Горан Благоев наруши статуквото и поиска преместването на МОЧА като част от своята предизборна кампания

 

 

 

 

Чудото се сътвори!

Кандидатът за президент Горан Благоев стана първия политик, който се осмели да   

предизвика съветското монументално статукво като част от своята предизборна кампания. При това го направи на 10 ноември в крак с моето дългогодишно твърдение, че датите, свързани с комунизма, е редно да бъдат отбелязвани именно пред символите на червената армия, която го е наложила в България. https://faktor.bg/bg/articles/goran-blagoev-1-3

Много пъти съм обещавал, че бих подкрепил всеки кандидат за депутат или президент, който призове  за преместване на МОЧА и подобията му от централните части на българските градове. 

Респект! 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-intervyu-goran-blagoev-institutsiite-ne-znayat-koy-e-stopaninat-na-mocha-tozi-praven-absurd-e-emanatsiya-na-totalniya-ni-proval-kato-darzhava

18 мнения за “Горан Благоев наруши статуквото и поиска преместването на МОЧА като част от своята предизборна кампания”

 1. да,отношението към комунистическите символи и съветския окупационен режим са пробния камък за политиците.

 2. Аз ще гласувам за него!
  На втори тур-Лозан Панов!
  За съжаление, май пак ще си изберат гумен гадев….

 3. Ако мога бих гласувал и за Лозан Панов и за Горан Благоев, но предпочитам първо МОЧА и подобните му да паднат.

 4. ЧУДЕСНО, но за съжаление той няма никакви шансове и само отнема гласове от Лозан Панов и с това намалява възможността Лозан Панов да е на балотажа.

 5. Браво, и от мен!
  За съжаление подкрепям мнението на Петър Камбарев…

 6. @Петър Камбарев
  Целта на всичките социални проучвания е да убедят и обезверят гласуващите, че техния глас ще бъде без значение.
  Така обезверените от 23% прогнозна “победа” за ГЕРБ няма да главуват. Или ще дадат гласа си за някой който има шанс да победи но ще гласуват с отвращение…

  Това обяснява защо Райчев и кармазъ Колю не слизат от телевизора…

 7. а тези 1.500.000 души,които са в ЕС как ще гласуват?Как ще гласуват и тези 800.000 които чакат да им пратят пари от ЕС?Слуховете за референдум се подхранват изкуствено от хората,получаващи пари за дестабилизация.

 8. А аз няма да гласувам за Цветан Цветанов, нито на първи, нито на втори тур.

 9. Горан Благоев в партията на цв.цв.!!???
  Необяснимо!

 10. Горан Благоев е сред учредителите на партията на безбожника Цв.Цветанов съосновател на кликата герб. До отварянето на устата си за МОЧА, никой не му обръщаше внимание, както и на „африканци за България“. От просто, по-просто. Същият прийом се прилага и от сдс-румен христов.

 11. По мое мнение, приоритет не са МОЧОВЕТЕ в този момент, а лицето което иска да поправи грешките на „право“съдието ни. Поради това, моля Ви уважаеми съблогъри, премислете многократно и не позволявайте да се получи разделение на гласове! И на моповете ще им дойде времето, при това скоро, след като започне да действа възмездието. Лозан Панов, трябва , според мен, да бъде приоритета ни за изборите. Другото е, добре, че вече знаем кои хора са против окупационните реликви, но поне едно след друго, по важност. Защото личностите стоят пред реликвите! Дойдат ли истинските личности, бързо ще заличим и тотемите!!

 12. @Иванка

  Уважаема, пак ще си изберЕТЕ гумен гадев като гласувате на първия тур за Цветан Цветанов.

 13. И от мен РЕСПЕКТ за г-н Горан Благоев! Задавала съм си въпроса за членството му в партията, която представлява. Единственото ми допускане е, че това е единствената партия, която му дава свободата гръмогласно и последователно да изрази и отстоява позицията си към Злото, символизирано от МОЧА, което тегне над съвременна европейска България. Подобна категорична позиция – поне досега – не забелязвам в ДБ, където, предполагаемо, г-н Благоев би се вписал (и май повечето сме очаквали). Към същата категория самотници отнасям: г-н Лозан Панов (който спрямо ДБ бил предател) и г-н Радан Кънев (особено с оглед на изявлението му в ЕП – “Защо не назовете Путин?” – https://www.facebook.com/ZaRadanKanev/videos/688225962140524/?hc_ref=ART1yRD8hhoBOt9ZNpADYSe0NVcgRbLWUttxU906o1N8mwiwewexNwCYTLa2N73L-bI&fref=nf&__xts__%5B0%5D=68.ARCeJ2BpN1BMTjkE5iTFWKP99l0CuW-89VE37e8-tF3a8Eppd7yFFdJGNQlaY5SNEirYSWMOkSozwQGn_zpRcoB96ZaCMF7Rek82696n2fnO8YTp0nJYTNLYVLAHTEudbasNF3_39trUpl9xUSXzXhwkl9HU90xgijLUNn9ovUsUjU9w30L8C_kkHc5L8VG96TzbnIBVOkMVnqKat51ldjgZwrE-zSz3WetCkLJXj6qbJHp1wF3U9wa0IHaKT5o67C_zt6Z4ihcGDhJl956VRYrlK9_0-pxvk2N2kW9W2jLS8kVHR3ftCKQA_BjO1D0nKQM&__tn__=kC-R).

 14. Аз ще гласувам за г-н Лозан Панов -19 и за Демократична България – 30 т.е. това е истина за мен. А знам , че всичко останало е Лъжа. Вие си съберете мислите и отчтете времето преди това !

 15. Харесвам Горан Благоев от години, и това, че е при Цв.Цв. не ме смущава. Ще гласувам за ДБ за парламент, но не разбирам атаката на Лозан Панов срещу тях. Виждам, че повечето съблогъри не харесват Цветанов. И аз не съм му кой знае какъв фен, но не отричам правото на хората да еволюират и не ми харесва, че го нападат за това, че имал луксозен апартамент и че преди бил дясната ръка на Бойко. Ами че и аз съм гласувала за Бойко два пъти и после се разочаровах. Цветанов не може ли да се разочарова? Освен това, за Бойко Рашков се говори, че имал 19 сгради с апартаменти. Е, и? Кой е по-по-най! Ако трябва да избирам между Радев и Герджиков, за президент въобще няма да гласувам, защото не харесвам никой от тяк. Все едно да избираш между Путин и Лукашенко.

 16. @Иванка

  Не принизявайте разговора до апартаменти. Става дума за това, че Цветанов градеше мутренско-феодалния модел на управление на България, докато Борисов си риташе мачлетата. Цветанов е толкова виновен за днешния облик на България, колкото и Борисов, от когото сте се разочаровала.

  И аз като вас няма да гласувам на балотажа ако трябва да избирам между Радев и Герджиков. Но вие ще допринесете тези двамата да са на балотаж ако гласувате за безшансовия Горан Благоев на първия тур, защото така ще отнемете от Мустафа Карадайъ възможността да отиде на балотаж.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.