Собственикът на ГЕРБ прозря и призна най-сетне, че няма да го бъде вече на върха, но продължава да интригантства

 

 

 

 

 

Спомняте ли си как слугинските медии величаеха своя началник Борисов като голям дипломат? Защото той не само помни, но и явно е повярвал на тези ласкателства.

Днес самият той изсипа куп примамки като за шарани от екрана на държавната телевизия като благоволение и награда за дългото й послушание. Явно така я разбира дипломацията- крещиш и обиждаш през цялата предизборна кампания, а в нейния последен ден заменяш тоягата с моркова и започваш да къткаш досегашните си най-големи врагове с оферти за партньорство сякаш нищо не е било.

Привидя като свои естествени съюзници “Демократична България” и “Продължаваме промяната”, което си е жива дискредитация за тях. Нещо като да обявиш, че една жена ти предлага да ти удовлетвори “човешките потребности”, пък после тя да се оправя сама в оправдателен режим, че я клеветят. Това е стар номер на едни другари и другарки, които обичат да очернят някого с намеци и внушения, че всъщност става дума за “наше момче”, което само се прави на черна овца, но си е червена и е неразделна част от стадото им.  

Получи му се като в онзи афоризъм за дипломацията като изкуство да повтаряш “добро куче” докато намериш камък. Само че неговата бухалка стърчи зад гърба му прекалено явно, за да му се върже някой на интригантството. 

Кирил Петков вече отхвърли съмнителното предложение за близост и не се съмнявам, че това ще направят и от “Демократична България” ( може вече да се го сторили докато пиша този текст). Очевидно е, че интригата ще си остане ялова, но пък интригантът настоява да продължи да го играе главен раздавач на порции, без когото нищо важно не може да се случи в политиката. В най-буквалния смисъл на думата вчера той истеризираше срещу “ негодниците”, “дебилите” и “койотите” ( последните му бяха на устата миналата седмица), а днес дефилира като прероден антипод на самия себе си.

От самия себе си дори бил готов да се откаже ( в името на нашето добруване, разбира се)- нещо такова ни съобщи с прозрението, че не може да стане пак премиер , поради което имал в главата си името на друг, който трябвало да бъде с профила на Лозан Панов. Отново интрига! Надушила “кръвопускане” в тялото на “Демократична България” след критичните забележки на Лозан Панов към коалицията, акулата от Банкя бърза да захапе раната и да “помогне” със зъби така, че приятелският огън да се превърне в братоубийство.

Да те погали Методиевич си е звучен шамар, но шумът от него не може да заглуши факта, че сикаджията, раздаващ от години шамари на непослушните и благини на  лакомниците около себе си, най-после е разбрал, че няма да го бъде повече никога в тази роля. Но от тази поза не се отказва! Иска си я и я играе. Така разбира “достойното” слизане от върха и от сцената на своя моноспектакъл.  

 

9 мнения за “Собственикът на ГЕРБ прозря и призна най-сетне, че няма да го бъде вече на върха, но продължава да интригантства”

 1. „Спомняте ли си как слугинските медии величаеха своя началник Борисов като голям дипломат? Защото той не само помни, но и явно е повярвал на тези ласкателства.“-Болест на Дънинг-Крюгер

  След провала на партията на Станислав-Шута, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ се очертаваше категорично, ако не като първа, то като втора политическа сила. И това беше много добре за България, за свободните и демократични хора, за Българите. Но това беше недопустимо за вековният ни враг Русия и нейните русогнили у нас, и тя отново за пореден път, се намеси. Този път чрез всеотдайния и доказан русофил-комунист, приятеля на Кремъл, Грипен Радев. Президентската партия на Румен Радев „Асен и Киро“ изключително подобри позициите на партиите на статуквото за изборите на 14.11.21г. ИБГНИ е възможно въобще да не влезе в Парламента, а шансовете на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ намаляха значително.

