Четири чудеса се сътвориха в последния предизборен ден- Коледа подрани

В последния ден в навечерието на денонощието за размисъл преди изборите на 14 ноември стават чудеса.

1. Петьо Петров-Еврото ( на снимката), виден заподозрян като върховен организиран престъпник от котилото на бившата власт, е “изчегъртан” за пръв път от комфортната му анонимност и му се наложи да се яви на разпит там, където разпитват заподозрени за престъпления. https://www.svobodnaevropa.bg/a/31558377.html

 

 

 

 

2. Бившият шеф на „Автомагистрали” Стоян Беличев вече не е в България. Изчезнал е бързо и внезапно нейде, макар по версията на ГЕРБ уж нямаше проблем с онези много, много милиони, които магистрално са да(ря)вани авансово от предишната власт за строежи без разрешителни документи. https://nova.bg/news/view/2021/11/12/346174/рашков-бивш-шеф-на-автомагистрали-е-напуснал-българия/

3. Бившият вътрешен министър Младен Маринов се (д)оказа вътрешен човек за едни хора от контин(г)ента, смятан за подземен. https://m.dir.bg/dnes/politika/rashkov-ima-danni-che-mladen-marinov-e-poddarzhal-vrazki-s-mityo-ochite-i-marginite

4. Бойко Методиевич се опита да прелъсти две ужасно мразени от него партии и хвърли на тепиха белия пешкир с обещание да не управлява повече,  ласкаейки пътьом съдия Лозан Панов. https://ivo.bg/2021/11/12/собственикът-на-герб-прозря-и-призна-н/

Това са четири чудеса, сътворени само за един ден. Четвъртата власт е на ход да ги обясни. 

Коледа подрани тази година!

 

10 мнения за “Четири чудеса се сътвориха в последния предизборен ден- Коледа подрани”

 1. Ако имаме некорумпирани институции Бойко отдавна да е започнал да хвърля отчаяно пачките от чекмеджето по този или онзи в опит да се спаси от килията..

  Шефа от Автомагистрали (бивш) уж бил на почивка и се прибирал утре та щял да бъде на разположение на разследващите..

 2. Ако имахме чиста и свята република, т.е. такава, в която има справедливост и всички са равни през закона, това нямаше да е чудо. Даже вероятно нямаше изобщо да се стига до тук. От нас зависи как ще работи държавата.

 3. Интересно ми е, Бойко знае че е крал здраво и се чудя колко е сигурен че възмездието няма да го стигне. Това че все още е тук и продължава да наглее може да значи две неща – че е или много прост и си мисли че няма никаква опасност за него независимо от якото крадене или 2) е доста наясно кой командва парада в България и е супер сигурен че този командир никога няма да бъде разкаран.. Силно се надявам да е първото..

 4. Замисъл и Предложение от същата Народна Овцъ

  Проект за Конституция

  1ва Точка. Цел номер 1 на Българската Държава и нейните служби е Щастието, Мира, Благоденствието и Спокойствието на всеки неин Гражданин, без значение от неговия пол, политическа и национална принадлежност, професия, религия или вяра и семейно положение.

  2ра Точка. Български Гражданин е този, който признава и споделя Основните Ценности на Българската Държава пред света , своето семейство и съграждани.

  3та Точка. Основни Ценности на Българската Държава.
  3.1. Добронамереност. Това е Волята и Желанието да не се употребява Лъжа, Омраза, Клевета, Насилие за лична или частна изгода в полза на друго лице.
  3.2. Милосърдие. Това е Волята и Желанието, да подадеш помощ и да не оставяш без отговор друго лице, когато то е в нужда или опастност, с която не може да се справи.
  3.3. Смелост. Това е Волята и Желанието да не се подчиниш и съдействаш на Действия, Воля или Намерения нарушаващи и противопоставящи се на Принципите на Тази Конституция независимо от кого и какво идват.
  3.4. Уважение. Това е Волята и Желанието да зачиташ Правата, Задълженията и Свободите, които тази Конституция и Законите на Държавата дават на всеки неин Гражданин и Институция.
  3.5. Българолюбие. Това е Волята и Желанието да зачиташ Обичаите, Традициите, Вярата, Историята на Българската Нация, която е Създател на Българската Държава, Нейното Име, Език и Принадлежност към Европейската Цивилизация.
  3.6. Мъдрост. Това е Волята и Желанието на всеки гражданин да има правото и свободата да се ръководи от собствената си воля, преценка и съзнание във всяка ситуация в своя живот, когато те не противоречат на Конституцията и Законите на България. Да има право на Познание , Натрупване на Познание и усъвършенстване на Своите качества и разум както и по какъвто начин прецени.
  3.7. Вяра. Това е Волята и Желанието да имаш право на Вяра и Изповядване на Религия, които не са в противоречие с Конституцията и Законите на Държавата.
  3.8. Човечност. Това е Волята и Желанието да се самоопределиш като човешко същество със своите нужди, желания, потребности, за пълноценен живот и щастие както разума ти определя, както и да признаваш своите сънародници като човешки същества със същите права, нужди, желания, потребности и свободна воля, когато те не противоречат на Конституцията и Законите на Българската държава.
  3.9. Честност и Справедливост. Това е Волята и Желанието да имаш право да казваш Истината във всеки момент от живота си и да искаш и другите твои Съграждани да я казват, както и да имаш право на преценка кое е Лъжа и кое Истина и да поискаш Те да бъдат официално определени за да има Справедливост.

  Предварително се извинявам на Всеки в който се зароди негативна Емоция четейки този текст.

 5. №4 не е “чудо”, а стар милиционерски трик.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.