Фал(ш)старт на новобранците в мачлето за отклоняване на вниманието от гр(анди)озната новина

 

 

 

 

 

 

Гледам мачлето на новоизпечената опозиция срещу новороденото мнозинство в новия парламент и отбелязвам как старото статукво поведе в резултата, водейки за носа новаците. Старите кучета успяха да наложат на новобранците фалшив дневен ред и така да подменят истинския разговор за собствените си безобразия.

Изплува името ( и образа дори – на снимката ) на касиера на огромната кражба на наши милиони по трасето на корупцията в областта на строителството магистрала “Хемус”. Това е гр(анди)озна новина с потенциал за смъртоносно развитие за крадците във връзка с нея именно по отношение на старото статукво. https://www.clubz.bg

 

Но вместо това разкритие да е в центъра на вниманието на върховната ни законодателна власт в нашата парламентарна република, опитните ловци на шарани успешно подхвърлиха стръв с фалшивата въдица на защитници на медийната свобода, заставайки също в позата на пазители на народното здраве, готови да спазват мерките срещу китайския вирус в обстановка, когато доминираният от новото мнозинство парламент се оказа в отбранителна позиция за радост на крайната опозиция от “възродители”. 

 

 

 

 

 

Истински фал(ш)старт на новаците, подхлъзнати от опитните интриганти в политиката, калени в много кални битки!

   

11 мнения за “Фал(ш)старт на новобранците в мачлето за отклоняване на вниманието от гр(анди)озната новина”

 1. Точно така стана днес, но мисля че “новаците” ще си направят необходимите изводи и за в бъдеще няма да се оставят толкова лесно да ги финтират и шиканират!
  Между другото много добро впечатление ми прави Калина Константинова, която ще има грижата за дигитализиране на държавната администрация. Тези 15% съкращения на клатикурци ще бъдат само началото, след още няколко месеца – конкурси и нови съкращения! Няма нужда от оплаквачи – ако те са достатъчно кадърни, няма да останат без работа, ако не струват – да се спасяват като започнат да се занимават с нещо полезно!

 2. Аз не бих хиперболизирал уменията на старите (но признавам, че като авторов похват е супер) …. Приносът им за подхлъзването на младите на терена на зеления сертификат е нула. Спорът дали случаят с Труд не им беше поднесен на тепсия, още се вихри в предишния форум.
  Каквото човек сам си направи, никой калтак не може да му го направи…

 3. За един бит, дават двама небити. Трендът, изчегъртване на мах, никакви днешни раймодадиен-овци не могат спрат.
  https://www.youtube.com/watch?v=dYIj60q8WyYv
  Сега, не по темата но си заслужава. Патън и Патън.

 4. Смятам, че само много наивни индивиди могат да се надяват, че ГЕРБавите “простити” и Д(п)С калинки ще предадат с мир заграбената васт и богатство.
  Изразът ” Готви се за война ако искаш мир” е стар като света.
  За опазване на гражданския мир в България трябва да се готвим за вийна (гражданска). ГЕРБавите и Д(п)С ( п-то в средата е само за украса) ще воюват с нас за всеки послушник назанчен в управлението, за всяка лайнометна агенция за пропагадна, за всеки километър заграбена природа, за всеки заграбен милион . Един милиард са 1000 милион. Само за една магистрала те са заграбили МИЛИАРДИ. Няма да е лесна!

 5. Виждам как постепенно ще се заформи едно правителство на дебела сянка при бай Ставри…

 6. Край с Путин ! 🙂

  Руската Дума иска да се забрани продажбата на алкохол на Нова година

  Предлага се посещенията на “културно-масовите мероприятия” и заведения – кина, театри, музеи, басейни и спортни комплекси да станат безплатни по същото врeме

  https://faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi-ruskata-duma-iska-da-se-zabrani-prodazhbata-na-alkohol-na-nova-godina

 7. Един от проектоминистрите в новия кабинет, на когото не мога да си дам доверието, е Борислав Сандов – не мога да забравя, че той беше много активен в кампанията против Шеврон.

 8. @Димитър

  И аз изпитам същата неприязън към тази личност. Ще ни създаде много ядове и разочарования като министър, ще продължи да предава българския интерес. С нахалното си държание и изражение ми напомня “американския” възпитаник и “политзатворник” Емил Кошлуков.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.