 2. ……….и вероятната подредба в 47НС може да бъде и такава, че силите на русия, русогнилите:герб, бсп и дпс ще могат да образуват правителство на което Министър председател ще бъде Госпожа лъжа-Корнелия Нинова това ретроградно образование кланящото се пред комунистическия си идол Тодор Живков. И ТОВА, АКО СЕ СЛУЧИ, ЩЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЗАСЛУГА НА РУМЕН РАДЕВ И НА АСЕН И КИРО, защото ако тази партия „Асен и Киро“ не беше създадена, такъв вариант беше изключен. Президентската партия „Асен и Киро-Продължаваме Подмяната“ направи това, което Слави Шута не успя. Тази президентска партия „Асен и Киро-Продължаваме Подмяната“ и нейният аватар Румен Радев са мимикрията на статуквото-герб, бсп и дпс и негови верни защитници. Образът на вдигналият ръка , но криещ в ръкава си сърпа и чука, които любимите му „Работник и Селянка“ от руското кино държат, и провикващ се „Мутри въъъън“ Грипен Радев, се използваше от медиите, за неговото възвеличаване до „борец срещу статуквото“, вместо да разкрият истинската му роля на поддръжник и защитник на статуквото, твърдата ръка и приятеля на Кремъл………

 3. …….На 05.11.21 Радев заедно с Йотова (тази, която се просна в краката на поп Киро) бяха придружавани от Мая Манолова и Бачийски( носител на Асен и Киро в политиката и поддръжник на вмро ) , и охранявани от цял взвод мутри. Комедия или наглост? Да приемеш Румен Радев, този Фалшив герой, както точно го определи Лозан Панов( за разлика от постовете му в последните дни, използвани умело от методиевич, за да го провъзгласи за бъдещ Премиер. „Да те погали Методиевич си е звучен шамар“ Да, Л.Панов ни отне възможността да гласуваме на балотаж. ) за борец срещу статуквото е признак или за сериозно умствено помрачаване, или за чудовищна неграмотност, или за русофилски фанатизъм, но това не попречи на Асен и Киро да гласуват за аватара си Грипен Радев с две ръце. Да се подадеш на комунистическите внушения – ето кой е най-краткият път към възможността човек от някой да се превърне внезапно в никой…..

 4. …..Да, те, Асен и Киро, гласуват за Радев с две ръце и сърцето им му ръкоплеска, но упорито мълчат по теми като Русия, подобно на аватара си Радев, руски интереси в България и руските корупционни практики, които властват не само в енергетиката, а и в цялата ни икономика, теми като руски паметници на окупацията и руската топонимия по села и градове, а отгоре на всичко това, забележете, ползват ПР услугите на Диана Дамянова-ПР на Лукойл, фирмата която не плаща и стотинка данък печалба на България, и близка на Валентин Златев един от партньорите на Методиевич борисов на карти? Е, след като знаеш вече всичко това, можеш ли да дариш с доверие тези хора, и да ги оставиш да се подиграват със съдбата ти и с тази на децата ти……

 5. …..Ще им позволим ли? Ще позволим ли на една мутро-ченгеджийска банда на политическото инженерство и нейните русогнили покрили страната ни с отровните си колонии да управлява святото ни Отечество? КАТЕГОРИЧНО НЕ! ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЯНИ! И това може стане, ако всички ние (или повечето от нас) гласуваме за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ . Защото гласувайки за нея, гласуваме за тия, които ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЧУЖДО ПОПЕЧИТЕЛСТВО! Едва тогава България ще стане МАДАРА ЗА ДЕЦАТА СИ, ТАКАВА КАКВАТО Е БИЛА В НАЙ УСПЕШНИТЕ СИ ПЕРИОДИ ОТ БЛИЗО ДВЕХИЛЯДНАТА СИ ИСТОРИЯ. ГЛАСУВАЙ ЗА НЕЗАВИСИМА, ДОСТОЙНА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ С БЮЛЕТИНА №30. ХО!

 6. Е, няма такъв наглец! Да лъжеш, че залагаш на премиер с профила на Лозан Панов, след като си направил мошениците Иван Гешев и Сотир Цацаров главни прокурори, е наглост, сравнима само с тази на Данчо Мьентата.

 7. Буци с наближаване на Денят Х-14ноември хептен перкуляса.
  Нашият отговор трябва да бъде това което франсетата наричат “полезен вот”. 19 за Лозан Панов и 30 за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.
  Друго няма.

 8. РУСОГНИЛИТЕ!!! ==> много добре казано, tervel!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.