен от премиера Бойко Методиевич да управлява Софийска област за “заслуги” в поредица от екстремистки улични и медийни изяви в тандем с партийния му шеф Сидеров, е предизвикан от американския лингвист, философ, историк, когнитивен учен и общественик със световна известност проф. Ноам Чомски. Позволил си е да призове неваксинираните хора да се самоизолират, което Тодоров интерпретира като предложение да бъдат натикани в концлагери въпреки изричното акцентиране на професора върху правото на всеки да откаже ваксина и че никой не трябва да бъде задължаван.

Интервюто на Чомски, правено отдавна, но излъчено преди 5 дни, е  възмутило Тодоров до степен да изразява съжаление, че не може да му затвори устата с “винкел и юмруци” – не за друго, а защото не бил с 50 години по-млад. Иначе би го направил, както се разбира от думите му. 

Това е същият бивш управител на Софийска област Тодоров, който “великодушно” изрази мнение, че хората могат да си протестират колкото си искат, но не и да го правят грубо. Съответно нарече “изроди” протестиращите срещу своя работодател Методиевич, оправдавайки се след това, че не всички протестиращи са изроди. https://fakti.bg/mnenia/503980-ilian-todorov-pred-fakti-ne-narekoh-izrodi-vsichki-protestirashti

И в този случай Тодоров проявява “благодорство”. Предлага на 92 годишния Чомски “само” да се евтанизира.https://www.independent.co.uk/tv/news/noam-chomsky-unvaccinated-isolation-video-v236b20a8

Роденият през 1928 години Чомски, любим интелектуален гуру на левичарите по света, но и признат за безспорен интелектуалец със световно влияние, всъщност само призовава неваксинираните да проявят “благоприличие” ( disency). Ама къде ти разбиране за благоприличие у човек, който настояваше в телевизионния ефир на “еврейската телевизия” БТВ Генка Шикерова да си смени фамилията на Цукерман.  

Ноам Чомски не се нуждае от моето адвокатстване срещу човека, който се опита ми затвори устата в съда с две дела и първоначално искане да платя общо 120 000 лева за неговата прищявка на властник. Още повече, че не съм съгласен с левичарството на философа. Поводът за тези няколко реда е в припомнянето що за екземпляри биваха назначавани да ни управляват на базата на дружбата между “Атака” и ГЕРБ. Раздаването на постове на такива, като Тодоров, сякаш не го е имало, ако слушаме сегашните вопли на новоизлюпените опозиционери, атакуващи т.н. партии на протеста, че ламтят за постове.

Ако има нещо забавно ( условно казано) в оформянето на “новината” за порива на Тодоров да се разправи с винкел и с юмруци с престарелия Чомски, това е илюстрацията към нея. Към снимката на Тодоров е пришит образът на служебния министър на здравеопазването Стойчо Кацаров, който няма нищо общо с текста, но пък явно толкова много го мразят, че чак го слагат на мястото на Ноам Чомски. 

 

 

 

 

 

Кацаров е роден през 1964-та и е само 16 години по млад от Тодоров. Дали отговаря на условието му да бъде пребит с винкел и юмруци от него? От виртуалния орган на бившата власт явно смятат, че може да замести Чомски в това отношение. 

НА СНИМКАТА: Така изглежда Ноам Чомски, когото Тодоров би пребил с юмруци и винкел, ако беше с 50 години по-млад – стоп кадър от интервюто на Чомски.

 

 

 

11 мнения за “Кадър на бившата власт би пребил с юмруци и винкел 92 годишния американски проф. Ноам Чомски, но само ако беше с 50 години по-млад”

 1. Притеснявам се, че не сме защитени от хулигани, които се самоопределят като патрЕоти. Как да обясниш на хора със синдром на Дънинг и Крюгер, че със юмруци говорят слабите духом.

 2. ”Атака” е кремълски инженерен проект и не може да очакваме нещо по-различно от НКВД поведение.

 3. Вчера към 17 ч. минавах край храм “Света София” и вниманието ми привлече шумна група от около десетина граждани, предимно мъже, събрали се точно до статуята на лъва, които се надвикваха и заканително размахваха ръце като депутати от руската “Дума”. Познах сред тях кандидат президентите Боян Расате и дрогирания клоун Мирослав Паскалев. Реших, че се “нахъсват” за участие в организиран предизборен митинг. А то какво било!
  Сега съжалявам, че ме домързя да им направя поне една снимка “за спомен”.

 4. Не е по темата, но не мога да не изкажа уважението си към ресторантьори като този:

 5. Към ИВО ИНДЖЕВ:
  Честит празник, будителю!
  Бъди здрав, за да се радваме всички, които се гордеем, че те познаваме!
  Нека пребъдат словото и делото ти!
  Респект!

 6. Честит празник г-н Инджев .
  Бих искал да пожелая на България да има повече будители като вас, и множество ваши последователи, защото тъмнината от безпросветие у нас се нуждае осветляване на истината за нашето минало и настояще и като фар да ни предпазва от бъдещи национални крушения.

 7. Честит празник на Будителя Иво Инджев!
  100% съвпада с представата ми за Будител на българите със своя проницателен ум и талант. Вдъхновяващ пример за смелост и родолюбие!

 8. Честит празник на Будителя Иво Инджев и на неговите съратници от форума!

  За съжаление както не се гаси, туй що не гасне, така и не се буди, туй що не рачи…
  Но опитите трябвя дя продължат!
  Сполай Ви!

 9. Търсите ли отговори на вашите въпроси свързани с настоящето и бъдещето на нашата държава? Задайте сега всички въпроси към политиците на България чрез АзПитам.

  http://www.azpitam.com

  Ако идеята и проекта ви харесва подкрепете ни за да научим нашите политици да отговарят на нашите въпроси!

 10. На този празник, да, Ти Иво си първият който трябва да бъде удостоен с високата почит на будител и светлина в лепкавата тъма (по тяхният автор) на заблудените. Бъди ни жив и здрав!

 11. Честит празник Иво! Пожелавам същото остро перо и любопитни сравнения, които да правят деня ни изпълнен с фантазия и Вяра!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.